kártya kombináció (harci fedélzet) aréna 7 legjobb összecsapás royale

Íme néhány példa az Arena 7 Clash Royale legerősebb kártyakombinációira. A legjobb harci fedélzeti formáció az Arena 7 Royal Arénában.

Fontos, hogy kártyakombinációkat állítson be az Arena 7 Clash Royale játékához. Természetesen a legerősebb Battle Deck formáció használatával a Clash Royale tornyot az ellenség nehezen fogja megsemmisíteni, és könnyen megsemmisítheti az ellenség tornyát.

Aréna 7 vagy amit általában neveznek Royal Arena egy Clash Royale aréna, amely akkor használható, ha a játékos elérte 2000 Trophy. Az Aréna 7-et általában a 6., 7., 8., 9., 10. és 11. szintű játékosok foglalják el. Nem ritka, hogy a 12. szintű játékosok is a Royal Arénában játszanak.

  • Kártya kombinációk (Battle Deck) Aréna 4 legjobb Clash Royale
  • Kártya-kombinációk (Battle Deck) Aréna 5 legjobb Clash Royale
  • Kártya kombinációk (Battle Deck) Aréna 6 legjobb Clash Royale

Kártya kombinációk (Battle Deck) Legjobb az Arena 7 Clash Royale-ban

Az Aréna 7-ben számos új kártya kapható. Ezek a kártyák a következők: Királyi Óriás, Három Testőr, Sötét Herceg és Hercegnő. Íme néhány az Arena 7 legjobb kártyakombinációi közül, amelyeket használhat:

Ezek a legerősebb Battle Deck kombinációk a Royal Arénában. Ha van más kombinációja, ne felejtse el Ossza meg a megjegyzések oszlopban. Azok számára, akik még nem játszottak a Clash Royale játékkal, töltsék le a legújabb Clash Royale Androidot itt. Sok szerencsét!

Töltse le a Supercell stratégiai játékát

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found