auto gazdag! Íme 5 módszer a legegyszerűbb YouTube-előfizetők megszerzésére

Szeretne YouTube-előfizetővé válni, akinek sok előfizetője van? Íme 5 webhely, amelyek azonnal feliratkozhatnak YouTube-csatornádra.

Mint ma ismeretes, a YouTuber szakma valóban mély szakma elég ígéretes. Természetesen támogatnia kell a sok előfizető hogy a feltöltött videó megszerezze Kilátás nagyon.

Számodra a A kezdő YouTuber, biztosan sok előfizetőt szeretnél élvezni a YouTube-csatornádon? Nos, ha igen, az ApkVenue-nak számos megoldása van előfizetők hozzáadása YouTube-csatornádat egyszerűen, gyorsan és természetesen biztonságos módon. A következő 5 webhely, amelyekkel fel lehet venni a YouTube-csatorna előfizetőit azonnal.

  • Hogyan kereshetnek pénzt a YouTube-felhasználók? Ez a válasz!
  • 5 leggyakrabban használt YouTuber fényképezőgép
  • Inspirálj! Ezt az 5 YouTube-csatornát a híres YouTube-felhasználók is kedvelik

Auto Tajir! Itt van 5 módszer a legegyszerűbb YouTube-előfizetők megszerzésére

1. Linkcollider.com

Az előfizetők megszerzéséhez meg kell zsetonokat gyűjteni feladatok elvégzésével és ezeknek a tokeneknek a cseréjével az előfizetők megszerzéséhez. Tehát, ha sok előfizetőt szeretne szerezni, akkor meg kell gyűjtsön szorgalmasan zsetonokat az oldalon biztosított módon.

Az előfizetők felvétele a linkcollider.com webhelyen keresztül:

1. Látogasson el a linkcollider.com oldalra, és jelentkezzen be Google+, Facebook, vagy Email. 2. Kattintson a gombra WEBOLDAL BEJELENTÉSE majd adja hozzá YouTube-csatornáját. 3. Opciókról Jutalom tokenek, állítsa be, hogy hány tokent szeretne megadni, amikor mások feliratkoznak a csatornádra. 7. Ezt követően küldje el. 8. Akkor csak meg kell várni, amíg az előfizetői maguk jönnek.

2. Youlikehits.com

Youlikehits.com felhasználhatja blogok vagy más cikkek népszerűsítésére a közösségi médiában, mint pl Twitter, Google+, Facebook, és így tovább. Természetesen a látogatók által leginkább használt funkció az előfizetők hozzáadása.

Csakúgy, mint más előfizetők, akik webhelyeket adnak hozzá, a youlikehits.com oldalon is felvehet előfizetőket automatikusan érmék cseréjével. Ezeket az érméket bizonyos módon megszerezheti házimunkát végez az oldal biztosítja.

3. Like4like.org

Fotó: like4like.org_

A webhely nézetei felhasználóbarát hogy ez a webhely sikeresen vonzza a YouTubereket a csatlakozáshoz. Ezen az oldalon keresztül nézheted, lájkolhatod és videók kommentálása más YouTube-felhasználóktól. Ezzel előfizetői összeadódhat automatikusan.

Hogyan vehet fel előfizetőket a like4like.org oldalon keresztül:

1. Látogassa meg az oldalt like4like.org majd jelentkezzen be. 2. Ezután kattintson a gombra Social Media Exchange. 3. Akkor válassza Facebook Likes vagy YouTube-előfizetők. 4. Ezután gyűjtsön minél több hitelt az előfizetők megszerzéséhez. 6. Kattintson a gombra Hozzáadás és Oldalkezelő majd kattintson a YouTube előfizető linkre. 7. A gyorsabb működés érdekében töltse ki a csatorna URL-jét, válasszon magas krediteket. 8. Várjon néhány percet, az előfizetőkkel történő hitelcsere folyamata folyamatban van.

4. Followfast.com

Ez a webhely is elindult 2012-ben nem kevésbé népszerű más előfizetőkkel, akik webhelyeket adnak hozzá. Ezen az oldalon nemcsak előfizetőket szerezhet, hanem előfizetőket is mint és Ossza meg a webhely látogatóitól followfast.com. Még te is érmék cseréje amelyet egy bizonyos összeggel megkap.

5. Followlike.net

Nem csak előfizetők hozzáadása, followlike.net is használhatja követők hozzáadása Twitter, Instagram, kedvelések és nézők a Youtube-on. Még egy nap alatt is megkaphatja 100 előfizető tudod! Természetesen nem kapja meg automatikusan, de meg kell használnia néhány pontot, amelyet felhasználhat a webhely látogatásakor.

Hogyan vehet fel előfizetőket a followlike.net segítségével:

1. Látogasson el a followfike.net webhelyre, majd jelentkezzen be. 2. nyomja meg Webhely / közösségi hálózat hozzáadása. 4. Válassza a YouTube-előfizető lehetőséget a lehetőségek közül Amit szeretne népszerűsíteni. 5. * $ Ezután írja be a YouTube-csatorna linkjét. ** 6. Írja be a csatorna nevét a Megjelenített név mezőbe. 7. Gyűjtse össze az érméket előfizetéssel vagy más feladatok elvégzésével. 9. Ezután felhasználhatja ezeket az érméket előfizetők megszerzéséhez.

A nem kívánatos dolgok elkerülése érdekében jobb soha ne add meg YouTube-csatornád jelszavát ezekre a webhelyekre. Ezen kívül minden nap korlátoznia kell az előfizetőket, mert ha naponta több száz feliratkozót kap, akkor a YouTube blokkolhatja a csatornát téged, mert hamis előfizetők alapján ítélik meg.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found