7 legjobb offline egy darabból álló játék, amelyet el kell játszanod

Unod már, hogy csak passzív rajongója vagy a népszerű anime One Piece-nek? Kipróbálhatja az 5 darab offline játék nélküli játékot, amelyeket az ApkVenue itt tárgyalt!

Teremtés Egy darab tól től Eiichiro Oda ez most nem csak manga, hanem mára Japán országának, a bandának az ikonjává vált.

Ha srácok meglátogatnak univerzális studiók ban ben Oszaka, talál emlékművet a Ász és Fehér szakáll, a két legszomorúbb halálos karakter Egy darab.

Szerencsére most nem kell passzív rajongóknak lennünk, mert már számos játékadaptáció létezik Egy darab hogy játszhatunk, bandázhatunk!

Az offline egy darabból álló játékok legjobb gyűjteménye, amelyet most játszhat

A manga és az anime népszerűségének köszönhetően Egy darab, most sok játék van Egy darab amelyek a piacon vannak és nem korlátozódnak egyre műfaj Csak csináld.

Van egy játék verekedés, van egy sorozathoz hasonló verekedős játék A dinasztia harcosai, és néhányan magukkal viszik nyitott világ műfaja.

Bármi történjék műfaj a kedvenceid, természetesen vannak olyanok, amelyek megfelelnek a preferenciáidnak, és mind offline módban játszhatók.

Nos, itt az ApkVenue tárgyal 7 játék Egy darab amelyet offline módban lehet lejátszani. Aki már kíváncsi, csak olvassa el azonnal a cikket, banda!

1. One Piece World Seeker (2019)

Manapság, nyitott világ műfaja valóban megint slágerek valóban és természetesen Egy darab ne hagyja ki a játékot Egy darabból álló világkereső a fejlesztőtől Ganbarion.

Ebben a játékban egy kalóz legénység Szalmakalap meg kell próbálnia menekülni Börtönsziget gondnok vezetésével Isaac.

Annak ellenére, hogy ennek a játéknak van egy eredeti története, amely nem kapcsolódik a fő történethez Egy darab, Eiichiro Oda még mindig íróként működik, így a minősége nem kérdéses.

Sajnos ebben a játékban csak úgy lehet játszani Luffy de gumiképessége lehetővé teszi Luffy gyors mozgását Pókember, banda!

RészletOne Piece: Világkereső
FejlesztőGanbarion
KiadóBandai Namco Entertainment
FelületPlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
Kiadási dátum2019. március 15
MűfajAkció-kaland
Ár550 000 IDR (Gőz)

2. One Piece: Unlimited World Red (2017)

Ugyanattól a fejlesztőtől származik, mégpedig Ganbarion, One Piece: Korlátlan világvörös nincs akkora világa Világkereső de változatosabb játékmenettel rendelkezik.

Ebben a játékban egy kalóz legénység Szalmakalap nevű varázs mosómedvével találkozott Pato és át kell élniük múltbeli kalandjaikat.

Különböző Világkereső, itt legénységként játszhatsz Szalmakalap mások és néhány antagonista karakter, mint Krokodil és Akainu aki úgy néz ki, mint egy japán művész.

Ez a játék először jelent meg kézi A 3DS, mielőtt végre PS4-en és PC-n megjelenne, lenyűgözőbb grafikával és további tartalommal, banda!

RészletOne Piece: Korlátlan világvörös
FejlesztőGanbarion
KiadóBandai Namco Games
FelületPlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, Nintendo Switch Microsoft Windows
Kiadási dátum2017. június 17
MűfajAkció-kaland
Ár10 000 Rp3 (Gőz)

3. Egy darab: Pirate Warriors 3 (2015)

A fejlesztőtől származik Omega Force aki a sorozatot is készítette A dinasztia harcosai, játékok One Piece: Kalózharcosok 3 visz játékmenet ugyanaz a banda, banda.

Ebben a játékban kalóz legénységként fogsz játszani Szalmakalap és kövesse a történetet Egy darab elejétől a végéig Dressrosa Arc fő módban Jelmagyarázat.

kívül Jelmagyarázat ez követi a történetet Egy darab, van egy mód is Álomnapló akinek nincs története, de lehetővé teszi más karakterek használatát a játékban.

