5 egyszerű módszer az Android-alkalmazások készítéséhez kódolás nélkül

Ha azt szeretné, hogy azonnal rendelkezzen saját Android alkalmazással, anélkül, hogy először meg kellene tanulnia a kódolást, akkor az alábbiakban 5 megfelelő weboldalt állítottunk össze az Android alkalmazások készítéséhez kódolás nélkül.

Ez a második, Android a világon a legtöbb felhasználóval rendelkező operációs rendszerek egyikévé vált, és legyőzte a szintén népszerű operációs rendszereket, például az iOS-t és a Windows-ot. Ezért az egyik megfelelő média termékeink, webhelyeink vagy cikkeink népszerűsítéséhez ezen az Androidon keresztül történik.

Mint azt már tudjuk, hogy az Android-alkalmazások APK kiterjesztéssel rendelkeznek, és eddig gyakran az Android Studio alkalmazás segítségével hozták létre őket. Ha azonnal saját Android-alkalmazást szeretne, anélkül, hogy tanulnia kellene kódolás először, majd alább összeállítottuk 5 nagyszerű webhely Android-alkalmazások létrehozásához kódolás nélkül.

  • [UPDATE] 5 legjobb alkalmazás az Android belső memóriájának mentésére
  • Ez a 3 alkalmazás fejlettebbé teheti Android készülékét, mint az iPhone

5 egyszerű módszer az Android-alkalmazások készítéséhez kódolás nélkül

1. AppsGeyser

Mivel a nyitó lista mi ezúttal egy weboldal nevű AppsGeyser. Ez a webhely szakmailag eligazítja Önt az első Android-alapú alkalmazás létrehozásában. Konvertálhatja a tartalmat alkalmazásokká, sőt pénzt is kereshet.

Az AppsGeyser tökéletes az alkalmazásokon való munkához, valamint az egyszerű bevételszerzéshez. Olvassa el az AppGeyserről szóló következő cikkünket egy cikkben Hogyan készítsünk Android-alkalmazásokat kódolás nélkül.

2. Appypie

Ezután van valami jó. A név Appypie, és létesítményalapúak felhő Android-alkalmazások létrehozásához anélkül, hogy tanulnod kellene kódolás egyáltalán. Anélkül, hogy telepítenie kellene szoftver bármi a számítógépen.

Az Appypie a felhasználókat oly módon kényezteti egyszerű, és generál alapú alkalmazásokat HTML5 amely Android, iPhone, iPad, Windows Phone és Blackberry rendszereken futtatható.

3. Buzztouch

Ott a harmadik helyen nyílt forráskódú szoftver nevezett Buzztouch. Szoftver amelyet tömegesen hoztak létre az iPhone, iPad és Android alkalmazások működéséhez, hasznos mellé állítani Szoftverfejlesztő készlet alapértelmezetten iOS-ről vagy Android-ról.

4. Appyet

Ha már van saját webhelye vagy blogja, és szívesen készítené az Android alkalmazás verzióját, akkor Appyet igaza van. Minden weboldalt és blogot be tud alakítani natív alkalmazás kompatibilis az Androiddal.

Könnyű és ingyenes, ez az Appyet hozzáadott értéke.

5. Appclay

AppClay fedezete legyen lista ezúttal nekünk. Szoftver ezt kidolgozta Shephertz Technologies és válhat hűvös és egyszerű eszközzé Android-alkalmazások létrehozásához anélkül, hogy ezt muszáj lenne kódolás és még telepítés nélkül is szoftver bármi.

Csakúgy, mint bármely más szolgáltatás, az Appclay is generál natív alkalmazás HTML5 alapú Android rendszerhez.

5 olyan webhely létezik, amelyek segítségével ingyenesen és egyszerűen hozhat létre Android-alkalmazásokat anélkül, hogy ezt kellene tennie kódolás. Van valami, amit hiányoltunk? Ne felejtse el elmondani véleményét az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül is.

Forrás: Techviral

Alephzain Apps Developer Tools LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found