hogyan lehet linktree-t létrehozni az Instagramon és az Olshop-on [2021]

Hogyan készítsünk profi és klassz Linktree-t? A következő cikkben megtudhatja, hogyan. Tedd még finomabbá az Instagram életrajzodat és az olshopodat!

Hogyan készítsünk Linktree-t a közösségi média szempontjából ma már egyre inkább keresett és keresett, különösen a befolyásoló sem a tulajdonos online bolt.

Maga a Linktree valóban nagyon alkalmas a hírességek, valamint az Olshop számára a különböző közösségi média platformokon, például az Instagramon, mert itt megteheti link WhatsApp, e-kereskedelem, amíg link az Ön által létrehozott tartalom.

Ha meg akarja próbálni a Linktree elkészítését az Instagram-on, az ApkVenue elkészítette lépésről lépésrehogyan lehet elkészíteni a Linktree Line-t, a WA-t és még sok mást az Instagramon. Könnyű és garantáltan működik!

Hogyan készítsünk WhatsApp, Line és Shopee Linktree az Instagram-on

A Linktree segítségével fajtát tehet link az Instagram életrajzán vagy más közösségi médiában. Az a személy, aki kattintott link ide is átirányítják link Egyéb.

Amellett, hogy nagyon hatékony a online bolt, A Linktree azok számára is hasznos, akik meg akarják osztani munkájukat vagy tartalmukat azáltal, hogy a linket elhelyezik a közösségi médiában.

A Linktree beállításának kezdeti szakaszai

Mielőtt belekezdenénk a Linktree WhatsApp, a Line és a felület Egyéb közösségi média az Instagram bio számára, természetesen ismernie kell a Linktree használatának kezdeti szakaszait.

A fiók regisztrációtól kezdve a megjelenítési beállítások elvégzéséig, mielőtt végre hozzá lehetne kezdeni a hozzáadáshoz linkek szükség szerint a közösségi média.

További részletekért itt az ApkVenue csak az Ön számára készítette el a lépéseket.

  1. Nyissa meg a Linktree webhelyet (//linktr.ee/), kattintson a gombra Kezdje ingyenesen hogy elkezdjen fiókot regisztrálni.

  2. Töltse ki az E-mail, Felhasználónév és Jelszó mezőket. Kattintson a gombra Regisztráció és a teljesítéshez kövesse a következő utasításokat.

  1. Válassza a menüt Megjelenés.
  1. Koppintson a gombra Válasszon képet a Linktree profilfotójának megváltoztatásához.

  2. Válassza ki a kívánt Linktree témát.

  1. Nyissa meg a menüt Linkek hogy elkezdjem készíteni link Linktree.

Azok számára, akik üzleti célból készítik a Linktree-t, a 4. lépésben próbáljon minél vonzóbbá tenni egy logót egy profilfotóként használt logókészítő alkalmazással.

Nos, a készítési szakaszokhoz link A következő linkfán alább láthatja az ApkVenue magyarázatát.

Linktree létrehozásának módjai az Instagram Bio számára

Zavart, hogyan lehet a Linktree WA-t IG-n elkészíteni? Vagy hogyan lehet egy Linktree vonalat meg ilyet készíteni? Csendes! Mert ezúttal az ApkVenue ad megoldást.

Hogy ne tartson sokáig, itt magyarázza Jaka a Linktree elkészítésének módjainak gyűjteménye az Instagram-on és más közösségi média. Gyerünk, banda!

1. Hogyan készítsük el a WhatsApp Linktree-t

Azoknak, akikre kíváncsi hogyan lehet elkészíteni a WhatsApp Linktree-t az Instagram-on, kövesse az alábbi lépéseket. Ne használj bonyolultat, tényleg!

  1. Látogasson el a Linktree webhelyére (//linktr.ee/) a böngésző alkalmazásból.

  2. Belépés Az előző szakaszban létrehozott Linktree-fiók.

  1. Kattintson a gombra Új link hozzáadása.

  2. Írjon be egy címet és link WhatsApp a tiéd. Olvassa el a készítés cikkét link WA, ha nem tudod.

  3. Ellenőrizze, hogy a gomb a bal oldalon van-e link A WhatsApp zöld, mint a siker jele.

  1. Kattintson a gombra Másolat másolni link Linktree.
  1. Nyissa meg az oldalt beállítás Instagram-fiók profilja.

  2. Illessze be a linket szakaszban Weboldal.

Így sikerült elkészíteni link WA a Linktree-n. Később valaki más kattint link Instagram-életrajzodban a WhatsApp-on keresztül kapja meg a kapcsolatot veled.

2. Hogyan készítsünk Linktree LINE-t

Hogyan készítsünk Linktree LINE-t ugyanaz, mint a Linktree WhatsApp, banda készítése. Csak belépsz link a LINE-fiókját, hogy más emberek felvehessék Önnel a kapcsolatot a LINE Messengeren keresztül.

  1. Nyissa meg a Linktree webhelyet, és írja be a fiókját.
  1. Kattintson a gombra Új link hozzáadása.

  2. Írjon be egy címet és link VONALJA be gépeléssel //line.me/ti/p/~ utána az Ön személyi sora.

