fél a bűntől? Így blokkolhatja a felnőtt webhelyeket az Android okostelefonján

Van egy alkalmazás, amely megakadályozhatja, hogy az emberek hozzáférjenek felnőtt webhelyekhez az Android okostelefonon. Ennek az alkalmazásnak megvan a maga módja a végleges blokkolásra.

Különböző felnőtt webhelyek, amelyek ma természetesen szétszóródnak az interneten hogy komoly fenyegetést jelent, különösen szeretett hazánk fiatal generációja számára. Az ilyen technológiai eszközök megléte számítógépek és Android okostelefonok amely mindig bárhová elvihető és bármikor felhasználható eszköz legyen hogy a fiatalok, beleértve a gyermekeket is, hozzáférjenek a felnőtteknek szóló weboldalakhoz, amelyekhez nem szabad hozzáférni.

Valójában, már nagyon sok megelőző módszerek a felnőttek webhelyeinek számítógépen vagy Androidon keresztül történő elérésének megakadályozására, például egy szám telepítése Android alkalmazás amelynek célja a felnőtt oldalakhoz való hozzáférés blokkolása. De még mindig még nincs rá mód egy igazán hatékony módszer a probléma megoldására.

  • Hogyan blokkolhatjuk a pornó oldalakat Windows rendszeren, az Internet biztonságos!
  • Erős! Itt olvashatja el, hogyan lehet könnyen megkerülni a bejelentkezést a Windows rendszeren
  • 3 egyszerű módszer az alkalmazások telepítéséhez a Windows újratelepítése után!

A bűntől való félelem? Így blokkolhatja a felnőtt webhelyeket az Android okostelefonján

Nos, szerencsére nemrégiben, miközben a virtuális térben kóborolt, az ApkVenue véletlenül rátalált egy alkalmazásra amelyet hatalmasnak minősítenek megakadályozza, hogy az álnevek Android-eszközön keresztül blokkolják a felnőtt vagy pornó oldalakhoz való hozzáférést. Nem csak, hogy ennek az alkalmazásnak valóban megvan a maga módja megakadályozzák az álnevek blokkolását felnőtt webhelyek állandóan az Android rendszeren. Kíváncsi vagy, hogy az ApkVenue milyen alkalmazást jelent? Menjünk csak vele!

Tehát, mielőtt az ApkVenue ma felfedné a webhelyeket blokkoló alkalmazásokat, először meg kell adnia tegye mindhárom dolgot első:

  • Először is gyökereztesse le androidját. Az ApkVenue itt használja a Jalantikus.com Framaroot alkalmazását ne zavartassa magát csatlakoztassa újra az Android-ot a PC-hez. De használhatja a root android alkalmazást is bármi ahogy szeretnéd.
  • Második, engedélyezze az Ismeretlen forrás hozzáférést az Android okostelefon beállításain. Csak válassza ki Biztonság, azután ellenőrzőlista az Ismeretlen forrás lehetőségre.
  • Harmadszor, győződjön meg róla Az Ön Android-eszközén nincs telepítve ** AdAway nevű alkalmazás, mert a ** összeomolhat az ApkVenue által megvitatni kívánt alkalmazással, hogy ez megtörténjen hiba.

  • Továbbá, ha befejezte az Android gyökeresedését, a következő lépés az töltse le az alkalmazást amelynek neve PornAway, akkor azonnal telepítse.

  • A telepítési folyamat befejezése után folytassa nyissa meg az alkalmazást és ti egyenesen fogtok menni átirányította a főoldalra ez az alkalmazás. Nyilvántartásképpen nem fogja tudni használni ezt az alkalmazást, ha korábban még nem gyökerezett az Android rendszeren.

  • Az alkalmazás felnőtteknek szóló blokkolási funkciójának aktiválásához egyszerűen válassza ki ALKALMAZÁSI ALKALMAZÁS.

  • Ha megjelenik egy üzenet Jelentkezés sikeres, ez azt jelenti, hogy az alkalmazás feladata befejeződött, és válassza ki Igen csinálni újrakezd androidos eszközén, hogy ez az alkalmazásfunkció aktív lehessen.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Miután az Android újra bekapcsol, ne felejtsd el eltávolítás Alkalmazás PornAway hogy mentse androidjának belső memóriáját.

  • Ezután ez az egy nagyon fontos, győződjön meg róla, hogy törli az Android-ját, hogy a korábban telepített Android-os webhelyek letiltása visszavonhatatlan álnevének állandó hatása van.

  • Ezután csak annyit kell tennie, hogy kipróbálja az alkalmazás erejét. Itt vannak a kísérletem eredményei és valamint bizonyítékokat ha ez az alkalmazás valóban képes blokkolja a felnőtteknek szóló weboldalakat Androidon.

Hogyan? Most megkönnyebbültél? Távolodjon el a felnőtt oldalak kísértésétől ez szép. Egyébként a próba helyszín címe Jaka képernyőképek ráadásul szándékosan elmosódott, legyen senki sem próbálta hozzáférést a PornAway alkalmazás telepítése előtt.

A felnőtt oldalak nagyon veszélyesek, és öntudatlanul károsíthatnak minket, így Jaka erősen ajánlott azok számára, akik androidos okostelefont használnak, soha ne nyissa meg újra a felnőtteknek szóló oldalakat. Remélhetőleg, amit az ApkVenue ezúttal megvitat hasznos lehet és sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found