kártya kombináció (harci fedélzet) aréna 4 legjobb összecsapás royale

Íme néhány példa a legjobb Arena 4 kártya kombinációkra a Clash Royale-ban. A kártya formáció felállása az Arena 4 P.E.K.K.A Playhouse-ban.

Nagyon fontos a kártyák sorrendjének rendezése a Clash Royale játékban az Arénában 4 játszani. A legjobb kártyakombináció használatával természetesen nem fog könnyen legyőzni, amikor az Arénában 4 harcol az ellenséggel.

4. aréna vagy amit általában neveznek A P.E.K.K.A játszóháza egy Clash Royale aréna, amely akkor használható, ha a játékos elérte 1100 Trófea. Az 4. arénát általában a 3., 4., 5., 5., 6. és 7. szinttel rendelkező játékosok foglalják el. Nem ritka, hogy a 8. szintű játékosok is az 4. arénában játszanak.

Kártya kombinációk (Battle Deck) Legjobb az Arena 4 Clash Royale-ban

Ha a játékos eljutott az Arena 4 P.E.K.K.A Playhouse épületébe, számos új kártya kapható és használható a Battle Deckben. Ezek a kártyák tartalmazzák: Tesla, Minion Horde, Inferno Tower, Hog Rider, Freeze Spell és P.E.K.K.A.

Azok számára, akik a legerősebb kártyaelrendezést szeretnék használni, hogy ne verjenek meg az Arénában 4 játszva, használhatod a következő kártyakombinációs példát. Íme néhány példa a Clash Royale legjobb kártyaképeire, amelyekkel az Arena 4 P.E.K.K.A Playhouse játékában lehet játszani.

Néhány példa az Arena 4 Clash Royale legjobb kártyakombinációira. Ha van más kártyaformációja, akkor megteheti Ossza meg a megjegyzések oszlopban. Azok számára, akik még nem játszották a Clash Royale játékot, töltsék le a legújabb Clash Royale Androidot itt, sok sikert!

Töltse le a Supercell stratégiai játékát

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found