5 szoftvert kell telepíteni, hogy a PC-n való játék még izgalmasabbá váljon

Szeretne még szórakoztatóbbat, ha PC-s játékokat játszik? Ha igen, olvassa el az ApkVenue következő cikkét. Mivel az ApkVenue ezúttal 5 szoftvert tárgyal, amelyeket telepítenie kell a PC-játékok előtt. Nézd csak a JalanTikus srácokat!

A PC-játék nagyon szórakoztató. Különösen most, amikor egy PC-s játék grafikája valóban az nagyon is valóságosnak tűnik. Biztosan még izgalmasabb lesz, ha egyedül vagy barátokkal játszunk.

Azonban biztos benne, hogy csak izgalmasnak érzi magát? További szórakozást szeretnél? Ha igen, olvassa el az ApkVenue következő cikkét. Mert ezúttal az ApkVenue fogja megvitatni 5 telepítendő szoftver mielőtt PC-játékokat játszana.

  • 4 egyedi tény az Nvidia-ról és az AMD-ről, amelyeket biztosan nem tudtál!
  • ANJÁT! Ez a fejlett NVIDIA VGA drágább, mint a Ninja 250
  • Olyan olcsó! Az Nvidia GeForce GTX 1080 csak 7 milliót adott el

Itt van 5 szoftver, amelyet telepítenie kell, mielőtt PC-játékokat játszana

Olyan PC-s játék, mint Crysis, Counter Strike vagy Quantum Break valóban nagyon izgalmas. Ahhoz azonban, hogy játékélményét még izgalmasabbá tegye, ki kell próbálnia A következő 5 szoftver.

1. Razer Game Booster és Razer Surround

Fotó jóvoltából: Fotó: Razer

Az első a készített szoftver Razer, mégpedig a Razer Game Booster és a Razer Surround. Mert Razer Game Booster a névből egyértelmű, hogy ez a szoftver működik maximalizálja a teljesítményt tól től hardver Az Ön számítógépe. Magának maximalizálásának célja az előfordulás minimalizálása lemaradás vagy törött vagy alacsony FPS.

Mellett Razer Surround a számítógép hangkimenetének szimulálására szolgáló funkció Környezet 7.1, vagy a klassz technikai nyelv az Virtuális tér 7.1. A szoftver használatával a számítógép által keltett hang valósághűbbé válik.

2. MSI Utánégető

Fotóforrás: Fotó: MSI

A második szoftver, amelyet telepítenie kell, az MSI Utánégető. Szoftver készült MSI ez alapvetően az MSI márkájú VGA kártyákra irányul. De minden típusú VGA kártyához használható. Csak a funkciók nem olyan maximális ha MSI márkájú VGA kártyát használ.

Annak ellenére, hogy nem optimális, nem kell aggódnia. Mivel a szükséges funkciók továbbra is használhatók. Ezek a funkciók a következők: monitor a számítógép hőmérsékletét, figyelje az FPS értékét, figyelje memóriahasználat, és mások.

3. Geforce tapasztalat vagy Raptr

Ezenkívül a telepítendő szoftver az a szoftver, amelyet maga a VGA-gyártó készített. Ha viselsz Nvidia, letöltheti és telepítheti Geforce tapasztalat. De ha használod AMD, letöltheti és telepítheti a Raptr-ot.

Fotó forrása: Fotó: Geforce

Általában általában amikor egy illesztőprogramot telepít egy grafikus kártyához, akkor ez a szoftver automatikusan települ. De nem lehetetlen, hogy elutasítja a telepítést, vagy telepíti járművezetők harmadik felektől, így az olyan szoftverek, mint az Nvidia GeForce Experience vagy a Raptr, nincsenek telepítve.

Fotó forrása: Fotó: Raptr

Miért kötelező ez az alkalmazás? Mert ez az alkalmazás megkönnyíti a játék konfigurációjának meghatározását kompatibilis a számítógép hardverével. Tehát nem létezik játékbevezetés, de a nem megfelelő játékkonfiguráció miatt megszakad. Mert általában a bevezetőnk még nem tehetem beállítás.

NVIDIA Corporation Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

4. Rángatás

Fotó forrása: Fotó: Twitch

A következő az Rángatás. Ön használhatja ezt a Twitch szolgáltatást ossza meg a játékmenetet valós időben minden barátoddal. Szóval nincs többé egyedül játszani magányosnak érezni magad, mert barátaid mostantól nézhetik és kommentelhetik.

5. Forró billentyűzet

Fotóforrás: Fotó: Minden USB

A következő az Forró billentyűzet, egy alkalmazás, amely a szokásos billentyűzetet eggyé varázsolja makró gomb képessége mint egy játék billentyűzetén. Természetesen ez versenyképesebbé teszi a játékot. Ráadásul online játék amely valóban versenyképes oldalt követel egy játékban.

Ha zavart abban, hogyan, kövesse Jaka módszerét a következő cikken keresztül.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ez volt az imént 5 telepítendő szoftver mielőtt PC-játékokat játszana. Mit gondol erről a szoftverről? Melyik a legmenőbb? Hagyja véleményét a megjegyzések rovatban!

Banner: Háttérbarlang


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found