új módszer az agypárbajok megválaszolásának megismerésére annak érdekében, hogy folyamatosan nyerjünk

Indonéziában az Agypárbaj-játékok népszerűsége miatt Jaka sok tippet adott az Agypárbajozásról. Nos, ezúttal az ApkVenue új módon osztja meg az Agypárbajra adott válaszokat, hogy Ön továbbra is nyerjen. Akar? Olvassuk el a teljes cikket.

Az Indonéziában folytatott Duel Brain játék népszerűsége miatt az ApkVenue gyakran látja, hogy az emberek a TransJakarta-ban, lifteken vagy akár hangoutokban játszanak. Érdekes módon azt mondják, hogy az Agypárbajnak sikerült elmozdítania Indonéziában a Clash of Clan (COC) népszerűségét! Mit gondolsz Az Agypárbaj népszerűségének követése érdekében az ApkVenue is sokat nyújt remek tippek az Agypárbajról.

  • Hogyan juthat el a Prémium Brain Duelhez ingyen
  • Hogyan lehet megtudni a válaszokat az agyi párbajra a győzelemhez
  • Ez a 3 módszer bebizonyosodott, hogy nyerjen az Agypárbajban

Miután korábban Jaka 2 tippet adott az Agypárbaj MEME elkészítéséhez és az Agypárbaj megnyerésének stratégiáihoz, ezúttal is Jaka nyújtja a legújabb Agypárbaj trükköket. Mondhatnád, hogy ez az csal Brain Duel, hogy megtalálja az új Brain Duel válaszkulcsát. Az ApkVenue módja több egyszerű attól kezdve, hogy miként kapjuk meg a választ az első Agypárbajra.

Hogyan lehet megtudni a válaszokat az agyi párbajra a győzelemhez

Először is, az ApkVenue azt fogja mondani, hogy játék Agypárbaj ilyen módon az csal. Tehát nem igazán osztja meg meglátásait barátaival, ha használja ezt az Agypárbaj trükköt. De még egyszer: ez azzal a céllal készült, hogy segély legyen, amikor elakadt, mert folyamatosan veszít, így nem néz ki hülyének. A bölcs dolog az, hogy alkalmanként használja ezt a módszert, hogy még mindig szórakoztatónak találja az Agypárbaj játékot.

Az agypárbaj válaszainak megismerésének számos módja

Jaka mindig azt mondja, Sokféleképpen lehet Rómába menni. Az Agypárbajra sokféleképpen lehet megtalálni a választ vagy a kulcsot. Talán arra gondolsz, hogyan kell csinálni adatok törlése bonyolult és időigényes, mert muszáj Belépés Visszaállítás. Nos, ez a módszer könnyebb és nem igényel sok időt. Az eredmény ugyanaz marad, vagyis tudni fogja az Agypárbajra adott válasz kulcsát.

Mit kell készíteni erre az Agypárbaj trükkre? Nos, mit kell készítenie:

  • Töltse le és telepítse az Agypárbajot két különböző androidos okostelefonra.
Játék Trivia FEO Media AB LETÖLTÉS
  • Vagy telepítheti a Brain Duel-et számítógépére vagy laptopjára emulátor segítségével. Használhat Bluetacks vagy Windroye.

Az agypárbaj válaszainak megismerésének új módja

Miután előkészítette a fent szükséges haditechnikát, az ApkVenue leírja a módszert az Ön számára. Itt van egy új módja annak, hogy megtudja a Brain Duel válaszait:

  1. Belépés ugyanazt a Brain Duel fiókot használja a különböző eszközökre telepített Brain Duel alkalmazásban. Például az Android-on és egy emulátorban használja ugyanazt az Agypárbaj-fiókot.

  2. Most kérjük, játssza le az Agypárbaj játékot Android-ján. Miközben Brain Duel-et játszik az Android-on, nyissa meg a Brain Duel-et a másik emulátorán vagy Android-on is.

  3. Ahogyan megtudhatjuk a választ az első Agypárbajra, itt is használjuk az adatkapcsolat be- és kikapcsolásának trükkjét. Ezért válassza ki a lejátszani kívánt kérdések kategóriáját, majd kapcsolja ki az adatkapcsolatot, legyen az mobiladat vagy WiFi az Android-on.

  4. Kérjük, válaszoljon az Android agypárbaján bemutatott kérdésekre (az adatkapcsolat ki van kapcsolva). De tartsa aktív az Agypárbajot a másik emulátorán vagy Androidján. Önkényesen válaszolhat az összes kérdésre, mert ez csak arra szolgál, hogy megtudja a helyes válaszokat az Agypárbaj kérdéseire.

  5. Most nyugodtan lépjen tovább az Agypárbajra a másik emulátorán vagy Android-eszközén. Játssz az aktív adatokkal, majd válaszolj minden kérdésre a korábban megválaszolt helyes válasszal.

  6. Ha nincs ideje emlékezni a kérdésre adandó helyes válaszra, ne térjen vissza a korábban játszott Android Brain Duel-hez. Ezután kattintson a rossz válasz pontra (piros színű), ekkor megjelennek a helyes válaszok és kérdések.

  7. A Párbaj agyra minden válasz rendben van, igaz? A jel arra, hogy készen állsz a győzelemre.

Ne feledje, csak akkor használja ezt a módszert, ha elakadt. Annak érdekében, hogy továbbra is jól érezd magad a Brain Duel játékban, ezzel csiszolva és tágítva látókörödet. Egyetért? Ha nem értesz egyet, akkor ez a jogod. Jaka nem fogja erőltetni, elvégre Jaka is elmagyarázza ezt a módszert.

Ó, igen, így az ApkVenue Jaka egyik barátjától kapta, aki az Agypárbajt játszik farrelzacharyyy. Tehát, ha van szórakoztató tippje az Agypárbaj játékához, megoszthatja azokat Jakával is. Átnézheti a megjegyzések oszlopot, vagy közvetlenül az Agypárbaj játékakor. Csak akkor, ha Jakával játszol, ne csalj. Merészel?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found