7 legkönnyebb böngésző androidos okostelefonokhoz 512 MB RAM!

A kíváncsiság helyett csak nézze meg a 7 legkönnyebb böngésző információit a következő 512 MB RAM-mal kapcsolatban. Cekidot!

Néha a böngésző az egyik ilyen alkalmazássá válik lassítsa mobiltelefonunkat. Mindez elválaszthatatlan a böngésző funkciótól erőn felül teljesít hogy elérje az internetkapcsolatot. Ne tévedjen azonban helytelenül, ha minden böngésző a fő oka a lassú mobiltelefonunknak. Mert sok más böngésző is létezik könnyű súly és memória-megtakarítás.

A memória mentése mellett (zökkenőmentesen használható a 512 MB RAM), ezek a böngészők az akkumulátor- és adatkvótát is megtakarítják. Ön rossz kvóta, de szeretné böngészés val vel kényelmes és gyors nem kell aggódni. Ahelyett, hogy kíváncsibb lenne, csak nézze meg az információkat 7 legkönnyebb böngésző 512 MB RAM-mal a következő. Cekidot!

  • Hogyan lehet megváltoztatni a böngészőt, tehát egy IDŐGÉPET az Androidon
  • Hogyan változtathatja meg az Android böngésző megjelenését úgy, hogy korabeli legyen
  • Ki kell próbálni! 9 alternatív böngésző, amely képes legyőzni a Chrome-ot

7 legkönnyebb böngésző Android telefonokhoz 512 MB RAM!

1. Puffin webböngésző

Lundák viszonylag könnyű mind a hozzáférési jogokra, mind az adatkvótára, és ezért tartják eddig Puffint a legkönnyebb és leggyorsabb böngésző Androidra. A Puffin két változatban kapható, mégpedig ingyenes és fizetett ami természetesen jobb tartalmat tartalmaz és érdemes megvenni.

Ezen kívül Puffin is támogatja flash lejátszó és felhővédelem ami nagyon jó. Ha tökéletes böngészőt keres, akkor a Puffin a válasz.

2. Delfin böngésző

Számos oka van annak, hogy ma sok androidos telefon használ Delfin. Az egyik az UI nézet és funkciója is meglehetősen sima.

Ettől eltekintve a Dolphin egyszerű megjelenéssel és gesztusvezérlőkkel is rendelkezik könnyen használható és érthető. Ráadásul a Dolphin olyan komplett böngészési funkciókat is biztosít, mint a Adblock, inkognitómódú böngészés, valamint az Adobe Flash Player.

3. Opera Mini

Tovább A Play Áruház, Opera Mini több mint 5 letöltés0 milliószor így világszerte az egyik legelterjedtebb böngésző. Ráadásul az Opera Mini rendelkezik funkciókkal adatmentés kiemelkedő.

Valójában az Opera Mini-n nézni fogja a videókat hatékonyabb kvóta mint bármely más böngészőben. A gyors oldalbetöltés és az alacsony memóriafelhasználás szintén további előnyöket jelent.

4. Maxthon webböngésző

Maxton a legjobb böngésző a funkciók használatával felhő böngészés így a kiadott kvóta kevesebb lesz, és az oldalak betöltődnek viszonylag gyorsabban mint bármely más böngésző. A Maxthon olyan Android-felhasználók számára készült, akik böngészőt szeretnének nagy teljesítményű, minimalista kialakítású, de mégis barátságos a CPU és a memória terén. A Google Chrome-hoz képest a Maxthon képes weboldalakat letölteni 30% -kal gyorsabban.

5. Zselés böngésző

Zselé egy új böngésző, amelyet a fejlesztő fejlesztett ki LineageOS a meglévő AOSP böngésző helyett elavult. Ezt a böngészőt kifejezetten alacsony kategóriájú Android telefonokhoz tervezték. A legtöbb böngészőhöz hasonlóan a Jelly is gépet használ WebView Android-gyártmányú és teljes mértékben nyílt forráskód álnév ingyenesen letölthető.

Sajnos ennek a böngészőnek még nincs sok funkciója tartsa könnyű minden oldalról, különösen a RAM. Más böngészőkhöz képest a Jelly használja a rendszert többfeladatos olyan lapokon, mint a Google Chrome.

6. Villám böngésző

Világítás kevésbé ismert böngésző, de vitathatatlanul a legjobb, különösen az alacsony kategóriájú mobiltelefon-tulajdonosok számára. Megjelenítés ebben a böngészőben nagyon, mint a Chrome, de több testreszabási lehetőséggel rendelkezik.

Akárcsak az Opera Mini, a Világítás is telefon és tablet elrendezési módok. Ettől eltekintve számos olyan téma is alkalmazható, amelyek kissé eltérő böngészési élményt nyújtanak. A világításnak is van sok előnye vanamelyek közül néhányat meg tudsz változtatni Felhasználói ügynök legyen a kívánt, engedélyezze vagy tiltsa le az összeset JavaScript, be-és kikapcsolása sütik.

7. Flyperlink

Flyperlink egy forradalmian új böngésző, amely mobileszközökön többfeladatos működésre optimalizált. Ez a böngésző is rendelkezik funkciókkal Egyéni lapok mint a Google Chrome. Az egyszerű megjelenés és a specifikációbarát a böngésző előnyei Flyperinc ez.

Ezen felül a Flyperlink lehetővé teszi a felhasználóinak is kiterjesztés beállítása. Támogatás, mint Adblock, tartományátvitel, valamint az alkalmazás- és szövegválasztás egy másik jellemző tehát alappillér a Flyperlinken.

Ennyi volt 7 legkönnyebb böngésző Android telefonokhoz, 512 MB RAM. Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti böngészők minden szempontból könnyűek, beleértve a processzort, a RAM-ot és az adatokat is. Tehát azok számára, akik szeretnek böngészni, de nem akarnak gyorsan fogyni az adatokból, a fenti 7 böngésző a legjobb választás. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found