hogyan kell játszani a cod cod-et pc-n gameloop emulátorral

Szeretné letölteni a Call of Duty: Mobile Garena PC-t? Itt van egy ismertető arról, hogyan kell PC-n játszani a COD Mobile-t a Gameloop Emulator segítségével, kiegészítve a véleményekkel és a játékkal.

Nem csak az eszközön okostelefon Csak Android és iOS, játékok Call of Duty: Mobil álnév COD Mobile hivatalosan PC-k és laptopok emulátorain keresztül is elérhető.

A COD Mobile emulátor verzió minden bizonnyal azoknak szól, akiknek használatához összetettebb vezérlésre van szükség billentyűzet és egér.

Kíváncsi, hogyan Letöltés, telepítés, és a COD Mobile játékot PC-n vagy laptopon? Gyere, nézd meg az ApkVenue teljes áttekintését az alábbi cikkben!

Gameloop A Tencent Games hivatalos COD mobilemulátora

A Call of Duty: Mobile, amelyet az Activision és a Tencent Games fejlesztett ki, hivatalos PC-emulátort is biztosít, amelyet ingyenesen letölthet.

Gameloop emulátor váljon hivatalos emulátorrá, amely immár könnyedén és problémák nélkül képes PC-n vagy laptopon játszani a COD Mobile játékokat.

Mivel a funkció október 8-i bevezetése előtt nem játszhatott COD Mobile játékokat népszerű Android emulátorokon, például Nox App Player továbbá Bluestacks.

A Gameloop ismerős lehet azok számára, akik korábban már megpróbálták a PUBG Mobile játékot PC-n játszani.

Ennek oka, hogy a Gameloop, amelyet ez a kínai vállalat fejlesztett ki, korábban elnevezték Tencent Gaming Buddy amely népszerű a PlayerUnknown Battlegrounds verziójának lejátszásához Mobil.

A Gameloop jelenleg más HD grafikus Android-játékokat támogat, például a COD Mobile, a PUBG Mobile, az AOV, a Mobile Legends, a Honkai Impact 3, a Laplace M és még sokan mások.

Minimális PC / laptop specifikáció a Gameloop COD Mobile lejátszásához

A Tencent Gaming Buddy néven ismert Gameloop Mondhatni, hogy a lejátszáshoz nincs szükség magas specifikációkkal rendelkező számítógépre vagy laptopra.

Azonban annak érdekében játékmenet sima és törésgátló, itt az ApkVenue minimális specifikációkat és ajánlásokat nyújt a COD Mobile PC-n való játékához Gameloop Emulator, bandával.

Minimális PC-specifikációk a COD Mobile Gameloop számára

RészletGameloop COD Mobile (minimum)
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (64 bites)
ProcesszorKétmagos Intel Core 2 Duo vagy AMD II X2 @ 2,8 GHz
RAM4GB
VGA1 GB VRAM Intel vagy Nvidia vagy AMD
DirectXDirectX 8.0
memória10 GB
Hálózat10Mbps szélessávú internet

Ajánlott PC specifikációk a COD Mobile Gameloop számára

RészletGameloop COD Mobile (ajánlott)
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (64 bites)
ProcesszorIntel Core i3 vagy Intel Core i5 processzor
RAM8 GB
VGA2 GB VRAM Nvidia vagy AMD
DirectXDirectX 8.0
memória10 GB
Hálózat20Mbps szélessávú internet

Hogyan útmutató Telepítés & COD Mobile lejátszása PC-n / laptopon a Gameloop segítségével

A COD Mobile PC-re vagy laptopra való telepítéséhez a Gameloop segítségével csak néhány egyszerű lépést kell végrehajtania az alábbiak szerint.

1. lépés - Letöltés Gameloop

  • Először lehet Letöltés visszatartani szoftverGameloop a Tencent Games-től amelyet az alábbi linken kaphat.
Töltse le a Gameloop Apps Utilities alkalmazást

2. lépés - Telepítés Gameloop

  • A Gameloop hold fájl letöltésének befejezése után csak meg kell nyitnia. Ha megjelenik FelugrikFelhasználói felület, csak kattints Igen hogy folytassa a folyamatot.

