csalások és trükkök, hogy jók legyenek a slither.io játékban

Hé, ki nem ismeri a Slither.io-t? Ez a szórakoztató játék, amely megköveteli a kígyó irányítását, valóban addiktív. Íme a JalanTikus Sliter.io tippjei, trükkök és csalások.

Emlékszel még az Agar.io játékra? Játszma, meccs online ami enni követel gömbök és kisebb ellenfeleket enni, hogy nagyobbak legyenek, szórakoztató. Ennek oka az, hogy egy szerveren kell versenyeznie, hogy a győztes és a legjobb legyen ranglistán-övé.

Nos, most van egy új játék, amely hasonló az Agar.io-hoz, de nagyobb kihívást jelent, nevezetesen Slither.io. Jaka biztos, biztosan sokan játszottatok a Slither.io-val? Nos, itt van az ApkVenue csal és trükkök arra, hogy jók legyenek a Slither.io játékában.

  • Hogyan lehet bebizonyítani, hogy a Clash of Clans Online Cheat HOAX
  • A legújabb és legteljesebb GTA 5 PS3, PS4, PC indonéz Cheat Code Collection
  • Teljes a GTA San Andreas PS2, PS3 és PC csalási kódok indonéz nyelven

Slither.io Csalások és trükkök

Slither.io kijelöli, hogy evés közben irányítsa a kis kígyót gömbök körül, hogy növelje a kígyótest hosszát. Azt is megeszi más kígyókból (ha megsemmisültek), hogy a legnagyobb kígyó legyen belépett szerveren.

Ahogy az Agar.io elérhető az interneten és az alkalmazásban, a Slither.io elérhető a Google Play Áruházban és az App Store-ban is. Ami érdekes, ellentétben az Agar.io-val az Android-on, amelyet nehéz ellenőrizni, az Slither.io-t az Android-on könnyebb irányítani.

Thorntree Studios Árkád játékok LETÖLTÉS

1. Hogyan lehet növelni a Slither.io kígyó hosszát

A Slither.io kígyód hosszabb és nagyobb lesz, ahogy a megszerzett pontok nőnek. Amikor ez megtörténik, kígyódból óriás lesz, a többiek pedig kicsinek tűnnek. Két gyors módja van a kígyó nagyszerűvé tételének, nevezetesen mozgó gömbök vagy más elhullott kígyók gömböcseinek fogyasztásával.

Tehát ne lepődj meg, ha a szerveren lévő összes kígyó rád vadászik. Mert a kígyó fejének mozgását a testébe akarják vágni. Ha ez megtörténik, a kígyód megsemmisül, és a megszerzett pontok elvesznek.

2. Hogyan kezeljük a kígyókat

Az interneten egérmozdulatokkal könnyedén irányíthatja a Slither.io kígyót. A mozgó gömbök üldözéséhez a módra támaszkodhat lendület bal gombbal és tartva az egeret, miközben a gömbökre mutat.

Android alatt egy vagy két ujjal használhatja a kígyó irányítását. Ezt egy ujjal megteheti úgy, hogy rákattint a célterületre, és úgy tartja, hogy a kígyó ugyanarra mozogjon. Eközben, ha két ujját használja, akkor mindkét hüvelykujjával csak fel és le kell nyomnia az egyszerű irányítást. Csinálni lendület Androidon ezt megteheti úgy, hogy kétszer megnyomja és lenyomva tartja a rendeltetési helyet lendület Ön.

3. Használja a Boostot okosan

Boost érdemes folytatni gömbök amely megmozgatja és elkerüli a téged megenni akaró kígyót. Gyakori következményei lendület Az összegyűjtött pontok csökkennek, és a kígyó rövidebb lesz. Javasoljuk a használatát lendület ha valóban közel voltál gömbök mozogni vagy vészhelyzetben más kígyókkal körülvéve.

4. Kövesse a gömbök lépéseit

Kövesse az ösvényt gömbök számos előnye van. Először lazán fogyaszthatja el gömbök aki előtted áll. Másodszor, a gömbök ösvénye más kígyókhoz vezet, hogy eligazítsa Önt gömbök többet, ha egy kígyót összetörnek.

5. Védje gömbfarmját

Ha úgy találja, hogy a kígyó megsemmisült, azonnal védje meg a mezőt gömbök kígyótesteddel. A trükk, tegyen kört körülötte gömbök hogy így szabadon megeheti mindet gömbök ami létezik.

A kígyó fejével bent akadály, biztonságban lesz, ha nem üt meg újabb kígyót. De ne felejtsd el, azonnal lépj ki körkörös helyzetből, hogy más kígyók ne tekeredjenek a kígyód köré. Ha valaki tekeri a kígyóját, maradjon körkörös helyzetben, amíg a kígyózó kígyó meg nem unja és el nem távozik.

6. Az óriáskígyó farka

Az óriáskígyók valóban ijesztőnek tűnnek. De valójában számos előnyt jelentenek a kis kígyók számára (pl. 1000 alatti pontok). A kis kígyódnak valamilyen célból be kell faradnia az óriáskígyó mögé.

Először az óriáskígyó tönkreteszi a többi kígyót, így enni lehet gömbök egy másik, összezúzott kígyótól. Másodszor, ha az óriáskígyó megsemmisül, azonnal megeheti gömbök szétszórva a testéből. Igen, igaz?

7. Csalja a Slither.io webet

Valahalemaradás amikor Slither.io-t játszik az interneten? Ha igen, próbálja meg telepíteni az úgynevezett Google Chrome kiterjesztést Slither.io Mods. Ez a Slither.io kiterjesztés minimálisra csökkenti játékélményét lemaradás és izgalmas.

Ezzel az esszenciával megteheti ráközelíteni vagy kicsinyítés más kígyók helyének megtekintéséhez játsszon ugyanazon a szerveren, mint a munkahelyi vagy főiskolai barátok, és még sokan mások Kipróbálta már?

Google Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

8. Ha nagy vagy, kerülj sok kígyót

Minél több kígyó van körülötte, annál több játékos van a képernyőn. Az eredmény, akkor biztosan érezni fogja a lépését lemaradás. Ezért, amíg van rá esély, használja a jobb alsó sarokban található térképet, hogy megtalálja a minimális elkerülendő játékosok számát lemaradás.

Tehát ez 8 tipp és trükk a Slither.io webes és Androidos játékához. Jaka is megadta csal Slither.io a PC-n, hogy ne tapasztalja meg lemaradás és sok más funkciót kap. Megvan neked csal és egyéb trükkök a Slither.io játékhoz? Ossza meg menjünk Jakába!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found