nem kamu! így lehet megakadályozni, hogy a laptop felhevüljön használat közben

Így lehet megakadályozni, hogy a laptop felmelegedjen a JalanTikus stílusában. Milyen lesz? A következő JalanTikus bemutató cikket láthatja.

A laptop számítógép használata helyett számos előnye és hátránya van. Példák azokra az előnyökre, amelyeket a PC cseréjével laptopra cserélhet, amelyek közül az egyik mobilitás. A nehezen mozgatható számítógéppel ellentétben egy laptop használatával tetszés szerint mozoghat.

De az előnyök mellett vannak hátrányai is. Az egyik az hőprobléma. Ez a hőprobléma sokáig kísértette a laptop használóit, különösen, ha játékra használják. E cikk révén az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy megakadályozza a laptop felmelegedését.

  • YOGA BOOK Review: Olcsó Android laptopok, amelyek tablettává alakíthatók
  • 5 Fontos szempontok új laptop vásárlása előtt
  • 6 módszer a laptop merevlemezének sérült vagy rossz szektorának megelőzésére

Hogyan tartsuk nem forró a laptopot

A laptop helyettesítésének egyik hátránya a hőprobléma. Ellentétben a használható PC-vel vízhűtés, a laptop hűtőrendszere nagyon korlátozott. Ez látható a pengeventilátor a többség kicsi.

Jaka tapasztalatai alapján Alienware 15 R2 (2016), ezt a laptopot kifejezetten játékra tervezték, és kettős ventilátoros rendszerrel van felszerelve. Ha azonban játékra használják, a hőmérséklet meghaladja a 90 Celsius fok, de a ventilátor továbbra is nyugodt és csendes.

Tehát a probléma megoldása érdekében az ApkVenue optimalizálta a teljesítményt ventilátor keresztül szoftver HWInfo. Az eredmények kielégítőek voltak. A laptop sokkal hűvösebb lett. Így kell használni.

A rajongói munka optimalizálása a HWInfo-val

A szokásos normál hőmérséklet általában egy tartomány 60-90 fok. 90 foknál jobb, ha elkezdesz óvatos lenni, és csinálsz valamit. Mert ha nem, akkor lerövidíti a laptop élettartamát. 100 fok felett általában a laptop fog Leállitás automatikusan, hogy ne sérüljenek meg az alkatrészei. Az alkalmazás telepítése után HWInfo, kövesse az alábbi lépéseket.

  • Nyissa meg a telepített HWInfo alkalmazást, ekkor megjelenik egy ablak. Ezután kattintson a gombra Érzékelő.
  • Ezután kattintson a gombra "rajongói kép" amely az alábbiak szerint van. Ebben a lépésben, ha zavar a sok érzékelő választása, kattintson a jobb gombbal, majd válassza a lehetőséget Elrejt.
  • Választhat, a következők között Kézi beállítása, Custom Auto vagy Rendszer Auto.
  • Opció kiválasztásakor Kézi beállítása, mehet egyenesen beállítás sebesség ventilátor a laptop.
  • Ha választ egy lehetőséget Custom Auto, itt visszaállíthatja a rendszer működésének automatikus beállításait ventilátor a laptopon. Válassza ki, hogy melyik érzékelőt használja, és határozza meg a sebességet a megadott oszlopban.
  • Opció kiválasztásakor Rendszer Auto, vissza fog térni ide beállítás a laptop alapértelmezett alapértelmezett értéke.

Így lehet megakadályozni, hogy a laptop felmelegedjen. Az ApkVenue maga igazolta az Custom Auto opció használatával, és hatékonynak bizonyult. Jaka laptopja soha nem érintette a 80 Celsius fokot. Érdekes igaz? Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found