7 legjobb film a prostitúció témájában, vegye fel a pozitív oldalt!

A listán szereplő hét film megváltoztatja a kereskedelmi szexmunkások véleményét, akiket a nyilvánosság gyakran alábecsül

Sokak szerint az élet most egyre nehezebb. Az elhelyezkedés nehézségei és a társadalmi-gazdasági válság miatt sok ember szegénységbe került.

Ezek a különféle nehézségek arra késztetik az embereket, hogy bármit megtegyenek a megélhetésük érdekében. Nem ritkán sokan teszik belevetette magát a fekete világába.

Prostitúció az egyesek által választott megoldás. A jogi és erkölcsi szankciók nem fontosabbak, mint egy falat rizs.

7 legjobb film a prostitúció témájában

Ebben a cikkben az ApkVenue meghívja Önt, hogy merüljön el a szexmunkások életében a prostitúció témájának legjobb filmjein keresztül.

Ha megnézed ezt a filmet, talán empatikusabb leszel és nem ítélkező azokkal szemben, akik szintén emberek.

Emlékeznie kell arra, hogy Jaka ajánlott filmjei mindannyiunk életének tanulságai lehetnek. Hosszú várakozás helyett csak nézze meg a következő cikket!

1. Csinos nő (1990)

Az első film az Csinos nő Richard Gere és Julia Roberts főszereplésével. Meg kell nézned ezt a filmet, ha szereted a klasszikus romantikus filmeket.

Egy gazdag üzletember történetét meséli el, aki prostituáltat vesz fel egy fontos esemény kíséretére.

A kettejük közötti gazdasági és társadalmi különbségek még a szeretet magjait is megteremtették. A színészi játék és a karakter elmélyülése ebben a filmben valóban zseniális, banda.

2. Egy gésa emlékiratai (2005)

Egy gésa emlékei film az azonos nevű, legkelendőbb regényből adaptálva. Ez a film sikeres volt 3 jelölés a 6 jelölésből.

Gésa valójában egy női szórakoztató, aki a művészetek és a tánc területén jártas. Annak ellenére, hogy nem árulnak szexet, valójában sok szexmunkás alkalmazkodik gésának, bandának.

Elmeséli egy szegény 9 éves kislány történetét, akit a saját apja ad el gésának. Ez a film valóban szomorú, annak ellenére, hogy romantikus befejezése van.

3. Fiatal és gyönyörű (2013)

Fiatal és Szép egy francia drámafilm, amelynek témája a tizenéves szexualitás. Ez a film egy lány történetét meséli el, aki 17 évesen elveszíti szüzességét.

Ezen tapasztalat miatt szexuálisan függővé vált. Titokban prostituáltként is dolgozik egymás mellett.

Sajnos egyik ügyfele meghalt, miközben szexelt vele. A rendőri nyomozás során a család megismerte a lány titkát.

4. Hollandia (2016)

Seholország vagy a cím által általánosan ismert Elveszett lány egy amerikai drámafilm, amelyet 2016-ban mutattak be.

Elmeséli egy 15 éves lány nevét Shara aki édesanyjával él, egy prostituáltal, akinek a karrierje kezd elhalványulni.

Prostituált anyától született, aki megismerte Sharát ezzel a világgal. Édesanyja is arra buzdította Sarát, hogy prostituált legyen, mint az anyja.

5. Szörny (2003)

Szörnyeteg nevű női sorozatgyilkos életrajza Aileen Wuornos játssza Charlize Theron.

Ez a film egy Aileen nevű volt prostituált történetét meséli el, aki sorozatgyilkos lesz azáltal, hogy megöli egykori vásárlóját

E szerep miatt Charlize Theron elnyerte a legjobb színésznő díját. Mindenesetre meg kell nézned ezt az egy filmet, banda!

6. Kedves ember (2011)

Nem csak külföldi filmek, vannak olyan indonéz filmek, amelyek a prostitúció témáját is feltárják. Az egyik legjobb Kedves ember.

A Cahaya nevű főszereplő vallástanuló. Elhatározta, hogy megtalálja az apját, aki csak 4 éves korában távozott.

A keresés elvitte Taman Lawang, Jakarta, ahol az apja, akinek most Ipuy beceneve van, úgy kereskedik Transznemű szexmunkások.

7. Quickie Express (2007)

A fenti hat filmmel ellentétben Gyors expressz könnyebb és szórakoztatóbb témája van. Ebben a vígjátékfilmben Tora Sudiro, Aming és Lukman Sardi játszik.

3 munkanélküli fiatalnak elmondása, akik ajánlatot tettek prostituáltként való munkára egy pizza kézbesítési szolgáltatás leple alatt.

Annak ellenére, hogy sikeres, a szerelem mindent megváltoztat, bandázik. Nos, ha szereted a szatirikus vígjátékokat, akkor tényleg meg kell nézned ezt a filmet.

Ez volt Jaka cikke a 7 legjobb film kapcsán a prostitúció témájában. Remélhetőleg a fenti filmek bekerülhetnek a jövőben megnézendő filmek listájába.

Vegyük a pozitív oldalt Igen, banda, ezekből a filmekből! Mindig jó úton járhass.

Találkozunk még egyszer Jaka következő érdekes cikkében! Ne felejtsen el egy nyomot hagyni komment formájában a megadott oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found