7 a legjobb graffiti alkalmazások android, hűvös és kifinomult!

Hűvös és csodálatos graffitit szeretne készíteni? Próbálja alább letölteni a legjobb graffiti alkalmazásokat az Androidra. Teljes funkcionalitású és ingyenes!

Manapság a szavak hűvös és színes vonásokkal vagy falfirkákkal való rajzolása egyre népszerűbb a közönség, különösen a fiatalok körében.

Általában könnyedén megtalálhatja a falfirkákat a városi területek falain, bandákon.

A kreativitás felszabadításán kívül a falakon az összes grafikai ötletét a technológián keresztül is felhasználhatja.

Ha igazán szeret graffitit készíteni, akkor valóban le kell töltenie az okostelefonjára a legjobb graffiti alkalmazást.

A legjobb Graffiti-alkalmazások Androidra

Jelenleg rengeteg hasznos androidos alkalmazás segíthet a graffiti készítési készségek csiszolásában.

Ezt az alkalmazást ingyen letöltheti a Google Play Áruházból, hogy Android-eszközön használhassa.

1. Graffiti Creator

A graffiti alkalmazás kifinomultságát ezen nem kell kétségbe vonni, banda. Ezenkívül számos olyan funkcióval lehet maximalizálni a graffiti eredményeit.

A Graffiti Creator egyik érdekes tulajdonsága a választás nagyon változatos betűtípusok név vagy más írás létrehozásához.

Felfedezheti lehetőségekkel is nagyon sok szín finomabb graffiti művészet létrehozására.

Ezen funkciók mellett ez az alkalmazás lehetővé teszi a rajzolást is graffiti karakter. Érdekel, banda?

Töltse le a Graffiti Creatort itt.

2. Graffit It

Ezzel az alkalmazással graffitit készíthet karakter, szimbólum, vagy készítsen saját rajzokat szabadon szimulációval.

Ez az alkalmazás tökéletes azok számára, akik szeretnék gyakorolni a graffiti készítését, vagy csak a túláradó fantáziát akarják a fejedbe önteni.

Ennek az alkalmazásnak a legérdekesebb tulajdonsága, hogy szerkesztheti saját fényképeit, és háttérként beállíthatja őket az Ön által létrehozott graffiti számára.

Itt töltse le a Graffit It-t.

3. Graffiti Maker

Szeretne egy hűvösebb alkalmazást? A Graffiti Maker a válasz. Ez a kifinomult Android alkalmazás lehetővé teszi graffiti profi készítését.

Ezenkívül tudja, hogy a graffiti művészet meglehetősen összetett. Nos, ebben az alkalmazásban létrehozhat testreszabás ez tovább megy a munkádban.

Ez az alkalmazás számos funkciót kínál a betűtípusok létrehozásához. Kezdve alapszín, fényhatás, amíg árnyék, tetszés szerint létrehozhat

Töltse le a Graffiti Makert itt.

4. Hogyan kell felhívni a graffitist

Annak ellenére, hogy a név olyan, mint bemutató graffiti készítéséhez, ez az alkalmazás nagyon hasznosnak bizonyul elképesztő graffitiírás készítéséhez.

Ez a graffiti rajzolására szolgáló alkalmazás számos példával rendelkezik, amelyek információkat tartalmaznak a bandák rajzolásának nehézségi fokáról.

Ennek ellenére a graffiti rajzolásának módja ebben az alkalmazásban nagyon könnyen használható, és hasznos a készségek csiszolásához is.

Természetesen ez az alkalmazás tökéletes azok számára, akik szeretnek graffitit készíteni szöveges formában a különféle betűtípusok támogatásával.

A Graffitis rajzolása itt tölthető le.

5. Graffiti Unlimited

Ez az alkalmazás valóban nagyon különleges, mert firkákat lehet készíteni különféle helyeken, például becstelen rongálás.

Eits, de ez nem az vandalizmus valódi helyen adja át az alkalmazásban biztosított különféle fotókat.

Kezdve vonatoktól, személygépkocsiktól, teherautóktól, motorkerékpároktól és egyéb formás dolgoktól fotók és videók Díszítheti a hűvös falfirkáival, bandájával.

A sok kínált szolgáltatás miatt ne csodálkozzon, ha ez az Android-hűvös alkalmazás kb. 90 MB méretű jumbo-val rendelkezik.

Itt töltheti le a Graffiti Unlimited alkalmazást.

6. Smoke Graffiti Name Art Maker

Ha név szerint szeretnél graffitit készíteni, akkor ez az alkalmazás alkalmas az Ön számára, mert graffiti nevek létrehozására használható az Androidon.

Megint jó, a Smoke Graffiti Name Art Maker többet kínál 40 betűtípus több mint 300 matrica klassz, hogy minél kreatívabban alkoss.

A rengeteg nagyszerű betűtípus és matrica mellett ez az alkalmazás különféle egyedi effektekkel is fel van szerelve, amelyek grafikáját még lenyűgözőbbé teszik.

Töltse le a Smoke Graffiti Name Art Maker alkalmazást.

7. Graffiti készítő a fotószövegen

Ez az alkalmazás az Android egyik legnépszerűbb alkalmazása fotók és szövegek hűvös graffitiként történő szerkesztésére.

Ahogy a neve is mutatja, a Graffiti Creator on Photo Text lehetővé teszi graffiti szöveg beszúrását a kívánt fényképbe.

Amellett, hogy sok hűvös betűtípus és szín található, ez az alkalmazás is rendelkezik funkciókkal képszerkesztés, például árnyékok és kontúrok. Ki kell próbálni!

Töltse le a Graffiti Creatort a Fotószövegre.

Tehát ez a hét legjobb graffiti alkalmazás, amelyet okostelefonon használhat. A kifinomult alkalmazás mellett ez az alkalmazás ingyenesen letölthető is.

Így könnyebben felszabadíthatja mindazt a kreativitást és fantáziát, ami a fejében van, valamint csiszolhatja készségeit a graffiti művészet készítésében.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found