4 módszer a Windows számítógép vagy laptop gyári visszaállítására

A gyári beállítások visszaállítása vagy az eredeti állapot visszaállítása a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a számítógép vagy laptop normál állapotának visszaállítására.

Gyári beállítások visszaállítása vagy az eredeti állapot visszaállítása a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a számítógép vagy laptop normál állapotának visszaállítására. Ezt a módszert akkor teheti meg, ha a rendszere nagyon lassan működik, vagy vírus fertőzött. A gyári visszaállítás nem csak tisztán tartja a számítógépet, hanem visszaállítja az optimális teljesítményt. Itt van 4 módszer a számítógép gyári visszaállítására.

  • A legújabb Psiphon Pro 2020 használata ingyenes, szörfözhet!
  • Fontos játékok és programok zárolása a számítógépen vagy a laptopon

4 módszer a Windows számítógép vagy laptop gyári visszaállítására

1. A helyreállítási partíció használata

A modern számítógépek általában operációs rendszerrel és helyreállítási partícióval vannak ellátva. Maga a partíció a merevlemez egy része, amely nincs aktiválva, a tárhely egy részét felhasználva tárolja az operációs rendszer tisztításához szükséges összes helyreállítási beállítási fájlt.

A helyreállítás megkezdéséhez a helyreállítási partíción keresztül, általában a bekapcsológomb lenyomása után néhány perccel nyomja meg az F1-F12 funkciógombot, és az a márkától függően változik. Ezután a BIOS-ra irányít, és onnan futtathatja a helyreállítási beállítást. Amikor a helyreállítás befejeződött, számítógépe abban az állapotban lesz, amikor először bekapcsolta a számítógépet.

2. Helyreállító lemezek használata

Ha a számítógépén nincs helyreállítási partíció, próbálkozzon egy helyreállítási lemez használatával. Általában CD vagy DVD formájában, amely tartalmazza az összes helyreállítási adatot, amely általában a helyreállítási partícióban található. Más szavakkal, a helyreállítási lemez és a helyreállítási partíció ugyanaz lesz a használatban.

3. Frissítse vagy állítsa vissza a Windows 8 rendszert

Ezt a funkciót csak a Windows 8-ban hajtották végre, amelynek feladata a gyári visszaállítás gyorsabb és könnyebb elvégzése. Frissítés, ami azt jelenti, hogy fenntarthatja a személyes adatokat, például a metróra telepített alkalmazásokat, de más alkalmazásokat töröl. A visszaállítás pedig azt jelenti, hogy a Windows mindent töröl és újratelepíti a Windows rendszert.

A használatához először nyissa meg Beállítások majd válassza ki Módosítsa a számítógép beállításait. Általában válassza az Első lépéseket, és a következő oldal az alábbiak szerint jelenik meg.

4. Telepítse újra a Windows rendszert

Ha a számítógépén nincs adat-helyreállítás vagy hasonló, akkor a régi módon kell visszaállítania a gyárat, nevezetesen a Windows újratelepítésével és az összes illesztőprogram újratelepítésével. Lehet, hogy ez a módszer régimódi és nehézkes, de Ön jobban tudja irányítani a visszaállítási folyamatot. Amit minden bizonnyal elő kell készíteni, az a Windows licenckulcs és a meglévő illesztőprogramok telepítője is.

Tehát csak a gyári beállítások visszaállításának egyikét kell választania, hogy alkalmazza azt a Windows számítógépen vagy laptopon. Az illesztőprogram telepítője számára letöltheti az illesztőprogram-csomagot, hogy megkönnyítse a szükséges illesztőprogram megtalálását. Ingyenes szoftver letöltése mások Tikus Jalanon.

KAPCSOLÓDÓ ALKALMAZÁSOK Apps Artur Kuzyakov IOBit alkalmazások Drivermax alkalmazások Intel Corporation alkalmazások

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found