5 kötelező alkalmazás kezdő YouTube-felhasználóknak

Itt van egy alkalmazás, amelyet telepíteni kell a kezdő YouTube-felhasználók számára, hogy hűvösebb és érdekesebb tartalmat hozzanak létre. Gyerünk, nézd meg, melyek az alkalmazások!

Bizonyára gyakran látja a YouTube-műsorokat, függetlenül attól, hogy a tartalomról van-e szó szórakoztató emberek vagy filmekkel kapcsolatosak amelyet kiadnak.

Azonban, hogy legyen YouTuber mint most, ez nem nehéz dolog. Csak egy okostelefonnal elérheti törekvéseit, hogy YouTuber legyen, mindaddig, amíg ez rutinszerű.

A videók szerkesztéséhez tehát már nem kell egy képes számítógép.

Ez az a támogató alkalmazás, amelyet csak a HP tőkével rendelkező kezdő YouTube-felhasználóknak kell telepíteni, srácok. Gyere, nézd meg teljes egészében!

Alkalmazás kezdő YouTube-játékosoknak

Ezt az alkalmazást ingyen letöltheti, és felhasználhatja videói eredményeinek támogatására, hogy azok hűvösebbek és érdekesebbek legyenek.

Az alkalmazást ingyenesen letöltheti a JalanTikus webhelyről. Gyere és nézd meg a teljes jelentkezést:

1. Mozi Fv-5

Mozi Fv-5 egy olyan alkalmazás, amely hasznos képek vagy videók rögzítésére kifejezetten Android-felhasználók számára.

Ebben az alkalmazásban a felhasználók saját képeiket is beállíthatják képek készítéséhez, és manuálisan is elvégezhetők, mint egy kifinomult tükörreflexes fényképezőgépen.

Az alkalmazást ingyenesen letöltheti itt:

Alkalmazások letöltése

2. AZ képernyő felvevő

akkor ezt a második Android YouTuber-berendezést nevezik el AZ képernyő felvevő. Az ApkVenue által korábban említettektől eltérően, ha a Cinema Fv-5 fotókra és videókra összpontosít, akkor az AZ Screen Recorder hasznos a mobiltelefon képernyőinek rögzítéséhez.

Az AZ Screen Recorder meglehetősen ígéretes felvételeket készít, amelyek nem rontják az eredeti minőséget. Nem csak ez, de benne számtalan egyéb jó funkció is található.

Az alkalmazást innen töltheti le:

Apps Videók és hangok AZ képernyőfelvevő LETÖLTÉS

3. KineMaster Pro

KineMaster Pro egy olyan alkalmazás, amelyet telepíteni kell a YouTube-felhasználók számára. Mivel nagyon hasznos, nem csoda, hogy a KineMaster Pro-t nagyon széles körben használják YouTuber harci eszközként

Maga ennek az alkalmazásnak az a célja, hogy segítsen a YouTube-felhasználóknak videoszerkesztésben. Természetesen a videók szerkesztése általános dolog és meg kell csinálni YouTuberek, hogy a videók érdekesebbek legyenek.

Töltse le a Kinemaster alkalmazást itt:

KineMaster Corporation Video & Audio Apps LETÖLTÉS

4. Picsart Photo Studio

Biztosan ismeri ezt az alkalmazást? Igen, Picsart hasznos a fotószerkesztésben.

Tedd a fényképeket a lehető legvonzóbbá az képszerkesztő ez jól jön, ha egy YouTuber akarja fotó hozzáadása a videóba, hogy a videó változatosabb legyen.

Kérjük, töltse le az alkalmazást itt:

PicsArt Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

5. Photo & Picture Resizer

Végül, de nem utolsósorban az Photo & Picture Resizer, ez az alkalmazás megváltoztatja a kép vagy a fénykép méretét, hogy a videó méretéhez igazítsa a kép méretét.

A kép zsugorítása vagy kivágása ebben az alkalmazásban nem változtatja meg a képminőséget, az Ön számára is alkalmas annak elkészítésére indexkép a Youtube-videókhoz.

Az alábbi alkalmazást ingyenesen letöltheti:

Alkalmazások letöltése

Ez az az öt alkalmazás, amelyet a kezdő YouTubereknek telepíteniük kell, nagyon egyszerű és könnyű, nem válik belőled YouTuber?

Nem kell nagy tőke és professzionális felszerelés ahhoz, hogy Youtuber legyél. mit gondol a fenti alkalmazásról?

Írja meg véleményét a fenti alkalmazásról, ha más javaslata van, akkor a megjegyzések oszlopba is felveheti. Találkozunk a következő cikkben, srácok!

Olvassa el a cikkeket is videó alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found