5 legjobb alkalmazás az Android képernyőjén történő íráshoz

Az androidos képernyőn való írás alkalmazásai firkálásra is használhatók.

Unja az írást a billentyűzet gépelésével? Szeretne kipróbálni egy utat írjon az androidos telefon képernyőjére?

Igen, most kézírást készíthetünk az android képernyőn az érintőképernyős technológiának köszönhetően, ill érintőkijelző.

Ezúttal az ApkVenue 5 legújabb és legjobb 2019 írói alkalmazást oszt meg az Android képernyőn.

Írási kérelmek gyűjteménye az Android képernyőn

Az ApkVenue alább megosztott alkalmazásai nélkül is használhatók toll toll. Tehát azonnal írhat az ujjaival, mint egy notebookba.

Az írás mellett az ízlésed és vágyaid szerint is létrehozhatod az írást. A következő 5 alkalmazás a legújabb és legjobb Android képernyőn történő íráshoz.

1. Google kézírásbevitel

Azonnal írhat bármit, csak mozgassa az ujját, mintha papírra írna Google kézírásbevitel.

Az óriási Google cég által készített alkalmazás segítségével írhat e-mailben, SMS-ben, közösségi médiában stb.

A Google kézírásbevitellel mobil telefonszámokat is kereshet a névjegyzékben, és kereséseket végezhet a keresőmotorokban.

Töltse le az alkalmazást itt.

2. Tintahal

Által szállított Steadfast Innovation LLC, Tintahal megvan az az előnye, hogy ugyanolyan egyszerűen írhat az Android képernyőjére, mint ceruzával papírra.

A korábban Papyrus néven ismert alkalmazás rendelkezik egy nyomtatott dokumentum aláírási funkciójával. Ezen kívül visszavonhatja / visszavonhatja, kijelölheti, áthelyezheti és átméretezheti az írását.

A Squid segítségével érezheti az egyedülálló írásmódot az Android képernyőn.

Töltse le az alkalmazást itt.

3. FiiNote

FiiNote vitathatatlanul az egyik legjobb alkalmazás az android képernyőn történő íráshoz. Ez az alkalmazás olyan funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi jegyzetek írását, például a naplóba írást.

Ebben az alkalmazásban van egy színes toll is, amely érdekesebbé teheti az írásodat. Bármelyik színt megváltoztathatja minden egyes betűhöz.

Töltse le az alkalmazást itt.

4. Microsoft OneNote

Miután korábban volt egy alkalmazás az Android képernyőjén történő íráshoz a Google-tól, most ez származik Microsoft. A OneNote szolgáltatásai némileg hasonlítanak a Squidre.

A OneNote azok számára alkalmas, akik kettős funkcióra vágynak, nevezetesen jegyzetelésre és doodleezésre. Ez az alkalmazás vitathatatlanul meglehetősen népszerű a Google PlayStore-ban, és számos pozitív értékelést kapott a felhasználóktól.

Töltse le az alkalmazást itt.

5. Liveboard: Interaktív tábla

Liveboard: Interaktív tábla egy funkciót kínál a chili beszélgetések rögzítésére ugyanazon alkalmazásban. A Liveboard egy olyan alkalmazás, ahol jegyzeteket készíthet, mint egy táblára, közvetlenül barátaival vagy munkatársaival (LIVE).

Minden, amit ír, valós időben megjelenik egy adott fórumban, amelyet létrehoz. Tehát csak te és a fórumra meghívott emberek láthatják, amit írsz.

Ezenkívül képeket is hozzáadhat, színeket és betűtípust változtathat ebben az alkalmazásban. Hűvös, igaz?

Töltse le az alkalmazást itt.

Ez az 5 alkalmazás az Android képernyőjén történő íráshoz, amelyet az ApkVenue megoszthat. Szóval, már kiválasztotta a képernyőn az író alkalmazás legjobb verzióját?

Remélhetőleg a fenti lista hasznos és hasznos lehet!

Olvassa el a cikkeket is Android alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found