itt van minden idők 5 legdrágább tétele a dota 2-ben

Mint a Dota 2 játékot játszanád? Ez a Valve által készített MOBA tulajdonképpen egy olyan termékcsaládot indított el, amelynek ára eléri a százmilliókat!

Ön Dota 2 játékosa?

Biztosan ismeri már a Dota 2-t, amely a modAz Ősök védelme a játékban Warcraft 3 vételi-eladási mechanizmussal rendelkezik tétel ami kozmetikai jellegű.

Azon kívül, hogy milliárdos nyereményekkel rendelkező bajnokságként ismerik, ez a MOBA játék sok olyan elemet is értékesít, amelyet a Valve nagyon korlátozott mennyiségben értékesít.

Mivel a Dota 2-ben tételek szűkösek, ez egyes tárgyak árának növekedéséhez vezetett, amelyek akár meg is lehetnek eléri a rúpia százmillióit.

A Dota 2 játék legdrágább eleme

DOTA 2 a Valve egyik legnépszerűbb MOBA-játéka, havonta több millió játékossal.

Az egyik módja annak, hogy a Valve megőrizze a játékosok iránti lelkesedést, az olyan játékon belüli termékek bevezetése, amelyek más érzetet adhatnak a grafikának, és természetesen azoknak a játékosoknak a presztízse, akik rendelkeznek velük.

Keresztül csepp elem és zsákmányláda eladva a játékban, sok Dota 2 tétel tapasztalta az áremelkedéseket és -csökkenéseket a Steamen közösségi piacon.

A kezdetek óta sok Dota 2 játékelem elérte az állapotát nagyon ritka és rúpia tíz-százmillió közötti eladási árakra lépve.

Bármi a valaha volt legdrágább Dota 2 tétel? Az ApkVenue itt 5 összefoglalót nyújt azoknak, akik szeretnének tudni.

1. Legacy Ethereal Flames War Dog (533 millió IDR)

2013. november 6-án egy szál jelent meg a Reddit közösségi média platformon, amely meghirdette a Dota 2 játékban lévő tárgyhordozó futárcikk aukcióját.

Nevezett Éteri lángok háborús kutya, ezt a maszkkal és zászlótartozékokkal ellátott kutyafutárt, amely hasonlított a Dota 2 Juggernaut egyik hőséhez, végül áron engedték 38 000 amerikai dollár, banda.

Ha indonéz rúpiában konvertálják, akkor ennek a 38 000 amerikai dollárnak az értéke annyi Rp533,520,000. Képzelje el, hogy a játékcikkek akár 533 millióba is kerülhetnek!

2. Golden Baby Roshan (182 millió)

A Dota 2-ben Roshan kategóriába tartozó lény Ősi kúszások és a Roshan-gödörben található.

Akkor is kihozza az Aegist, amikor először legyőzik fogyóeszköz mások a következő lehetőségnél.

Arany Baba Roshan egy Dota 2 futárcikk, amelyet a Valve kiadott esemény Diretide 2012-re. Ezt a futárcikket a leggyorsabb játékos kapja, aki be tudja verni Roshant esemény ez.

USA dollárban a Golden Baby Roshan értéke azonos 13 000 amerikai dollár, vagy elérni 182 520 000 Rp.

3. Legjobb futár futárok (168 millió)

High End Legacy futárok van elemek összevonása amely 6 Halhatatlan futárból álló futárcikk-csomag.

Ez a hat futárcikk a következőket tartalmazza: Tartós háborús kutya, Trusty Mountain Yak, Fearless Borz, Stumpy, Mighty Boar és Moroks.

Statisztikailag e 6 futárcikk tulajdonosa nagyon korlátozott számban, bandában. Mert hogy megszerezd, te megjelenése kezdete óta biztosan játszotta a Dota 2-t 2011-ben.

Emellett sok szerencsére is szükséged van a kereséshez csepp elem Ezek a csúcskategóriás Legacy futárok.

Ezeknek a csúcskategóriás Legacy futároknak voltak kedvezőtlen és kedvezőtlen árai, de elérték a számokat 13 000 amerikai dollár amelyet ha rúpiává alakítanak kb 168 480 000 Rp, -.

4. Platina Baby Roshan (42 millió)

Platinum Baby Roshan a Golden Baby Roshan utódja. Kiadva esemény A Diretide 2013-ban ennek a futárcikknek alapvető színbeli különbsége van az elődhöz képest.

Azok a játékosok, akik részt vesznek esemény Diretide 2013, amely az eseményt kísérte A nemzetközi ennek meg kell vernie Roshant és át kell mennie Sugar Rush Hall of Fame.

Mert arra korlátozódik esemény Csak a 2013-as irányelv, ez a ritka Platinum Baby Roshan áremelkedést tapasztalt közösségi piacon.

Megjegyezte, hogy ez a tétel soha nem érte el az árat 3000 amerikai dollár, vagy azok körül 42 120 000 IDR.

5. Phractos-fejsze (21 millió)

Phractos baltája Ez meglehetősen egyedülálló a Dota 2 előző legdrágább termékéhez képest, mert annak megvásárlásához meg kell vásárolnia akció figura a fejszehős a Weta Workshopból.

Csak 1000 darab készült, vevők akció figura Ezt egy tüzes fejsze formájában is díjazzák, amelyet Axe használhat a Dota 2-ben.

Ax egy hős a Dota 2-ben, aki fejszefegyvert használ, típushősnek minősül Erő val vel készség Helix és az ő pengéje.

Akció figura Ennek a fejszének ára van 1500 amerikai dollár, vagy azok körül 21 060 000 IDR.

A fenti 5 elem egy sor legdrágább játékcikk eddig a Dota 2-nél. A drágává váló tényező természetesen a szűkösség, ahol a limitált kiadás büszkévé teheti a felhasználókat.

Mit gondolsz A játékmániás indokolja-e a vásárlást a legdrágább Dota 2 tétel épp most?

Olvassa el a cikkeket is DOTA 2 vagy más érdekes cikkeket a Tidar Sentausa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found