7 legjobb kártyajáték Android 2016-ra

Íme 7 Android legjobb kártyacsatája, amelyet referenciaként használhat a játékgyűjteményéhez. Melyik tetszik a legjobban?

Kártyacsata egy olyan játék, amely a játékosok közötti stratégiai versenyre támaszkodik, olyan kártyarendszer használatával, amelynek megvan a maga ereje és hatása. Ennek a játéknak sok rajongója van a világ különböző országaiban is.

A Card Battle játék meccseinek különféle modelljei és témái szintén nagyon változatosak, főleg most, amikor behatolt az okostelefonos játékok sorába. Melyek azonban a divatot hordozó legjobb játékok Kártyacsata. Nézzük meg!

  • Itt van 10 és többféle játékos. Melyik vagy te?
  • 5 legjobb Android Kártyajáték Indonéziában 2017
  • 7 legjobb Android Live Wallpaper játék, amelyet ki kell próbálni

7 legjobb kártya harci játék az Android 2016-hoz

1. Deck Heroes: Legacy

Játszma, meccs Kártyacsata Ez az Android egy olyan játék, amelyet nagyon sok Android okostelefon-játékos élvez. A nagyon bonyolult kártyameccs és a bájos grafika mellett erős vonzerő.

Játékmenet Ez még mindig gyakori, ha olyan kártyákra támaszkodunk, amelyek versenyhatással és stratégiával bírnak az alkotásban fedélzet, látszólag továbbra is a fő dolog. Fedélzeti hősök napi küldetéseket is felvett, amelyeket kuponok megszerzéséhez teljesíthet. A nálad lévő kártyák is kissé különböznek egymástól, itt minden kártyát szintre lehet állítani.

LETÖLTÉS IGG.COM Kártyajátékok

2. Hearthstone Heroes of Warcraft

A Warcraft játék korábbi sikerének elérése érdekében a Blizzard mint fejlesztő hozta ezt a legendás játékot, de más csomagolással és az egyik legjobb Android Battle Card játék lett. Divatdal Kártyacsata nem veszíti el a Warcraft identitását. Az új világ valójában még érdekesebbé teszi ezt a játékot, különösen, ha rajongsz a Warcraft játékért.

Stratégiai játékok Blizzard Entertainment, Inc. LETÖLTÉS

3. Card Wars Királyság

Az animációs sorozat hőse Cartoon Network, Kalandidő, azzal jár, hogy a kártyacsata műfaja az Android okostelefonos játékok piacára kerül. Harcolj be kör alapú plusz karakter Kalandidő számunkra ismerős, még szórakoztatóbbá teszi ezt a legjobb Android Battle Card játékot. Itt kártyákat fog gyűjteni, elintézni fedélzet, valamint stratégiázással harcol megidézni szörny kártya és varázslat.

LETÖLTHETŐ Rajzfilm hálózati stratégiai játékok

4. Yu-Gi-Oh! Párbaj-generáció

Itt jön a játék Kártyacsata A leglegendásabb Android. Kezdve sikertörténetét a konzolon Play Station, mostanáig Yu-Gi-Oh! továbbra is a játékrajongók kedvence Kártyacsata. Annak ellenére, hogy egyszerűbb, mint a konzolos verzió, mégis élvezni fogja a zeneszerzés élményét fedélzet a legjobb és csapdába csalja ellenfelét kártyák segítségével varázslat sem kártya csapda.

LETÖLTÉS KONAMI Kártyajátékok

5. Evoker: Varázslatos kártyajáték

Vannak korlátai fedélzet ami meglehetősen sok, maximum 60 kártya, tehát rengeteg választási lehetősége lesz a különféle stratégiák megtervezésében. Olyan kártyákkal párosítva, amelyek mindegyikre hatással, támadással és vérrel rendelkeznek. Ön itt is az erőn fog lakni Felsorakozni az öt kártyamegidézni az arénába, ennek a játéknak az elkészítése élesebbé teszi az agyadat a megfelelő stratégia beállításában.

Kártyajátékok LETÖLTHETŐ flaregames

6. Mabinogi párbaj

Kapott értékelés 9.6 felülvizsgálat webhely tradingcardgames.com természetesen nem szabad kihagyni ezt a játékot. Nexon Company88 fejlesztőként olyan komolyan néz ki, hogy a legjobb Card Battle Android játékot készíti ezen. Eleinte csak 12 kártyát fog játszani, de mindet azonnal elérheti. Egy egészen egyedülálló szolgáltatás, amelyet nem lehet azonnal letöltenimegidézni legjobb kártya, mert megidézni a kártya a legalacsonyabb szint sorrendjét követi.

NEXON Vállalati kártyajátékok letöltése

7. Futballszesz

Anti mainstream és kreatív, ezt mondhatom egy elkészített játékról fejlesztőCome2Us ez. Egyesíti a műfajokat Kártyacsata és a futball, valamint a fantasy anime stílusú kártyakarakterek. Ennek az Android Battle Card játéknak saját jellemzői vannak. Itt futballklubként fogsz játszani, amelynek játékosai kártyákból állnak. A kártyák a futball játék helyzeteit is követik, készség a kártya a helyzetének megfelelően követi. A különbség itt az, hogy nem szenvedélyesen pusztítasz, hanem gólokat szerzel az ellenfél kapujával szemben.

LETÖLTÉS Com2uS Kártyajátékok

Nos, ott van 7 legjobb kártyajáték Androidra amelyet referenciaként használhat a játékgyűjteményéhez. Melyik tetszik a legjobban?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found