Rendben van-e a "Windows.old" mappa törlése a Windows 10 frissítése után?

Ha Windows 10-re frissít, akkor megkérdezheti, hogy mi a Windows.od mappa? Törölhető a Windows.old mappa? Itt magyarázta Jaka.

Windows 10 valóban belélegez egy friss levegőt a Windows operációs rendszer felhasználói számára. Miután korábban elvesztette a Start gomb funkcióját Windows 8, újra megtalálhatja a Windows 10 rendszerben. Nem csak, csempék interaktívak továbbra is megtalálhatók a Windows 8 operációs rendszerben a Windows 10 rendszerben frissítés a Windows 10 rendszerre, lehet, hogy megkérdezte, mi a Windows.old mappa? Törölhetem a "Windows.old" mappát a Windows 10 frissítése után?

  • 5 ok, amiért frissítenie kell a számítógépet Windows 10 rendszerre
  • 5 rossz dolog történik, ha frissít Windows 10-re
  • A Windows 10 Start menüjének módosítása Windows 7 rendszerre

Azoknak, akik frissítés a Windows 7-től a Windows 8-ig, akkor most frissítés a Windows 10 rendszerhez, meg kell szoknia a Windows.old mappa megkeresését. Soha nem találta meg? Talán nem vagy óvatos.

Mi a Windows.old mappa?

Amikor értesítést kap frissítés a Windows 10 rendszerre a számítógépen, biztosan örülni fog és letölti. A letöltés befejezése után a Windows előkészíti a végrehajtást frissítés, amelyek közül az egyik a készítés biztonsági mentés a korábban használt rendszerből. Jól, Windows.old mappa ez az a mappa, ahová elmentheti az eredményeket biztonsági mentés a korábban használt operációs rendszerből. Minden bizonnyal megtalálja a Windows.old mappát, valahányszor befejezi frissítés rendszer. A Windows.old mappát általában a helyi C lemezen találja számítógépén.

Törölhetem a Windows.old mappát?

Ahogy az ApkVenue korábban említette, a Windows.old mappa tartalmazza az eredményeket biztonsági mentés a korábban használt operációs rendszerből. Így Később használhatja a Windows.old mappát, ha kényelmetlenül érzi magát a Windows 10 miatt, és vissza akar térni a Windows 8 használatához. Tehát rendben van, ha törölnek? Ha valóban úgy érzi, hogy nem tér vissza az előző operációs rendszerre, A Windows.old mappát biztonságosan lehet törölni. És még egyszer: a Windows.old mappa csak 1 hónapig használható. Ha 1 hónapon belül nem tér vissza az előző operációs rendszerre, a Windows törli a Windows.old mappát.

A Windows.old mappa törlésének előnye, hogy túl sok szabad hely áll rendelkezésre más alkalmazások telepítéséhez. Nem rossz mérettöbb tíz gigabájt lehet?

A Windows.old mappa törlése

Annak ellenére, hogy a Windows.old mappa törölhető, nem egyszerűen törölheti közvetlenül a gomb használatával Töröl. Mivel ez egy olyan fontos rendszer, annak eltávolítása más lépést igényel.

  • A keresősávban kérjük, keressen Lemez tisztítás. Vagy kattintson a jobb gombbal az egyik merevlemez-könyvtárra, majd válassza a lehetőséget Lemez tisztítás.
  • Válassza ki a helyi C lemezt. Ezután válassza az OK lehetőséget, és hagyja, hogy feldolgozza szkennelés séta.
  • A folyamat után szkennelés kész, majd válassza ki Tisztítsa meg a rendszert. És hagyja a folyamatot szkennelés vissza az útra.
  • Amikor visszatért Felugrik, tekercs és válassza ki Korábbi Windows telepítés, majd válassza a lehetőséget rendben.
  • Ha feltétlenül törli, megjelenik egy párbeszédpanel Ha megtisztítja a korábbi Windows-telepítéseket vagy ideiglenes telepítési fájlokat, akkor már nem tudja visszaállítani a gépet a Windows előző verziójára. Biztosan meg akarja csinálni ezt?, kérlek válassz Fájlok törlése.

A Windows.old mappa törlésével most már van több tárhelye, amelyet felhasználhat a telepített alkalmazásadatok tárolására. Nem rossz, igaz? Tehát amikor megtalálja a Windows.old mappát, egyszerűen törölje. Amíg biztos vagy benne, hogy már nincs rá szükséged, miért tartanád meg? Csak töltse ki a memóriát, igaz?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found