7 olyan film, amelyet tilos a világmozikban bemutatni, ennek oka libabőrös!

Annak ellenére, hogy maximális erőfeszítéssel befejeztük a gyártási folyamatot, kiderült, hogy több filmcímet több okból is betiltottak, és megtagadták a mozikban való bemutatást.

Jelenleg sok jó film van, amelyet bemutattak és bemutatnak a nagy képernyőn. Legalább egy kedvenc filmed is kell, igaz, banda?

Ahhoz, hogy egy filmet a mozikban mutathassanak be, át kell mennie a cenzúrán. Ha nem, akkor a filmet elutasítják.

Valójában számos olyan filmcím létezik, amelyet a világ különböző részein tilos sugározni. Az okok is változnak, banda.

A mozikban megtagadott filmek

Annak ellenére, hogy maximális erőfeszítéssel készült, kiderült, hogy több filmcímet több okból is elutasítottak a mozik.

Kíváncsi arra, hogy milyen filmeket tiltanak a világon, és mi az oka? Nézze meg a következő véleményeket, banda!

1. Kannibál holokauszt (1980)

Állítólag ez az 1980-ban bemutatott olasz film inspirálta a történelem valaha készült legszomorúbb filmjét, nevezetesen a Cannibal Ferox-ot 1981-ben.

Ez a dokumentumfilm különféle szadista jeleneteket mutat be. Például vágott szervek, nemi szervektől szájig szúrt emberek és egyéb szadista jelenetek.

Bemutatója után a filmet erőszakkal vádolták. Valójában az a hír járja, hogy a forgatási folyamat során számos forgatócsoport is megölt.

A kannibál holokausztot, amelyet Ruggero Deodato rendezett, szintén több mint 50 országban tiltották be, köztük magában Olaszországban is.

2. Cannibal Ferox (1981)

Az olasz produkciós film, a Cannibal Ferox az a film, amely a címet kapta Az eddigi legerőszakosabb film.

Ez a rettenetes film egy drogkereskedő történetét meséli el, aki az erdőbe menekült, miután gondjai voltak az Egyesült Államokban, New Yorkban.

A Cannibal Ferox nem habozik olyan szadista jeleneteket is bemutatni, mint a szervek testből történő kivágása az emberi agy, bandák evéséig.

A film szintén tűz alá került, és 31 országban tiltották a sugárzását. Bár az Egyesült Királyság végül a sugárzás dátumának hat hónapja után mutatta be a filmet.

A Cannibal Ferox film bemutatása az Egyesült Királyságban minden bizonnyal átment a cenzúra szakaszán, így ezt a filmet hat percig cenzúrázták.

3. South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlanabb (1999)

Nem azért, mert szadisztikus, ezt a Matt Stone és Trey Parker által készített animációs filmet azért tiltják be, mert felvetette a szatirikus vígjáték elemeit szólásszabadság és a cenzúra.

A South Park című televíziós sorozatból kiindulva ez az animációs film keményen megcáfolta a Disney-t minden történetével szépség és a szőrny és A kis hableány.

Ez az animációs film felvet egy politikai oldalt is, például Szaddam Huszeint homoszexuális démonként ábrázolja, és felfordulást vált ki az Egyesült Államok és Kanada között.

Végül a South Park: Bigger, Longer & Uncut című zenés animációs filmet 16 országban, köztük Indonéziában és Szaúd-Arábiában, bandák is tiltják.

4. A texasi láncfűrészes mészárlás (1974)

Ez a horrorfilm, amely a slasher film címét kapja, hányni fog, bandába. mert ebben a filmben minden munkaeszköz, például láncfűrész, gyilkossági fegyverré változik.

Valójában szinte mindenki, aki nézte, egyetért abban, hogy ennek a filmnek végtelen véres rémületet sikerült bemutatnia.

A furcsa arcú gyilkos karakter láncfűrésszel a világ számos bűncselekményének, bandának az ikonjává vált.

Ennek eredményeként legalább 10 ország elutasította a texasi láncfűrészes mészárlás átvilágítását, amikor azt 1974-re tervezték.

5. A szürke ötven árnyalata (2015)

A Sam Tylor-Jhonson rendezte, Dakota Johnson és Jamie Dorman főszereplésével készült film különböző országok, bandák kritikáját váltotta ki.

Annak ellenére, hogy azonos nevű regényen alapszik, kiderült, hogy ez a film valójában romantikus oldalt vet fel egy vulgáris szexuális jelenetben, amely szadisztikusnak tűnik.

Természetesen gondolkodás nélkül a Nemzeti Filmcenzúra Intézet azonnal megtiltotta ennek a nyugati filmnek az összes indonéz moziban való bemutatását.

6. 2012 (2012)

Ez a fenomenális film egy rendkívüli természeti katasztrófáról mesél, amelyet nem mindenki tud elfogadni.

Állítólag ezt a filmet Észak-Koreában tilos sugározni. Ennek az az oka, hogy 2012 Kim Il Sung, Észak-Korea alapító atyja 100. születésnapjának megünneplésének éve.

Ezenkívül Kim Dzsong-Il, Észak-Korea akkori vezetője azt jósolta, hogy 2012-ben országának némi szerencséje lesz.

Ezért minden olyan kérdés eldobásra kerül, amely ellentmond ennek az előrejelzésnek, beleértve ezt a filmet is.

Valójában az ország vezetője börtönbe zár mindenkit, akit a 2012-es film kalóz példányainak megvásárlásán fogtak el.

7. Megsemmisítés (2018)

Ez a film egy biológiai tudós történetét meséli el, aki belép egy X nevű idegen területre. Talál titokzatos és szürreális dolgokat is, amelyek megzavarják a józan észt.

A megsemmisülést a mozikban mutatták be, és széles filmként fogadták, mint jó filmet, bandát.

Mivel azonban a hétköznapi emberek számára túl okosnak tartják, ezt a Sci-Fi filmet több országban, így Indonéziában is elutasították.

A Paramount azonban megtette azt a szokatlan lépést, hogy eladta a Netflix Annihilation című filmjének nemzetközi kiadási jogait.

Számos nagyvásznon bemutatott film pozitív választ kapott a nemzetközi színtéren elnyert díjakra.

Vannak azonban olyan filmek is, amelyeket bizonyos okokból elutasítottak a különböző országokban.

Ezen okok némelyike ​​ésszerűnek tekinthető, tekintve, hogy a tiltott filmek egy része negatív elemeket tartalmaz.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found