clash royale vs clans clash, melyik izgalmasabb?

A Clash of Clans sikerével a Supercell végre kiadott egy friss levegőt hozó stratégiai játékot. Ez a Clash Royale című játék sikeresen felkeltette a figyelmet

Mint tudják, a Supercell nemrég adott ki egy új játékot Clash Royale néven. Sajnos a Clash Royale csak bizonyos országokban, például Kanadában, Hongkongban, Ausztráliában, Új-Zélandon és az északi országokban volt elérhető iOS eszközökön. Szeretné kipróbálni a Clash Royale-t Indonéziában? Olvassa el a cikkeket Hogyan lehet letölteni és játszani a Clash Royale-t minden országban aja.

Annak ellenére, hogy ez egy új játék, Clash Royale kiderül, hogy nem választható el a COC sikerének árnyékától. Bizonyított, hogy a Clash Royale által hozott karakter a COC származéka, de az játékmenet különböző. Clash Royale VS Klánok összecsapása, hogyan hasonlítják össze a kettőt?

  • Fotók és videók a CLASH ROYALE-ről, a Clash of Clans készítőjének legújabb játékáról
  • Hogyan lehet letölteni és játszani a Clash Royale-t Indonéziában
  • Építési kártyák típusai a Clash Royale-ban

Clash Royale VS Klánok összecsapása

Mindkettőt a Supercell fejlesztette ki, sokan megkérdőjelezték, milyen lesz a Clash Royale jövője. Valójában a COC a legtöbbet játszott játék, még a COC is a mobil játék, amely a legnagyobb napi jövedelmet szerzi. Készen áll arra, hogy a Supercell visszahozza a levegőt egy friss levegőbe? mobil játékok a Clash Royale-n keresztül?

Játékmenet

A Clash of Clans egy stratégiai játék, ahol minden játékosnak fel kell építenie egy falut és ki kell képeznie egy erős hadsereget, hogy aztán elpusztítsa az ellenfélhez tartozó falut. A COC-ben a klánokon keresztül más játékosokkal is együtt kell működnie. A COC játék izgalma a magasabb Városházával együtt növekszik.

Míg a Clash Royale a kombinált stratégiai játékok kombinációja torony deffense játék val vel Gyűjthető kártyajáték (CCG). Itt sok kártyát kell összegyűjteni, amelyeket később az ellenfél Tower-védelmeinek elpusztítására használnak. De ugyanakkor meg kell határoznia a Tornya védelmének stratégiáját is. Nyilvánvaló, hogy a Clash Royale a COC, a Hearthstone és a Plant VS Zombies kombinációja. Jó!

karakter

Úgy tűnik, hogy az ApkVenue-nak nem kell egyenként megemlítenie azokat a karaktereket, akiket általában a COC-ban játszik. Biztosan ismeri a barbárokat, az íjászokat, a koboldóriásokat és a varázslókat. Csakúgy, mint sok más csapat, amelyet megszerezhet, ha folytatja a falu városházájának szintemelkedését. Olvassa el a cikkeket A csapatok fajtái a klánok összecsapásában (COC) teljesek először megtudja a Klánok összecsapásának összes szereplőjét.

Nos, a Clash Royale-ban több olyan karaktert is találsz, akiket általában COC-ban játszol. A különbség az, hogy minden karakter a tiéd lehet kinyit azzal, hogy legyőzi ellenfelét, hogy ládát kapjon, amely kártyákat tartalmaz gyűjtésre. A ládában új kártyákat találhat, amelyekhez használható frissítés régi kártyákat, vagy akár új csapatokat is kinyit. Minden szereplőnek van életerőpontját, kár, célpontok, hatótávolság, sebzés másodpercenként, ütés sebessége, és bevetési idő különböző. Nos, meg kell határoznia egy stratégiát, hogy tudjon adni kár nagy és gyors az ellenfél számára.

A Clash Royale-ban még mindig megtalálhatja az aranyat és az elixírt. Elixirt használnak csapatok kiadására (bevetni), és az aranyat használják frissítés csapatok, valamint csinál Csata.

Rendeltetési hely

Mint fent említettük, a Clash Royale játék célja eltér a Clash of Clans játéktól. Ha a Clash of Clans-ban falut akarsz építeni, akkor a Clash Royale-ban az a célod, hogy elpusztítsd az ellenfél királyát, akit a mellette lévő toronyvédelem véd. Közvetlenül megtámadhatja a királyt, vagy először megsemmisítheti ellenfele védekezését, hogy minden körben tökéletes pontszámot kapjon.

Hogy érdekes, nem ez a Clash Royale? Sajnos az Android-felhasználóknak még egy kicsit türelmesnek kell lenniük ahhoz, hogy élvezhessék a Supercell legújabb játékát. Állítólag a leghosszabb Clash Royale 1 hónapig lesz a béta szakaszban az iOS felhasználók számára. Tehát legalább a jövő hónap közepéig várnunk kell, hogy elkezdhessük játszani ezt a játékot Android-eszközökön.

Amíg arra várunk, hogy a Clash Royale apk elérhető legyen a JalanTikus oldalon, jobb, ha először a Clash of Clans-t játsszuk, és azonnal frissítjük a Town Hall 11-re, hogy érezhessük a COC izgalmát.

Töltse le a Supercell stratégiai játékát

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found