hogyan kell használni a rufust, telepítsd a Windows 10 flash lemez tőkéjét!

A Rufus használatával a Windows 10 vakuval történő telepítése a legerősebb megoldás azok számára, akiknek a laptopján nincs DVD-ROM (Update 2020)

ablakok egy PC / laptop operációs rendszer, amely a legtöbb felhasználóval rendelkezik a világon. Az egyik fő ok a kiemelkedő programokkal való kompatibilitás magas szintje.

Általában CD / DVD-re van szükség a Windows számítógépre történő telepítéséhez. Sajnos manapság olyan sok új számítógép / laptop van, amely nincs felszerelve CD-ROM-mal.

De nem kell aggódnod, banda! Ennek oka, hogy most van egy gyakorlati módszer azok számára, akik vásárlás nélkül akarják telepíteni a Windows rendszert Külső DVD-ROM.

Csak flash lemezzel és a Rufus alkalmazással használhatja a legújabb Windows rendszert. Akkor, hogy a fenébe hogyan kell használni a Rufust a Windows telepítéséhez? Gyere, lásd alább!

A Rufus használata a Windows 10 (Update 2020) telepítéséhez

Ebben a cikkben az ApkVenue részletesen elmagyarázza, hogyan kell egyszerűen használni a Rufust. Nem csak az ApkVenue áttekint egy kicsit a Rufus funkcióiról és felhasználásáról.

A sok szóváltás helyett jobb, ha ebben a cikkben csak teljes terjedelmében olvasol, banda!

Mi az a Rufus és mit csinál?

Fotóforrás: Hogyan használhatjuk a Rufust CD-nélküli Windows-telepítéshez?

Rufus egy alkalmazás vagy szoftver amelyet általában vaku készítésére használnak bootolható hogy operációs rendszer telepítő adathordozóként használható legyen. Nem csak a Windows, hanem a Linux és így tovább is.

Rufus fejlesztette Akeo ez önmagában az freeware aka szoftver, amelyet ingyenesen letölthet és használhat. Ezenkívül a Rufusnak is van egy kis méretű, 1 MB-nál kisebb bandája.

Jelenleg a Rufus verzióban érhető el Rufus 3.11 több megjelenítési változtatással felhasználóbarát és természetesen praktikusabb a kezdők számára.

Ennek ellenére még mindig sokan kíváncsiak a Rufus 3.1 használatára, amely valójában régebbi, mint a legújabb verzió. Nagyjából ugyanaz, banda.

Teljes útmutató a Rufus Windows 10 használatához

Nos, most csak egyenesen a fő témához térünk át, nevezetesen arra, hogy miként lehet a Rufust használni Windows telepítésekhez, ahol csak flash van tőkeként.

A megkönnyítése érdekében az ApkVenue teljes utasításokat mellékelt képekkel, hogy Ön ezt otthon is sikeresen elvégezhesse. Nézd meg!

Hogy villanjon bootolható, először ellenőrizze, hogy rendelkezik-e egy Windows 10 formátumú fájllal .iso. Ezen kívül természetesen biztosít egy minimálisan 8 GB kapacitású flash lemezt is.

Ha minden készen áll, kövesse az ApkVen alábbi utasításait:

1. lépés - Töltse le a Rufust

 • Miután megerősítette a fenti követelmények egy részét, először le kell töltenie Rufus és hajtsa végre a telepítést számítógépén vagy laptopján.

 • A Rufus letöltési linkjéhez az ApkVenue alább megadta.

Apps Developer Tools Akeo LETÖLTÉS

2. lépés - Telepítse a Rufust

 • Telepítse a Rufust, mintha telepítené szoftver PC vagy laptop. Ha igen, csatlakoztathatja a flash meghajtót a számítógépéhez vagy a laptopjához, és megnyithatja a korábban telepített Rufus alkalmazást.

 • Ha igen, akkor a Rufus alkalmazás az alábbi képen fog kinézni. Ügyeljen arra, hogy az oszlopon legyen Eszköz már mutatja az flashdisk-ot a teljes tárhelyével együtt.

3. lépés - Készítse elő a Windows 10 ISO-t

 • Majd villantani bootolható Windows 10, csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a menüt SELECT és menjen abba a könyvtárba, ahová a Windows 10 formátumot mentette .iso.

 • Válassza ki a fájlt, majd kattintson a gombra Nyisd ki kinyitni.

4. lépés - Windows 10 ISO beállítások

 • Nos, tovább Boot kiválasztása Látni fogja, hogy a Windows 10 melyik verzióját használja.

 • Ebben a szakaszban mindenképpen válasszon Partíciós séma: MBR és Célrendszer: BIOS (vagy UEFI-CSM) a menü elérésével ledob.

5. lépés - Válassza a Bootable Flashdisk formázása lehetőséget

 • Tovább fülreFormátumbeállítások, megváltoztathatja a flashdisk nevét bootolható amelyet az oszlopban használ Kötetcímkéje. Kívánsága szerint változtathat.

 • Ezután győződjön meg róla Fájlrendszer: NTFS és nyissa ki Speciális formázási lehetőségek megjelenítése és ellenőrizze, hogy az alábbi képen látható-e.

6. lépés - Indítsa el az indítható villanólemez létrehozását

 • Ha meggyőződik arról, hogy minden rendben van, kattintson a gombra RAJT hogy elindítsa a Rufus használatának folyamatát a Windows 10 telepítéséhez.

 • Korábban megjelenik egy figyelmeztető ablak, amely tájékoztatja Önt arról, hogy a vaku formázásra kerül, kattintson a gombra rendben folytatni.

7. lépés - Várja meg a Bootable Flashdisk folyamatot

 • Várja meg a készítési folyamatot bootolható Flash-lemez, amely 10-12 percet vesz igénybe, a Windows 10 méretétől és a használt vaku sebességétől függően srácok.

8. lépés - Kész

 • Ha fejlődésmutató már zöld és írásnak tűnik KÉSZ villanást jelent bootolható készen áll a használatra.

 • Csak kattintson a gombra BEZÁRÁS és kiadja flashdisk a Windows 10 telepítéséhez.

A Windows 10 telepítése villanólemez használatával

Miután a fenti folyamatok befejeződtek, itt az ideje, hogy telepítse a Windows 10 rendszert a számítógépére / laptopjára. A teljes módszerről a következő cikkben olvashat:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Így használhatja a Rufust a Windows 10 vaku telepítéséhez bootolható. Tehát nem kell olyan CD-kkel / DVD-kkel bajlódni, amelyek könnyebben sérülhetnek, igaz? Sok sikert és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is ablakok vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.