hogyan lehet gyorsan törölni az összes Instagram-bejegyzést egyszerre

Most nem kell bajlódnia az Instagram-hírcsatorna rendbetételével. Csak kövesse, hogyan törölheti az összes Instagram-fotót és videót egyszerre az alábbiak szerint.

Ki tudja, Instagram amely korábban csak fotókat tudott megosztani, mára szuper teljes közösségi média lett. Néhány funkció a videó közzétételével kezdődik, üzenet, a funkciókhoz Instagram történetek még Élő.

Soha nem gondoltam rá kitakarítani takarmány a profil oldalon Ön? Ehhez sok időbe telik több bejegyzés törlése egyszerre.

De ezúttal nem kell bajlódnod, gyorsan és egyszerűen törölhetsz minden bejegyzést az Instagramról.

Itt az ApkVenue megmondja, hogyan lehet egyszerre törölni az Instagram-bejegyzéseket. Gyere, figyelj!

Hogyan lehet gyorsan törölni az Instagram fotóit és videóit egyszerre

Első lépésként le kell töltenie és telepítenie kell az Insta Cleaner for Instagram alkalmazást, amely ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban.

Vagy letöltheti közvetlenül alább:

Aurora .C. Apps Társadalmi és üzenetküldő alkalmazások. LETÖLTÉS Labs

1. lépés - Nyissa meg az Insta Cleaner alkalmazást

  • Nyissa meg az alkalmazást, és a bejelentkezési oldalra kerül. Ezután adja meg Instagram-felhasználónevét és jelszavát Koppintson aBejelentkezés az Instagram segítségével.

2. lépés - Válassza ki a bejegyzés fület

  • Az Insta Cleaner alkalmazás fő nézetére kerül. Alul válassza a lehetőséget fülreBejegyzések az oldalra lépéshez tartalmaz takarmány a hozzászólásod.

3. lépés - Érintse meg a törléshez

  • Koppintson a a törölni kívánt bejegyzésen, amíg a bejegyzés előtt nincs pipa. Törléséhez marad Koppintson aTöröl azután Koppintson arendben.
  • Az Insta Cleaner alkalmazás automatikusan törlődik. Ha ez sikerül, akkor az alábbiak szerint jelenik meg a kijelző Koppintson arendben.

5. lépés - Válassza ki az ingyenes lehetőséget és kész

  • Sajnos a beállítás be van kapcsolva fülreBeállítások, a felhasználó csak ingyenes opciót biztosít Teljes működés 15-ször, maximum 5 bejegyzés választásával. Megadhatja a lehetőségeket Pro Upgrade vásárlásával 69 ezer IDR csak.

Nos, így lehet gyorsan törölni az Instagram bejegyzéseket egyszerre. Az Insta Cleaner alkalmazással nem kell bajlódnia a bejegyzések egyesével történő törlésével, igaz?

Ezenkívül ez az alkalmazás egyszerre visszavonhatja, letilthatja és törölheti a tetszéseket. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found