5 módszer, amellyel könnyedén, késedelem nélkül nézheted a YouTube-ot a tévében

Órákig tartó YouTube-nézés mobiltelefonján gyorsan elfárad a szemed, a nyakad és a kezed. Az ApkVenue megtanítja, hogyan lehet teljesebben nézni a YouTube-ot a tévében, banda

Néz Youtube soha nem unalmas. Ezer-millió egyedi és érdekes videót nézhet meg a világ legnagyobb videómegosztó platformján.

Ennek ellenére a YouTube mobiltelefonon történő nézése nem elégedett. Nem számít, mekkora az okostelefon képernyője, a kezed és a nyakad még mindig fájónak érzi az órákat tartó YouTube-nézést.

Van egy megoldás azok számára, akik teljesebben és a fájdalom nélkül akarják nézni a YouTube-ot, mégpedig úgy, hogy a YouTube-ot nézik a tévében. Itt van Jaka áttekintése hogyan nézheted meg a YouTube-ot a tévében könnyen.

Hogyan nézhetjük meg a YouTube-ot a tévében

A technológia ma már egyre kifinomultabb. Ez lehetővé teszi a mai tévék számára, hogy azokat a dolgokat végezzék el, amelyeket általában Android telefonokon csinálunk. Nevezzük filmnézésnek és Android-játékok játékának.

Ebben a cikkben nem talál oktatóanyagot arról, hogyan nézheti meg a YouTube-ot egy Sharp TV-n, hogyan nézheti meg a YouTube-ot egy LG TV-n stb., Mert a TV-márka nem befolyásolja ezt az oktatóanyagot.

Az ApkVenue többféle módon elmagyarázza a YouTube TV-n való megtekintését. Nem csak az Android TV-hez, de a szokásos TV-n, bandán is megteheti. Nézd meg!

Hogyan nézhetjük meg a YouTube-ot a TV-ben a Google Chrome segítségével

Azok számára, akik a YouTube-ot a tévében szeretnék nézni, az egyik legpraktikusabb módszer a böngésző egyik beépített funkciójával Google Chrome. A funkció használatához azonban rendelkeznie kell Android TV-vel is.

  • 1. lépés: Nyissa meg a Google Chrome-ot laptopján, számítógépén vagy mobiltelefonján.

  • 2. lépés: Nyissa meg a YouTube webhelyét (//www.youtube.com/)

  • 3. lépés: A böngészőben kattintson a gombra menü (3 függőleges pont ikon) a képernyő jobb felső sarkában található. A megjelenő menüben válassza a lehetőséget Öntvény.

  • 4. lépés: válassza Eszköz hogy szeretnél leadni. Győződjön meg arról, hogy az Android TV és az eszköz ugyanahhoz a WiFi hálózathoz csatlakozik.

Hogyan lehet YouTube-ot nézni a tévében kóddal

A következő az hogyan lehet kódon keresztül nézni a YouTube-ot a tévében. Ez a kód úgy működik, hogy bejelentkezhet YouTube-fiókjába egy Android TV-n található YouTube alkalmazáson keresztül.

  • 1. lépés: Győződjön meg arról, hogy tévéje olyan Android TV-e, amely tartalmazza a Google Play Áruház alkalmazást. Ezután töltse le a YouTube alkalmazást a TV-re a Google Play Áruházból.

  • 2. lépés:Bejelentkezés Google-fiókjába az Android TV-n. Bejelentkezés után megjelenik egy lista, amely több YouTube-fiókot tartalmaz.

  • 3. lépés: Válassza ki a kívánt YouTube-fiókot. Megerősítő kód a profil kiválasztása után megjelenik a képernyőn. Írja le a megerősítő kódot.

  • 4. lépés: Nyissa meg az internetböngészőt mobiltelefonján, számítógépén vagy táblagépén, és írja be a címet //www.youtube.com/activate .

  • 5. lépés: Írja be a korábban leírt megerősítő kódot.

  • 6. lépés: Kattintson a gombra Lehetővé teszi a megerősítő oldalon, hogy vállalja, hogy a TV-n keresztül hozzáfér YouTube-fiókjához.
  • 7. lépés: Nyissa meg a YouTube alkalmazását, majd válassza ki a megtekinteni kívánt videók egyikét.

  • 8. lépés: Amikor megnyitotta a videót, kattintson az ikonra Öntvény a képernyő jobb felső sarkában található.

  • 9. lépés: Válassza ki a korábban regisztrált Android TV alkalmazást.

