az internet halott? próbálja ki ezt a 10 króm játékot, amelyet offline is lehet játszani

A Google Chrome-játék, amelyet offline is játszhat, minden bizonnyal nagyon hasznos, ha azt lejátszja. Gyakran tapasztalja, hogy az internet leáll, és még mindig zavaros, mit kell tennie? Ne aggódj

Gyakran tapasztalja, hogy az internet leáll, és még mindig zavaros, mit kell tennie? Ne aggódjon, amíg újra várunk egy normál internetkapcsolatra, játsszunk csak egy játékot. Ezeket a játékokat közvetlenül a böngészőből lehet játszani.

A klassz játékok mellett az, hogy miként lehet játszani velük, szintén egyszerű és garantált, hogy a számítógéped vagy a modulod nem lesz forró.lóg. Kíváncsi? Gyerünk, próbáld ki azonnal Chrome játékok offline a következő.

  • 35+ feltétel az FPS játékokban, amelyeket tudnia kell
  • 10+ legnehezebb PC játék, amelyet mindenkor szem előtt kell tartani

Halott internet? Próbáljon ki 10 Chrome-játékot, amelyek akkor játszhatók, amikor ez OFFLINE

Akció- és árkád játékok

1. Tartályosok

Ez a Chrome játék egy tankok közötti tematikus csata történetét meséli el 3D akciójáték. A játékban Tankosok, először meg kell támadnia az ellenséget, aki átjön a kerítésen és lő, hogy megsemmisítse az ellenfelet. Ennek a játéknak 3 játékmódja van, nevezetesen Campaign, Multiplayer és Invasion.

A játék során ezt a játékot csak a billentyűzeten keresztül lehet irányítani. A tartály mozgatásához használhatja nyilakkal vagy gombok A, S, W, D. Közben a forgatáshoz használhat kombinációt Szóköz gomb és J és L gomb. A Tank Riders játékban a védekezés, a támadás és a halál fog dominálni.

2. Funky Karts

Chrome játékok offline a Funky Karts elnevezésű története arról szól, hogyan lehet elkerülni a veszélyes tárgyakat, áthaladni a körülvevő éles akadályokon és gyűjteni érmékettétel más értékes belül Funky Karts. Van 48 kihívást jelentő szint hogy végigmenjen Chrome-játékok közben offline ez. Minden szint teljesítése új világ megnyitásához. Minden szint egy vicces és izgalmas történetet nyújt. Használhatja a vagy a nyílgombokat nyíl a billentyűzeten egy művelet végrehajtásához ugrás, flip, és ugrál játék közben.

3. Kosárlabda és labda

Chrome játék neve Kosárlabda és labda ez egyedülálló és eltérő kosárlabda játékélményt nyújthat. Játékmenet által nyújtott ez a játék nagyon egyszerű és szórakoztató. Csak megpattanod a labdát, és egy kosárba vagy kosárlabdába teszed, minden szinten különböző akadályokkal. Annak ellenére, hogy ez könnyű, akkor is képesnek kell lennie arra, hogy egy előre meghatározott időn belül belépjen a labdába.

Tábla- és kártyajátékok

4. Mancala

A játék közben Mancala, úgy fogja érezni, hogy hagyományos játékot játszik, amelyet ma már ritkán játszanak. Ez a játék benne van a klasszikus játékban, amely nagyon szórakoztató játék. A bizonyíték az, hogy ez a játék az egyik legnépszerűbb játék a Chrome kínálatában. Ezt a játékot móddal játszhatja egyjátékos vagy multiplayer.

5. Pasziánsz

A Windows felhasználói számára ismernie kell ezt a játékot. Igen, Szoliter kilenc változatban érhető el a Chrome-on, többek között a Klondike, a Pyramid, a Free Cell és a Spider. Ahelyett, hogy meghalna az internetes stílusban, jobb, ha a pasziánsz játék összes verzióját eljátssza!

Kirakós játékok

6. Vágja le a kötelet

Vágd el a kötelet ez valaha is díjat nyert, mint az egyik játék szórakozás és a kategóriába tartoznak fizika rejtvényfejtő ami szórakoztató. Nem sokban különbözik a mobil verziótól, ez a játék megköveteli az akadályok teljesítését is szörnyek etetésével Om Nom miközben három csillagot gyűjt egyszerre minden szintre.

7. 2048

Játszma, meccs kirakós játék ez kategória szerint még mindig népszerű játék összerakós játékaik. Játékmenet ebben a játékban biztosított, ha minden számot fel, le, jobbra és balra csúsztat. Minden eltolt számnak azonosnak kell lennie. Például a 4-es szám elkészítéséhez egyesítenie kell a 2-es számokat, és így tovább, amíg el nem éri a 2048 szám. Nagyon nehéz igaz?

8. Szókereső kirakós játék

Azoknak, akik játékkedvelők kirakós játék, Word Search kirakós játék lehet, hogy egyszerű, de kötelező kipróbálni. Játékmenet adott ez a játék szintén nem nehéz. Csak olyan szavakat kell keresnie, amelyek egy korábban kiválasztott témához kapcsolódnak. Ez a játék különféle egyedi témákat is kínál, mint például a hüllő témája, az asztrológia, az állatok és még sok más.

9. Összekapcsolás

Még egy játék kihívás puzzle ez szórakoztató a Chrome-ban, különösen, ha nem az Összes összekapcsolása. Ez a játék nagyon egyszerű, de nagyon nehéz. A játék célja, hogy minden csomópont összekapcsolásával elérje az utat, mielőtt a végére érne. A piros vonal akadály, amelyet a játék során át kell adnia. Mozgáshoz csak azokat a csúcsokat kell kiválasztania, amelyekre mozogni szeretne, és létrehozni egy elérési utat.

Stratégiai játékok

10. Polycraft

Azok számára, akiket érdekelnek a stratégiai témájú Chrome-játékok, ez a játék lehet a legjobb választás a kipróbálásra. Amellett, hogy mikor lehet játszani offline, ezt a játékot meghívhatjuk arra is, hogy töltsön el időt az internet halálára várva. Chrome játékok offline arról mesél, hogyan lehet túlélni egy szigeten Polycraft.

Ebben a játékban ismeretlen környezetben leszel, és gyakran furcsa lényekkel fogsz találkozni. De ne aggódj, új életet fogsz építeni, és a forgatókönyv stratégiáinak alkalmazásával elháríthatod a bejövő ellenségeket torony védelem.

Játszott offline Chrome játék Ez valóban sok időt fog igénybe venni, de nem kell aggódnia, mert a játék mentésével továbbra is folytathatja ezt a játékot előrehalad. A módszer az Belépés keresztül Google Fiók hogy rendelkezik-e vagy a helyi tárolási funkcióval, amely tetszés szerint kiválasztható. Szóval melyik a kedvenc játékod?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found