hogyan lehet utoljára látni (utoljára) a wa-ban, az nem változik

Szeretne távol maradni az emberektől, miközben a WhatsApp-ot használja? Használhatja ezt a módszert úgy, hogy a WA-t legutóbb tegnap látták alkalmazás nélkül, garantált siker!

Alkalmazásként csevegés legnépszerűbb, sok trükk, amelyeken az emberek valóban szeretnének képesek lenni WhatsApp.

Az egyik trükk, amelyet a legtöbben tudni akarnak, hogy hogyan lehet WA-t tegnap utoljára látni alkalmazás nélkül, hogy az még ingyen legyen, amikor szellemkép emberek és hasonlók.

Ezt megpróbálva áthidalni az ApkVenue szórakoztató WhatsApp-trükköket fog kapni utoljára látva. Igen, az ApkVenue megosztja a készítés módját utoljára látva könnyen hamis a WhatsApp-on.

Hogyan készítsünk hamis utoljára látott WhatsApp alkalmazást

Jellemzők utoljára látva engedje meg másoknak megtudja, mikor volt utoljára aktív vagy nyissa meg a WhatsApp alkalmazást.

Más szavakkal, az a személy, aki idő előtt elküldte az üzenetet utoljára látva és még nem válaszolt, azt gondolja, hogy arrogáns vagy figyelmen kívül hagyja az üzenetet.

Valójában meg lehet oldani [a funkció kikapcsolásával utoljára látva a. Bizonyos helyzetek azonban néha megkövetelik tőlünk, hogy aktivált állapotban tartsuk, például barátnõ vagy szülõ kérésére.

Nyugodtan, leírásával kicsinálhatja utoljára látva hamis. Nincs szükség gyökér okostelefon, csak lépésről lépésre kell követnie, amelyet az ApkVenue az alábbiakban tárgyal.

Hogyan lehet WA-t tegnap utoljára látni alkalmazás nélkül

Állapot utoljára látva a WhatsApp alkalmazás hivatalos verziója nem módosítható, csak akkor kapcsolhatja ki, ha nem szeretné, hogy mások is lássák.

Kapcsolja ki az állapotot utoljára látva a WhatsApp alkalmazás azt is jelenti, hogy nem fogja látni az állapotát utoljára látva más emberektől ez az igazságosság elvének alkalmazása érdekében történik.

Szerencsére még mindig megteheti a WA-n utoljára látottakat az egyik legjobb WhatsApp Mod alkalmazás segítségével, nevezetesen GBWhatsApp.

A GBWhatsApp használatával állapot utoljára látva Tetszés szerint módosíthat, és továbbra is láthatja az állapotát utoljára látva más emberek.

Itt vannak azok a lépések, amelyeket sorozatosan kell követnie, hogy a WA-t legutóbb tegnap látták.

  • 1. lépés - Telepítse a GBWhatsApp alkalmazást a használt okostelefonra. Azok számára, akik nem rendelkeznek ezzel az egy alkalmazással, letöltheti közvetlenül link ez alatt.
GBWhatsapp Social and Messaging Apps LETÖLTÉS
  • 2. lépés - Ha a telepítési folyamat befejeződött, hajtsa végre fiók szinkronizálása WhatsApp neked a GBWhatsApp alkalmazásban.

  • 3. lépés - Nyissa meg újra a GBWhatsApp alkalmazást, majd válassza a lehetőséget három pont ikonra a jobb felső sarokban található.

  • 4. lépés - Folytassa a menü kiválasztásával Magánélet.
  • 5. lépés - Válassz egy lehetőséget Online állapot elrejtése a rendelkezésre álló számos lehetőség közül.
  • 6. lépés - Állapot utoljára látva Az opció bekapcsolásakor automatikusan megjelenik az utolsó alkalom Online állapot elrejtése. Tehát annak ellenére, hogy aktívan megnyitja a WhatsApp alkalmazást, a funkciókat utoljára látva továbbra is megmutatja azt az időt.

A webhely aktív online állapot elrejtése Rugalmasabban fogja használni ezt a csevegőalkalmazást anélkül, hogy félnie kellene a rögzítéstől.

Amellett, hogy a WA-n utoljára látott változás nem változik, még sok más érdekes funkció található, amelyeket a GBWhatsApp alkalmazással használhat.

A GBWhatsApp használata szintén meglehetősen egyszerű, mivel ennek az alkalmazásnak a kezelőfelülete egyszerűen azért készült, hogy az új felhasználók azonnal megismerhessék a különféle érdekes funkciókat.

A státusz miatt utoljára látva A WhatsApp a jövőben is így fog kinézni, ne felejtse el deaktiválni és újraaktiválni ezt a módszert, hogy az Önnek posztoló személy ne legyen túl gyanús.

Rendelés módja utoljára látva Úgy tűnik, hogy a WA visszatérése sokáig tartVisszaállítás dátum utoljára látva miután letiltotta a funkciót elrejteni az online állapotomat.

Ez az egyszerű módja annak, hogy hamis legyen utoljára a WhatsApp-on. Most szabad lehetsz online A WhatsApp bármikor, anélkül, hogy attól tartana, hogy mások státuszuk miatt elkapják őket utoljára látva becsapni téged.

Ezt a trükköt minden típusú Android telefonra el lehet végezni, mindaddig, amíg továbbra is használhatja a GBWhatsApp alkalmazást ApkVenue néven, amelyet a cikk magyarázatában használnak.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk hasznosak lehetnek mindannyiótok számára, és a következő érdekes cikkekben még találkozunk. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found