7 valós idejű stratégiai játék android számára, amelyeket internet nélkül (offline) játszhat

Különböző RTS játékok léteznek, amelyeket az ApkVenue ismer, de ezúttal az ApkVenue megosztani fog néhány játékot, amelyek izgalmas és érdekes játékmenetet hoznak, és offline is játszhatók.

Valójában mi a jelentése RTS játékok? Az RTS jelentése: Valós idejű stratégia, ami mindenképpen játék a háborús stratégia témája. Ilyen időkkel kell játszani a legtöbb menő játékot Internet kapcsolat, ritkán játszik játékot játékmenet a legjobb és érdekes offline is lejátszható.

Különböző RTS játékok vannak, amelyeket az ApkVenue ismer, de az ApkVenue ezúttal csak néhány játékot oszt meg, amelyek izgalmas és érdekes játékmenetet hoznak. Annak ellenére, hogy amit az ApkVenue áttekint, egy kiváló játék, ez még nem jelenti azt, hogy szüksége lenne rá okostelefon gahar specifikációkkal hogy lehet, akkor is megteheti még egy alacsony specifikációjú okostelefonon is. Mindenképpen le akarod tölteni, igaz? Először nézze meg a következő ApkVenue áttekintést!

  • 10 legjobb RPG játék az Androidon, amelyet meg kell próbálnia
  • 5 legjobb stratégiai RPG játék az Android számára
  • 7 kis méretű HD Android-játék kifinomult grafikus játékkonzollal

7 offline Android RTS-játék a legjobb játékmenettel

1. Auralux

Itt egy szuper izgalmas játék, amelyet el kell játszanod. Auralux egy RTS játék, amely egyszerű grafikát kínál, de nagyon izgalmas küldetéseket végez. Lesz napenergia vezérlő, és azok a sugarak, amelyeket el kell küldenie az űr összes csillagának. Ne becsüld le! Bár a küldetés egyszerű, a megfelelő stratégiát követeli meg.

2. Templomos harci erő

Templomos csataerő nagyon szórakoztató játék. Eredeti megjelenésekor ez a játék mindig jó megjegyzéseket kapott a játékosoktól szerte a világon. Mert nagyon izgalmas ez a játék akár több tízmillió letöltést is elérhet és ez csak az Indonéziából származó letöltők száma, a többi országból nem.

3. Birodalmak és szövetségesek

Birodalmak és szövetségesek eredetileg PC-eszközökön volt jelen, de később megjelent Android és iOS verziók. Ez a játék is multiplayer ahol minden játékos összegyűlhet, hogy megtámadja egymást. Ez teszi annyira egyedivé, hogy annyira szórakoztató játszani.

4. Fantasy War taktika

Nem kevésbé klassz, Fantasy War Tactics tényleg le kell töltenie. Ennek oka az, hogy kifinomult és beépített grafikákat hoz anime animációs stílus, ez a játék stratégiai műfaj kör alapú, ami nagyon hasonlít egy játékhoz Végső fantázia.

5. Warlords RTS: Stratégiai játék

Szeretne egy másik szenzációt? Megpróbálhatja a játékot Hadvezér, az RTS műfaj amelyet egyesítettek RPG. A meglévő küldetések elég érdekesek, meghívják Önt épít egy erődítményt, támad az ellenség ellen, átveszi a vezetést, vagy túlélni. Persze, sajnálom, ha nem tölt le.

6. XCOM Enemy Within

Itt van még egy jó játék, mégpedig XCOM ellenség belül ami napjaink egyik legjobb háborús játéka. Ez a játék őszintén szólva nem sokban különbözik néhány fenti játéktól, mert szívesen RTS. Tehát körülbelül erről a küldetésről fog szólni ez a játék. Csak ez a játék gyakrabban játszott, talán azért, mert a grafika és a játékmenet valószínűbb.

7. Növényháború

Ahhoz, hogy megnyerje ezt a játékot, meg kell tennie használja a megfelelő stratégiát. A játékmenet nagyon izgalmasnak mondható, miközben a grafika is elég jónak mondható. Ez csak egy játék Növényháború ezt Jaka szerint kicsit nehezebb az ApkVenue által korábban említett hat játékhoz képest. Mert ha veszít, akkor muszáj lesz elölről kell kezdenie újra.

Ez Jaka áttekintése 7 Android offline RTS játék a legjobb játékmenettel. Ha unja az RPG játékokat vagy más műfajokat, akkor kipróbálhatja a fenti 7 RTS játék egyikét.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found