hogyan lehet elrejteni a root állapotát az androidon

A modul továbbra is gyökerezik, így nem tud hozzáférni néhány érdekes funkcióhoz? Ne aggódjon, a következő módon rejtheti el a root állapotát.

GYÖKÉR olyasmi, amit meg kell tenni, ha hozzáférést és érdekes funkciókat szeretne nyitni az Androidon, mint például a Lucky Patcher, a Titanium Backup és számos alkalmazás egyedi a Root Explorerhez hasonlóan ehhez is hozzáférésre van szükség gyökér. Vannak azonban olyan alkalmazások vagy játékok, amelyek nem engedélyezik az Android-felhasználók számára gyökeres eszközök hogy kinyissa vagy eljátssza. Csak mondd Kritika. Ez a nagyon érdekes játék érzékeli felhasználó hozzáféréssel gyökér keresztül Xigncodevagy a TCASH alkalmazás a Telkomseltől.

Sok felhasználó Az Android hajlandó áldozni gyökér azzal, hogy gyökerestől kitép kedvenc alkalmazásuk vagy játékuk kedvéért. Néhányuk még az alkalmazást vagy játékot is elhagyja, hogy megőrizze állapotát gyökér a mobilján. Azonban ne aggódjon, ezúttal JalanTikus ad tippeket az állapotának elrejtéséhez gyökér és hogyan lehet elrejteni az állapotot gyökér hogy a TCASH Telkomselt ne észleljék.

  • 2 egyszerű módszer a csak Android Mobile gyökérzetének feloldásához 1x kattintás (minden HP)
  • Hogyan lehet automatikusan kihagyni a hirdetéseket a YouTube Androidon root nélkül
  • A gyökerező Android biztonságának 5 módja

Itt van, hogyan lehet elrejteni a gyökérállapotot Androidon

  • Győződjön meg róla, hogy telepítette Xposed mivel RootCloak az Xposed modul. Apps Developer Tools rovo89 LETÖLTÉS
  • Nyissa meg az Xposed alkalmazást, és töltse le a RootCloak modult.
  • Ezután ellenőrizze a RootCloak elemet az Xposed modulban újrakezd mobiltelefon.
  • Nyissa meg a RootCloak alkalmazást, majd válassza az Alkalmazás kezelése lehetőséget.
  • Hozzáadhat olyan alkalmazásokat, amelyek állapotát el szeretné rejteni gyökérválasztásával plusz gomb a jobb felső sarokban.
  • Különösen azok számára, akik használni akarják a Kritika játékhoz, hozzá kell adniuk kulcsszó a Kulcsszó kezelése menü megnyitásával. Ezután adja hozzá az Xigncode-ot.
  • Indítsa újra a mobiltelefont és a Kritika vagy a TCASH Telkomselt, és megnyithatja az Ön által választott alkalmazást.

Így lehet elrejteni az állapotot gyökér hogy ne fedezhessék fel olyan népszerű alkalmazások, mint a MyTelkomsel, a TCASH Telkomsel, a Kritika és még sok más. Hiányzik valami? Ne felejtse el elmondani véleményét az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found