7 legizgalmasabb Instagram sztori játékszűrő, meg kell próbálni!

Unod már a szokásos IG szűrőket? Próbálja ki a cikkben található néhány szórakoztató Instagram-játékszűrőt. Garantált, hogy a története eltér a többitől

Az Instagram népszerűsége végtelen. Sőt, jelenleg rengeteg népszerű szűrő használható, amelyeket az Instagram Story-ban használhat.

Néhány IG-szűrő nem csak azért, hogy egyedivé tegye arcát, sőt interaktív játékokat is kínál, amelyeket barátaival játszhat.

Tehát, ha tudni szeretne néhány szűrő ajánlást Instagram játékok ami szórakoztató és vicces, lásd az ApkVenue következő cikkét, igen!

7 legszórakoztatóbb Instagram Story Game Filter

Az Instagram Story játékszűrő lejátszásához természetesen telepítenie kell az alkalmazást Instagram először banda.

Ha androidos mobiltelefont használ, letöltheti a következő címen: Google Play Áruház. Az alábbi linken keresztül közvetlenül is letöltheti, hogy gyorsabb legyen, banda.

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

Ingyenesen beszerezheti az Instagram Story játékszűrőket, azzal a feltétellel, hogy előbb követnie kell a szűrőgyártó számláját.

Nyugodtan, banda. Ebben a cikkben az ApkVenue elmondja az Instagram játékszűrőjének nevét, valamint a szűrő készítőjének nevét.

1. Soha

Az első Instagram-játékok szűrője az Soha. Az Ever Ga egy Instagram-felhasználók által létrehozott szűrő felhasználónévvel @ferdaysss.

Ez a szűrő kérdéseket tesz fel egy eseményről. A kérdésre válaszolnia kell "Valaha" vagy "Soha".

Annak ellenére, hogy egyszerű, az Instagram játékszűrőivel felfedheti barátja vagy barátja titkait.

2. Head Quiz

A következő szűrő az Head Quiz. Ezt az egy szűrőt úgy szerezheti be, ha követi Instagram-fiókját egy felhasználónévvel @karetsatu.

Ha ismeri a TV-ben egy ikonikus játékbemutatót egy kifejezéssel "Lehet!", ez a szűrő nagyjából megegyezik.

A játékhoz 2 résztvevő szükséges. Egyiküknek meg kell kitalálnia a feje fölött megjelenő képet. Tényleg izgalmas, igaz?

3. Igazság vagy mersz

Ismerje a játékot Igazság vagy Dare? Nos, ez a játékszűrő az Instagramon ugyanazt a játékot, bandát kínálja.

A lejátszáshoz először meg kell érintenie a lehetőségeket Igazság vagy Merészel a képernyőn. Ezt követően megjelenik egy kérdés vagy kihívás, amelyet meg kell tennie.

Az Instagram Story játék megszerzése valóban nagyon egyszerű. Csak be kell követnie a fiókot a felhasználónevével @aldisaw, akkor mentheti a szűrőt, bandát.

4. Említés

A 90-es évek generációjának gyermekeinek nagyon ismerniük kell az úgynevezett gyermekkori játékot ABC 5 alapismeretek. Nos, ez a Megemlítés nevű szűrő felkér, hogy emlékezzen vissza gyermekkorára.

Felkérést kap, hogy ugyanazon kategóriából több szót mondjon, például az ország nevét, ugyanazzal az első betűvel.

Az említés játék szűrő megszerzéséhez követnie kell az Instagram-fiókot egy felhasználónévvel @fahrezaos, banda. Meg kell próbálnod, deh!

5. Korán nézzük

Ez az Instagram-szűrő garantáltan azonnal bűnbánatra készteti azokat, akiknek bűnökkel teli az élete. Ennek oka, hogy ez az N Korán Yuk nevű szűrő teszteli az Al-Korán olvasási képességét.

Ha gyerek voltál gyerekkorodban, amikor megtanultad a Koránt, akkor biztosan nehéz lesz, banda. Ennek oka, hogy ez a szűrő folyékonyan szavalja a Koránt.

Tehát, ha ki akarja próbálni tanítási képességeit, azonnal követheti Instagram-fiókját a felhasználónevével @ramnsvrif hogy megkapja ezt az egy szűrőt.

6. Bálák Pantun

Pantun az indonéz kulturális örökség, amelyről gyakran hallunk a hagyományos betawi eseményeken. A vígjátékokban a színészek a mondókákat is viccként használják.

Ha nagyon szeretsz rím válaszokat játszani, akkor kipróbálhatod az Instagram nevű játék szűrőt Versbálák IG felhasználók készítették @ariandryian.

A játék módja egyszerű, de meglehetősen nehéz, banda. Folytatnia kell a szűrő által adott mondatot, hogy érdekes rím legyen belőle.

7. Gyors olvasás

Általánosságban elmondható, hogy a magas végzettségű személy képes olvasni 300 - 1000 szó egy percen belül. Annak ellenére, hogy ez egyszerűen hangzik, nyelvünk kificamodott és rosszul olvasható.

Érdekli a gyorsolvasás gyakorlása? Nem kell bajlódnia, használhat egy megnevezett szűrőt Gyors olvasás fiók létrehozása felhasználónévvel @anggawards.

El kell olvasnia a gyorsan megjelenő mondatokat. Sajnos ez a mondat hasonló szótagú szavakat tartalmaz valamennyire furfangos amikor gyorsan el kell olvasni.

Ez Jaka cikke a 7 legizgalmasabb Instagram Story játékszűrőről, amelyet kipróbálhat. Nem csak gúnyolódhat, hanem használhatja ezt a hét szűrőt is, hogy közelebb kerüljön az összetört, bandához.

Remélhetőleg a Jaka mostani cikke szórakoztathat, banda! Ne felejtse el elhagyni a megjegyzéseket, amelyeket az alábbi oszlopba írhat.

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found