a coolpad sky mini gyökérkezelésének egyszerű módja

Az Android gyökere szórakoztató, mert szabadon módosíthatjuk a rendszert. Miután korábban az ApkVenue egy egyszerű módszert biztosított az Android Lollipop gyökérkezeléséhez számítógép nélkül, a következőképpen állíthatja be a Coolpad Sky Mini gyökérkezelését.

Csinálni gyökér Androidon ez szórakoztató. Mert ezzel gyökér HP Android, így megnyithatjuk a hozzáférést, amelyet korábban a gyártó bezárt. Nyitott hozzáféréssel gyökér, ezért módosítunk az általunk használt Android okostelefon rendszeren.

Sok cikk arról, hogyan kell gyökér Az Androidot az ApkVenue adta. Nos, ezúttal az ApkVenue ad egyszerű módja annak gyökér Coolpad Sky Mini. Ha figyelmes vagy, gyakran látod azt az okostelefont, amelyet az ApkVenue használ transzparens, az Coolpad Sky Mini. Van köztetek olyan, aki nem ismeri ezt a mini okostelefont?

  • Könnyű módszerek minden típusú Android gyökerezéséhez PC nélkül
  • Könnyű módszerek az Android Lollipop 5.1 rootolására PC nélkül
  • Az összes alkalmazás biztonsági mentése és visszaállítása Androidon root nélkül

Coolpad Sky Mini

Coolpad Sky Mini a 2015-ben megjelent Coolpad okostelefonok egyike. Ami érdekes ebben az okostelefonban, az elegáns kialakítása és elegáns megjelenése. Anyagokkal felszerelve baba bőr burkolata, test A Coolpad Sky Mini nagyon puha és könnyen tisztítható. Még a tollnyomokat vagy az olajfoltokat is könnyen meg lehet tisztítani ezen az okostelefonon.

A Coolpad Sky Mini további érdekes tulajdonsága a távirányító funkció. A Coolpad Sky Mini távirányítója egyedülálló módon különböző márkájú elektronikus berendezésekhez használható, a légkondicionálóktól, a tévéktől kezdve a kamerákig. Hűvös, igaz?

[szerkentyű] 1644 [/ szerkentyű]

Hogyan gyökerezzünk Coolpad Sky Mini-t

A Coolpad Sky Mini hűvös funkcióin kívül ez az okostelefon, amely 1 GB RAM-mal és csak 8 GB belső memóriával van ellátva, kevésbé érezheti elégedettnek magát a mindennapi tevékenységekben. Jaka ezt tette gyökér ezen az okostelefonon, hogy ne hiányozzon memória és gyakran eltávolítás Alkalmazás. Milyen könnyű gyökér Ez a Coolpad Sky Mini.

Az Android Lollipop 5.1 gyökérkezelésének egyszerű módjai PC nélkül című cikkében az ApkVenue közvetett módon elmagyarázta, hogyan gyökér Coolpad Sky Mini. Mivel a Coolpad Sky Mini valóban az Android Lollipop 5.1-et használja, amely Cool UI-val van csomagolva. Így könnyen megteheti gyökér ezt az okostelefont segítséggel Kingroot.

Hogy könnyebb legyen az Ön számára, kérjük, töltse le a Kingroot apk alkalmazást link következő:

Apps Developer Tools KingRoot Studio LETÖLTÉS

Nyugi, az ApkVenue által biztosított Kingroot apk mindenképpen biztonságban van rosszindulatú igazán. Ja, ha kételkedsz benne, először megpróbálhatod letölteni a Purify alkalmazást a Google Play Áruházból. Később Tisztítsa meg az Battery Saver Boost-ot meg fogja mondani, hogy töltse le a Kingroot alkalmazást link megbízhatóbb.

Apps Produktivitás King Studio Co. Ltd. LETÖLTÉS

Ha a Kingroot apk már telepítve van a Coolpad Sky Mini alkalmazásra, folytassa a folyamatot gyökér A mobiltelefon deh. Nyissa meg a Kingroot alkalmazást, majd hagyja, hogy a Kingroot észlelje a használt eszközt.

Ha elkészült, kattintson a gombra Próbálja gyökerezni. Ezután várja meg, amíg befejeződik. Ha elkészült, megjelenik egy ilyen képernyő. Azt jelenti, hogy gyökér A HP Coolpad Sky Mini sikeres volt.

Az egyszerű mód gyökér Ez a Coolpad Sky Mini?

Az alkalmazásokat telepíteni kell a Root Coolpad Sky Mini után

Siker után gyökér A Coolpad Sky Mini, számos alkalmazást telepítenie kell, hogy teljesítményük egyre jobb és kifinomultabb legyen, és minél jobb legyen. Néhány alkalmazást utána kell telepíteni gyökér A Coolpad Sky Mini a következő:

  • Apps2SD: Minden egy eszközben. Ez az alkalmazás hasznos a Link2SD funkció cseréjéhez az alkalmazások memóriakártyára történő áthelyezésében. Ezenkívül ezzel az alkalmazással könnyebben létrehozhatja a memóriakártya partíciót. Tehát többé nincs szüksége a MiniTool Partition Wizard-ra a számítógépén, amikor fel akarja osztani a memóriakártyát. Nem csak, hogy számos más funkciót is tartalmaz az Apps2SD alkalmazás.
Vicky Bonick Productivity Apps LETÖLTÉS
  • Titanium Backup. Hasznosbiztonsági mentés A Coolpad Sky Mini-re telepített összes rendszer- és harmadik féltől származó alkalmazás az Öné. Ha nem gyökér, használhatja a Hélium alkalmazást biztonsági mentés minden alkalmazás.
Apps Developer Tools Titanium Track LETÖLTÉS
  • Gyors újraindítás. Ez az alkalmazás nagyon hasznos, hogy megkönnyítse a telepített Android kikapcsolását.gyökér. A Gyors újraindítással kikapcsolhatja az okostelefont, újrakezd, bejön felépülés, bejön biztonságos mód, csinálni képernyőképek gomb megnyomása nélkül.

  • Emoji Switcher. Unja az Android alapértelmezett emoji megjelenítését? Ezután használja az Emoji Switchert a Coolpad Sky Mini-ngyökér, majd tetszés szerint változtassa meg a hangulatjelek megjelenését.

  • Egyéni gyorsbeállítások. Gyors hozzáférést hozhat létre kedvenc alkalmazásaihoz közvetlenül a Gyorsbeállításokban. Olvassa el a Gyorsbeállítások, például az Android Marshmallow 6.0 című cikket.

Mighty Quinn Apps asztali fejlesztő alkalmazások LETÖLTÉS
  • Vágó (fstrim). Hasznos annak megakadályozására, hogy a Coolpad Sky Mini okostelefon teljesítménye csökkenjen a nagy szám miatt gyorsítótár hogy felhalmozódnak. A Trimmerrel megteheti ritkítás nak nek gyorsítótár adatok a rendszerig.

  • Greenify. Nem titok, hogy a Greenify az akkumulátor és a RAM mentésére használható a telepített Android-eszközök számára.gyökér. De ha telepítette a Purify Batter Saver Boost szoftvert, úgy érzi, hogy ennek az alkalmazásnak szinte ugyanaz a funkciója.

Oasis Feng Apps Developer Tools LETÖLTÉS

Nos, ez volt a módja gyökér HP Coolpad Sky Mini és számos alkalmazás, amelyeket telepítés után telepítenie kell gyökér Coolpad Sky Mini. Remélhetőleg ez hasznos azok számára, akik olyan Coolpad Sky Mini-t használnak, mint a Jaka. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found