  3. Ellenőrizze, hogy a gomb a bal oldalon van-e link A LINE zöld, mint a siker jele.

  1. Kattintson a gombra Másolat.
  1. Illessze be a Linktree linket az Instagramon vagy más közösségi médiában.

Azzal, hogy beletesz link A LINE az Instagram-on vagy más közösségi médiában az emberek könnyebben felvehetik Önnel a kapcsolatot a LINE-n keresztül az általad felvett Linktree-n keresztül.

3. Hogyan hozzunk létre egy Shopee Linktree-t

Azoknak, akiknek van online shop, a Shopee egy vételi és eladási alkalmazás online legnépszerűbb, amely nagyon jövedelmező üzleti területként használható.

Nos, itt Jaka el akarja mondani hogyan lehet elkészíteni a Shopee Linktree-t.

  1. Nyissa meg a Linktree webhelyet, és írja be a fiókját.
  1. Kattintson a gombra Új link hozzáadása.

  2. Írjon be egy címet és link a Shopee-fiókod.

  3. nyomja meg a gombot csúszka amíg zöldre nem vált az aktiváláshoz link.

  1. Koppintson a gombra Másolat.
  1. Illessze be a linket az Ön által választott közösségi média platformon.

A Shopee Linktree létrehozásával az Instagramon azok a fogyasztók, akik vásárolni szeretnének online bolt a tied át lesz irányítva a vásárlási alkalmazásba online Shopee.

4. Hogyan készítsünk Tokopedia Linktree-t

A Shopee mellett azt is kipróbálhatja, hogyan készítsen Linktree Tokopediát az Instagram-on, például azt, amit az ApkVenue alább összefoglal, banda. Próbálkozzunk!

  1. Látogasson el a Linktree webhelyére, és adja meg fiókját.
  1. Kattintson a gombra Új link hozzáadása.

  2. Írjon be egy címet és link Tokopedia-fiókját.

  3. Koppintson a gombra csúszka mellette, amíg zöldre nem vált.

  1. nyomja meg a gombot Másolat.
  1. Illessze be a linket Linktree itt felület a te döntésed.

A Tokopedia Linktree létrehozása az Instagram-on minden bizonnyal megkönnyíti a fogyasztók számára, hogy meglátogassák Tokopedia-fiókját az Instagram-életrajzon keresztül. Egyszerű és könnyű, igaz?

Alternatív Linkeszközök Legjobb a Linktree-n kívül

Nem érdekli a Linktree regisztrációja? Szeretne egy másik alternatív oldalt választani, amely nem kevésbé jó és természetesen ingyenes?

A Linktree-n kívül valójában több alternatív webhely létezik a link eszközök ilyesmi használható, banda. A Linktree azonban valóban az egyik legjobb és legnépszerűbb a felhasználók körében.

Nos, ha gondjai vannak a Linktree mellett a legjobb alternatíva megtalálásával, itt van néhány javaslatunk.

1. Biolinky

Az első Linktree alternatíva létezik Biolinky (//biolinky.co/), amelyet ingyen vagy ingyen is használhat.

Maga a Biolinky működése pontosan megegyezik a Linktree-vel, ahol többféle kombinálható link egybe, tehát rendesebbnek tűnik és felhasználóbarát.

Annak érdekében, hogy professzionálisabb és szebb legyen, hozzáadhat ízlésének megfelelő logót vagy profilfotót is.

Érdekes módon te is megteheted követés A Biolinky teljesítményét, és kapcsolja össze a Google Analytics szolgáltatással. Ennek a szolgáltatásnak a megszerzéséhez azonban regisztrálnia kell prémium számlára.

2. Linkin.bio (később)

A következő ott van Linkin.bio (//later.com/linkinbio/), amely a webhely által kínált egyik szolgáltatás Később.

Szinte hasonló az előző oldalhoz, a Linkin.bio oldalon többeket is kombinálhat link egybe, és tedd a bioban vagy esetleg takarmány Instagram.

Nem csak azok számára, akik szeretnék hírességként kezdeni a karrierjüket, és szorgalmasak akarnak lenni az IG-n való közzétételükben, a Later.com is rendelkezik funkciókkal Ütemező így lehet egyablakos megoldás felhasználóinak.

Ó, igen, a teljesebb funkciókért, sajnos regisztrálnod kell egy későbbi prémium számlára, bandára.

3. Kemping

Nos, ha ennek a megjelenése szinte hasonló a Linktree-hez. Táborhely (//kemping.bio/) maga meglehetősen népszerű a használatban, különösen azok számára, akik Közösségi média szakember.

Itt nem csak kombinálni lehet linkek csak a közösségi média, hanem az is link mások, mint például az e-mail. Annak érdekében, hogy vonzóbbnak tűnjön, itt is testreszabást végezhet.

Kezdve a háttér megváltoztatásától, profilfotó vagy logó, betűtípusok és még sok más hozzáadásától.

Ennyi volt hogyan lehet ingyen linktree-t készíteni az Instagramon. A WhatsApp, a Line, a Shopee és a Tokopedia Linktree mellett más Linktree-t is létrehozhat, ha belép link összekapcsolni.

A Linktree használata emellett növelheti vállalkozását, mivel a fogyasztók különféle kapcsolatokon keresztül könnyedén felvehetik Önnel a kapcsolatot link amely Linktree-n, bandán van összekapcsolva.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found