3. lépés - Belépés Google vagy Facebook fiók

  • Néhány pillanat múlva azonnal megjelenik egy ablak szoftver Gameloop. Amikor először maradtál Belépés fiók használatával Google vagy Facebook.

4. lépés - siker Belépés Közösségi média fiókok

  • Kövesse a következő lépéseket, amíg a közösségi médiafiókok össze nem kapcsolódnak a Gameloop szolgáltatással. Itt csak meg kell várni, amíg befejeződik az Android emulátoros játék letöltési folyamata.

5. lépés - Válassza ki a Call of Duty: Mobile Game lehetőséget

  • Ha a letöltési folyamat befejeződött, akkor élsz Letöltés COD mobil játék. Ehhez megy fülreJáték Központ és válaszd Call of Duty.

6. lépés - Telepítés COD Mobile

  • A következő oldalon csak a gombra kell kattintania Telepítés. Itt ellenőrizheti a játék legújabb verzióját, valamint a PC vagy laptop által előírt minimumkövetelményeket.

7. lépés - Válassza a COD Mobile Version lehetőséget

  • Válassza ki a lejátszani kívánt COD Mobile verziót. Mert az indonéz szerverhez csak ki kell választani a lehetőséget Délkelet-Ázsia hogy megkapja a Call of Duty: Mobile Garena bandát.

8. lépés - Várjon Letöltés Játék vége

  • Ezek után csak meg kell várni, amíg a Gameloop befejeződik a COD Mobile letöltési folyamatához. Ez a folyamat elég időigényes, ezért győződjön meg arról, hogy internetkapcsolata stabil és megfelelő, rendben van!

9. lépés - Indítsa el a COD Mobile lejátszását a Gameloopon

  • Várja meg, amíg az összes letöltési és telepítési folyamat befejeződik. Voálá! Most már PC-n vagy laptopon is játszhat a COD Mobile játékkal.
  • Beállításhoz kulcskötés, nem kell bajlódnia! A Gameloop automatikusan beállítja, hasonlóan egy FPS játékhoz offline továbbá online amit általában játszik.

Call of Duty gyűjteménye: Mobil funkciók a Gameloop emulátoron

Számos oka van annak, hogy néhányan közülük a Call of Duty: Mobile játékot játsszák PC-n a Tencent Games Gameloop emulátorával.

Mint a képernyő okostelefon ami túl kicsi, így gondjai vannak az irányítással, vagy az Android telefon specifikációi nem támogatják a COD Mobile lejátszását.

Ezen okok mellett számos funkció és előny áll rendelkezésre, ha a Call of Duty: Mobile játékot PC-n játssza a Gameloop segítségével.

  • Először is, a grafika minősége minősített HD minőség amelyet max. 2K-ig lehet maximalizálni, ha a játék és a PC támogatja. Vannak olyan funkciók is 60 FPS mert játékmenet több sima.
  • Bonyolultabb vezérlések a billentyűzet és egér a tulajdonságok miatt Intelligens kulcs szabályozni kulcskötés és jellemzői Pontos célzás hogy növelje a pontosságot lövés közben.
  • Késésgátló játékmenet mert a Gameloop hálózat fel van szerelve funkciókkal Hálózati gyorsítás.
  • Ingyenes csal és igazságosabb játék a funkciók révén Csalásellenes. Emulátor lejátszó és Mobil külön szervere lesz így játékmenet több lesz becsületes mindkettőnek.

Videó: Tökéletes kezdőknek! Íme GG tippek a Call of Duty: Mobile játékához

Nos, ez a könnyű módszer Letöltés és játssza le a Call of Duty: Mobile programot PC-n vagy laptopon a Gameloop-szal, a Tencent Games hivatalos emulátorával.

Könnyű és nagyon szórakoztató, igaz? Igen, ha problémája van a telepítéssel és egyéb dolgokkal, ne habozzon, játsszon az alábbi megjegyzések oszlopban.

Sok szerencsét és boldog játékot, banda!

Olvassa el a cikkeket is COD Mobile vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found