nincs játék! Ez 9 játék, amely megöli az embereket a való világban

A videojátékok nemcsak szórakoztatóak, hanem veszélyesek is lehetnek az Ön számára. Íme 9 videojáték, amely megöli a játékosokat a való világban!

Videójátékok szórakoztató játék, de a szórakozás mellett a videojátékok is veszélyesek, tudod. Videó a játékok megölhetnek bármikor. Emellett a videojátékok gyilkosságra is ösztönözhetik Önt.

Egyesek nem álhírek haláleset és gyakran előfordultak a játékokkal okozott gyilkosságok. Következő 9 játék, amelyek megölik az embereket a való világban.

  • Ez az 5 játék megölte az embereket! Hogyan kell csinálni?
  • Hány lézermutató szükséges az ember megöléséhez?
  • Kísérteties! Ez 5 közösségi média bejegyzés, amely embereket ölhet meg

Íme 9 játék, amelyek megölik az embereket a való világban

A játékok különböző módon ölhetik meg az embereket, játékosként bölcsebbnek kell lenned a játékban srácok. Ne legyél te sem a videojátékokkal való kegyetlenség áldozata.

1. FarmVille

Ki gondolta volna, hogy ez a kertészeti játék gyilkossághoz vezethet a való világban. Alexandra Tobias amerikai anya ölje meg a babát 3 hónapos, mert függ a játéktól.

Alexandra megölte kisfiát, mert sírt, amikor Farmville-t játszott. Bosszús volt, és szívből megölte a babát. Tettei miatt Alexandrát megbüntették 50 év börtön.

2. Nintendo Wii

Ez az esemény 2007-ben történt, amikor megjelent az új Nintendo Wii. Egy amerikai rádió állítja be ezt a játékkonzol nyereményjátékát. A feltétel az igyál sok vizet anélkül, hogy pisilni engedték volna.

Az egyik résztvevő, Jennifer Strange meghalt, miután visszatért erről a versenyről mérgezés gyanúja saját vizelete. Ennek eredményeként 10 alkalmazottat elbocsátottak, akik ezt az eseményt szervezték.

3. World of Warcraft

Ez az MMORPG játék egy gyermek halálának oka is. Rebecca Christie eltette az időt 15 óra non-stop játék online, gyermekétől függetlenül. Ez az ok a gyermek halála aki csak 3 éves volt az éhség miatt.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Berzerk

A Berzerk az egyik legnépszerűbb játékgépes játék a 80-as években. 1982-ben ez a játék vezetett a 18 éves tinédzser meghalt világ. Peter Bukowski szívinfarktusban halt meg, miután sok időt töltött ezzel a játékkal.

5. Mir 3 legendája

Ez az MMORPG játék a gyilkosságok oka a való világban is. Két Legend-játékos, ha Mir Qiu Chengwei és Zhu Caoyuan összecsaptak, mert Zhu engedély nélkül eladta a ritka tárgyak egyikét, amit összeszedtek.

Ketten nem találtak megállapodást a tárgy eladásából származó pénz szétosztása tekintetében. Qiu végül leszúrta Zhu-t, aki mélyen aludt halálig.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. DOTA, Diablo 3, Hello, egy StarCraft

Ez a négy játék igazán addiktív a játékosok számára. A játék súlyos függősége játékosainak halálát okozva. A DOTA játékosa, Rustam ezt a játékot játszó 22 napos maraton után halt meg. A tajvani Chuang is meghalt 40 óra non-stop a Diablo 3 lejátszása után.

2011-ben Chris Staniforth elzáródott artériákban halt meg 12 órás Halo-játék után. A dél-koreai Lee Seung Seop is meghalt 50 óra játék a StarCraft játékkal.

7. Behatolás

Az Ingress olyan játék, amely megköveteli a játékosoktól mozogni és szabadtéri tevékenységeket végezni. Sajnos nem minden játékos figyel a biztonságára, amikor ezt a játékot játszik. Gabriel, 16 éves, Brazíliából halt meg ettől elütötte egy busz élvezni ezt a játékot.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

8. Karcsú: Az érkezés

Túlzott megszállottság Karcsú főszereplőnek ez a játék nagyon veszélyes. 2014-ben egy amerikai lány leszúrt egy osztálytársát. Úgy vélte, hogy ezzel megnyugtathatja a játék misztikus szereplőit.

9. EverQuest

Shawn Wooleyt élettelennek találták lőtt sebbel szobájában 2002-ben. Amikor kiderült, kiderült, hogy a számítógép képernyője még mindig be van kapcsolva az EverQuest játékkal. A játék közben tapasztalt problémák miatt öngyilkossággal gyanúsítják.

Tessék, srácok 9 játék, amelyek megölik az embereket a való világban. Ezektől az esetektől kezdve bölcsebbnek kell lenned a játék során srácok.

Olvassa el a cikkeket is Videójátékok vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found