A YouTube nézése a tévében a Miracast segítségével

Miracast vagy Vezeték nélküli kijelző az okostelefonok beépített funkciója, amely lehetővé teszi, hogy mobiltelefonját csak egy WiFi kapcsolattal csatlakoztassa az Android TV képernyőjéhez.

Általában a mai mobiltelefonoknál ez a funkció rögzítve van. Csak annyit kell tennie, hogy a tévét és a mobiltelefont ugyanahhoz a WiFi-hez csatlakoztatja, hogy a YouTube-ot tévén nézhesse.

A következő hogyan nézheted meg a YouTube-ot a tévében WiFi-vel a HP Miracast szolgáltatásán keresztül:

  • 1. lépés: Először győződjön meg róla, hogy mobiltelefonja támogatja a Miracast vagy a Wireless Display funkciót.

  • 2. lépés: Kapcsolja be a tévét, majd az Opciók menüben keressen egy olyan beállítást, amely működik a beállítás aktiválásához Miracast / Képernyő tükrözés.

  • 3. lépés: Minden TV-márkának saját beállításai vannak. Keressen információkat a Google-on arról, hogyan állíthatja be a Miracast-t az Ön által használt TV márka szerint.

  • 4. lépés: Miután aktiválta a Miracast / Screen Mirroring funkciót, a tévé azonnal keres olyan okostelefonokat, amelyek aktiválják a funkciót Vezeték nélküli kijelző.

  • 5. lépés: Nyissa meg a mobiltelefonját, majd nyissa meg a menüt Beállítások. Ezt követően kattintson a gombra Kapcsolat és megosztás, majd válasszon egy lehetőséget Öntvény.

  • 6. lépés: Ne feledje, hogy minden HP márkának megvan a maga módja annak beállítására, annak ellenére, hogy a különbség jelentéktelen.

  • 7. lépés: Aktiválja a Cast szolgáltatást, majd a mobiltelefonja keres egy olyan tévét, amely aktiválja a Miracastot is. Várja meg, amíg a tévé észleli a mobiltelefonját, vagy fordítva.

  • 8. lépés: Csak meg kell nyitnia a YouTube alkalmazást a mobiltelefonján, majd a mobil képernyője azonnal megjelenik a tévében.

Hogyan lehet YouTube-ot nézni a tévében HDMI-kábellel

Ha nem használja a WiFi-t, akkor a YouTube-ot a TV-n nézheti, ha HDMI-kábellel csatlakoztatja a TV-t és a mobiltelefont. Mielőtt ezt megtennéd, meg kell tenned micro HDMI - HDMI kábel először banda.

  • 1. lépés: Először ki kell kapcsolnia a mobiltelefonnal összekapcsolt tévét.

  • 2. lépés: Csatlakoztassa az Android okostelefont a TV-hez a mellékelt HDMI-kábel segítségével. A kicsi vége (micro HDMI) az okostelefonhoz való csatlakozáshoz, míg a nagy vége (HDMI) a HDMI feliratú TV aljzathoz való csatlakoztatáshoz.

  • 3. lépés: Ha telepítve van, kapcsolja be a korábban kikapcsolt tévét. Folytassa a csatorna HDMI opcióra kapcsolásával.

  • 4. lépés: Ha okostelefonra vált, aktiválja az okostelefon HDMI-csatlakozás menüjét azáltal, hogy egy ellenőrzőlista álnevet pipál be az opcióra.

  • 5. lépés: A TV képernyője most megegyezik az okostelefon képernyőjén láthatóval. Más szavakkal, a két eszköz már össze van kapcsolva, bandával.

A YouTube nézése a TV-ben az Android TV Box segítségével

Ha nem használja az Android TV-t, akkor kihasználhatja az online kereskedőknél keringő Android TV Box előnyeit. Az ár csak 200 ezer Rp-ig kezdődik, valóban.

Az Android Box egy olyan eszköz, amely a tévét Android TV -vé alakítja. A feltétel az, hogy a TV-készüléknek rendelkeznie kell HDMI-porttal. Hogyan kell? Gyere, figyeld!

  • 1. lépés: Csatlakoztassa tévéjét a megvásárolt Android TV Boxhoz.

  • 2. lépés: Változtassa a TV bemenetét HDMI-re.

  • 3. lépés: Belép az Android TV Box főmenüjébe. Ha telepítette a YouTube alkalmazást, akkor csak annyit kell tennie, hogy tetszik, kattintva megtekintheti a YouTube-ot a tévében.

Ez Jaka cikke egy teljes útmutatóval kapcsolatban, amely arról szól, hogyan lehet egyszerűen nézni a YouTube-ot a tévében. Remélhetőleg ez a cikk hasznos azok számára, akik teljesebben szeretnék nézni a YouTube-ot.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found