Összesen 37 karakter játszható le itt, beleértve az antagonista karaktert is Doflamingo és Feketeszakáll és ennek a játéknak lesz folytatása Kalóz harcosok 4 a következő évben.

RészletOne Piece: Kalózharcosok 3
FejlesztőOmega Force
KiadóBandai Namco Entertainment
FelületPlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo Switch, Microsoft Windows
Kiadási dátum2015. március 15
MűfajAkció-kaland, verjétek fel őket
Ár450 000 IDR (Gőz)

4. One Piece: Burning Blood (2016)

Azok számára, akik minden további nélkül szeretik a tabuk játékát, talán élvezni fogják a játékot verekedés anime Egy darab: Égő vér tól től Spike Chunsoft.

Háttérrel Marineford-i csata, ez a játék lehetővé teszi, hogy újra átélje a történet csatáit.

Mert ez a játék nem meséli el a történetet Egy darab kezdettől fogva ezt a játékot nagy rajongóknak szánták Egy darab.

Játékmenet ami itt van, az hasonló egy játékhoz Naruto: Végső ninja vihar ahol csak egy nagyon egyszerű gombkombinációval adhatsz ki klassz kombókat, banda!

RészletEgy darab: Égő vér
FejlesztőSpike Chunsoft
KiadóBandai Namco Entertainment
FelületPlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One, Microsoft Windows
Kiadási dátum2016. április 21
MűfajHarc
Ár600 000 IDR (Gőz)

5. Kalózok harca: Legend visszatér (2019)

Szerencsére nem kell PC vagy konzol elé ülni ahhoz, hogy játékot lehessen folytatni Egy darab mert sok elérhető Androidon is, banda!

Az egyik a játék verekedésKalózok harca: Legend visszatér amely annak ellenére, hogy csak pixel grafikája van, nagyon sima animációs minőségű.

Sajnos ennek a játéknak nincs sztorija, de több mint 40 karakterből álló választékkal van felszerelve, ez a játék tökéletes az idő múlására.

RészletKalózok harca: Legend visszatér
FejlesztőZiggal Ent
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret62 MB
Letöltés100 000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le itt: Battle of Pirates: Legend Return a Google Playen keresztül

6. Stickman Hero - Kalózharc (2018)

Még egy játékválasztás Egy darab Az Android offline játék Stickman Hero - Kalózharc amelynek természetesen vizuális stílusa van, mint egy játéknak Stickman más népszerű.

Mint egy játék Stickman más, ez a játék egyszerű vizuális stílusú, de kiváló minőségű animációval van ellátva, banda!

Ez a játék rendelkezik az oldalt görgető beat 'em up műfaj és kijelöli, hogy játsszon Luffy-ként, és fejezze be az ellenségeket a képernyőn, amelyek offline is játszhatók.

Stickman Hero - Kalózharc szintén nagyon sok szintje van, és bármikor a kísérője lehet.

RészletStickman Hero - Kalózharc
FejlesztőNoGame Studio - NoLife
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret31 MB
Letöltés100 000 és több
MűfajAkció
Értékelés3.9/5 (A Google Play)

Töltse le itt: Stickman Hero - Kalózharc

7. Pirate Nautical King: Égő akarat (2019)

Az ApkVenue által az Androidon játszható utolsó játék az Pirate Nautical King: Égő akarat.

Mint egy játék Kalózok csatája, ez a játék hordozza harci műfaj 2D, amely pixel animációs stílust hordoz.

Ez a játék az eseményekre összpontosít Marineford-i csata ami a végén történt Marineford Arc és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felhasználják a karaktereket a csatában.

RészletPirate Nautical King: Égő akarat
FejlesztőZK Rossz jég játék
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret61 MB
Letöltés5000 és több
MűfajAkció
Értékelés3.4/5 (A Google Play)

Töltse le itt: Pirate Nautical King: Égő akarat

Ez az 5 játék listája Egy darab amelyet offline is lehet játszani, Jaka ajánlása, banda! Azoknak, akik unják csak a képregényeket Egy darab, kipróbálhatja a fenti játékot.

Jaka szerint az összes fenti játék sikeresen utánozza a vizuális stílust Egy darab és érezni fogod, mintha animét játszanál Egy darab.

Mi a véleményed Jaka ajánlásáról? Nektek vannak játékajánlatok? Egy darab Egyéb? Azonnal ossza meg a megjegyzés oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found