8 játék Indonéziában készített nyeremények androidon

Ezeket az indonéz gyártmányú Android-játékokat minden csoport játszhatja, és minden játékosnak ugyanaz a lehetősége a különféle felajánlott nyeremények megszerzésére. Szóval, tudni szeretné, milyen játékok? Gyere, nézd meg a következő véleményeket!

Ki mondta, hogy játékokat játszott semmi benne? A szabadidő kitöltése mellett a játék is jövedelmezőnek bizonyul, tudod! Nem beszélünk róla nagyszerű játékosok akik milliókat képesek rúpia milliárdokra aratni játékkal. De olyan egyszerű játékokról beszélünk, amelyek előnyt jelenthetnek Önnek.

Nem kell profi játékos hogy nyereséget szerezzen a játékkal. Mivel a következő játékok válogatás nélkül díjakat adnak minden játékosnak. Ezeket az Indonéziában készült Android-játékokat játszhatja minden ember és minden játékosnak ugyanaz a lehetősége a különféle felajánlott nyeremények megszerzésére. Szóval, tudni szeretné, milyen játékok? Gyere, nézd meg a következő véleményeket!

  • Hogy lehet a Mobile Legends játék veszélye a kéz egészségére?
  • 6 dolog, ami nagyon boldogtalanná teszi a játékfejlesztő munkáját
  • A 10 legtragikusabb jelenet a videojátékok történetében

8 játék Indonéziában nyeremények átadására Androidon

1. Pénzszántás

A játékban Pénz eke, kalóz lesz belőled, akinek minél több pénzt kell gyűjtenie a nyeremény megszerzéséhez. Pénzt úgy szerezhet, hogy megpörgeti a nyereménykereket, eltérít más kalózokat, megtámadja és érméket gyűjt. Lehetősége van arra, hogy díjat nyerjen ingyenes csúcskategóriás okostelefonokra. Gyűjtse össze a lehető legtöbb érmét exkluzív ajándékok a Money Plough-ból minden nap.

Töltse le a Money Plough-t

2. A kalózok gazdagok voltak

Tajir kalózok olyan szabályai és játékmenete vannak, amelyek nagyjából megegyeznek a Pénzkalózokkal. Ön is lesz kalóz és kalóz, hogy érméket gyűjtsön és nyereményeket kapjon. Minden nap lehetősége van megszerezni ingyenes a csúcskategóriás okostelefon-ajándékokig. Ön is megkapja további érmék ha sikerül, hívja meg barátait játszani. Minél több érmét gyűjt, annál nagyobb az esély a nyereményekre.

Töltse le a Tajir kalózokat

3. Horgászmánia

Halászati ​​arcade játék ez meghívja Önt, hogy versenyezzen online halászattal több ezer más játékossal. Gyűjteni kell Arany érmék hogy díjakat kapjon minden nap kiosztott ingyenes impulzusok formájában. Van sok halfaj amelyet különféle érmékkel akaszthat össze. Vannak még Szerencsés fonó ami több érmét és nagyobb esélyt nyer.

Töltse le a Pancing Mania alkalmazást

4. Díjzóna

Díjzóna meghívja Önt, hogy különféle játékokkal gyűjtsön jegyeket mini játék ami izgalmas aztán díjakra cserélni. Számos nyeremény váltható jegyre, az ingyenes impulzusok, okostelefonok, kamerák, kütyük és egyéb vonzó nyeremények között.

Minden nap lesz izgalmas események amelyet napi kreditnyereményekkel követhet. Minél többet gyűjt jegyek és érmék, annál nagyobb az esély a vonzó nyeremények elnyerésére.

Töltse le a díjzónát

5. Bőséges

Aki nem tudja Hompabund? Biztosan ismeri ezt a hagyományos játékot? Ajándék kapitány hozzon létre egy játékot, amelyet a Hompimpa játék ihletett, egyszerű játékmenettel. Csak csillagokat kell gyűjteni és nyereményeket kapni.

Téged mindig nyer igen, hogy nagyobb esélye legyen ingyenes hitelre, okostelefonokra és más vonzó nyereményekre. Ne felejtsd el energetikai fejlesztések hogy folyamatosan gambrengezhess.

Töltse le a Hompimpa alkalmazást

6. Szuper Ceban

Ezen az egy játékon keresztül együtt fogsz kalandozni Mr. Ceban aki gazdagságának kasszáját próbálja megtalálni egy szörnyekkel és gonoszsággal teli fantáziavilágban. Kiválaszthatja Mr. karaktert. Ceban és kezdje el a kalandot jegyeket gyűjteni és kicserélje ajándékokra.

Kövesse is napi események hogy lehetősége legyen bajnokká válni, és különféle vonzó nyereményeket szerezzen a PlayStation 4-től kezdve Nintendo Switch! Ezeket a díjakat csak azáltal szerezheti meg 10 000 Rp csak addig, amíg teljesítesz mindent szabályok ami létezik.

Töltse le a Super Ceban-t

7. Ez csak teher

Nem sokban különbözik a Super Ceban-tól, Ez csak teher vonzó díjakat is kínál számodra, csak 10 000 IDR-rel. A legújabb frissítésben a Cuma Ceban hitelt adott hozzá 100 000 IDR amit minden nap el lehet nyerni. Nem csak, Önnek is lehetősége van megszerezni Samsung Galaxy S8, PS4 Gold, iPhone 7, Oppo F3, és egyéb jó ajándékokat.

Csak ingyenes

8. Nyereményalap

Nyereményalap felajánlja a horgászat szenzációját vonzó nyereményekkel, amelyeket megszerezhet. Célozzon és lőjön le különféle halakat a víz alatti kincsért. Több százféle kincs vonzó nyereményeket tartalmaz, amelyeket beválthat a horgászatból kapott jegyekért.

Versenyezhet más játékosokkal is harc a nyereményért. Van néhány szórakoztató mini játék is tesztelje a szerencséjét.

Töltse le a nyereményalapot

Ott van 8 játék az Androidon játszható nyeremények odaadásához. Nemcsak szórakoztató játék, hanem vonzó nyeremények megszerzése is. A fenti játékok játékában az a legfontosabb, hogy türelmesnek és élvezetesnek kell lenned. Ne habozzon az ígért nyereményekkel, mert a fenti játékok olyan játékosok ajánlásait tartalmazzák, akiknek szerencséjük volt nyereményeket kapni. Te is akarod? Gyere, játszd most a játékot!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found