10+ legjobb ingyenes androidos alkalmazás 2017-es kiadás

Az ApkVenue bemutatja a 2017 legjobb Android-alkalmazást is, amelyet minden hónapban frissítenek. Optimális használat esetén a következő alkalmazások minden bizonnyal megkönnyítik a mindennapi életben végzett tevékenységek elvégzését.

A legjobb Android-játékok mellett az ApkVenue is szolgálja őket legjobb Android alkalmazás melyik leszfrissítés minden hónapban. Optimális használat esetén a következő alkalmazások minden bizonnyal megkönnyítik a mindennapi életben végzett tevékenységek elvégzését.

A következő legjobb Android-alkalmazások számos funkciót kínálnak, amelyekre támaszkodhat. Igen, elvégre alkalmazás nélkül az okostelefon nem okos eszköz. Azonnal itt vannak a legjobb Android-alkalmazások a 2017-es kiadáshoz.

  • 7 legújabb ingyenes Android-alkalmazás 2017. szeptemberi kiadás
  • 13 legjobb és legújabb Android-alkalmazás a 2017. októberi kiadáshoz
  • 7 legegyedibb és legújabb Android-alkalmazás INGYENES 2017. augusztus kiadás

A legjobb Android alkalmazás INGYEN

1. E-mas

Ahogy a neve is mutatja, alkalmazás Arany lehetővé teszi az aranyba történő befektetést. Könnyen vásárolhat, eladhat vagy tárolhat aranyat okostelefonon keresztül.

Az E-mas maga az Orori által készített alkalmazás, amely e-kereskedelmi szolgáltatásként volt ismert, kifejezetten ékszerek vásárlására és eladására. Bármikor valós időben figyelemmel kísérheti az arany világárát, és megvásárolhatja, amikor az ár csökken.

Itt hozhatja létre E-mas számláját, így ingyenes aranyat kap 50 000 IDR értékben. Biztos, hogy nem akarja?

2. Kaspersky Secure Connection: VPN szolgáltatás

A virtuális térben való szörfözés egyik biztonságos módja a VPN használata. Sajnos kiemelt VPN szolgáltatásunk, az Opera Max megszűnt.

De ne aggódj, mert vannak még helyettesítők. Az egyik legújabb Kaspersky Secure Connection: VPN szolgáltatás a Kaspersky vírusirtó készítette.

A VPN használatával biztonságosabb lehet, ha nyilvános WiFi-t használ. Természetesen lehetővé teszi több webhely és tartalom elérését korlátozás nélkül.

3. Sarahah

A következő legjobb Android alkalmazás az Sarahah. Tudja, hogy az utóbbi időben vírusos közösségi média-alkalmazások sok embert vonzottak fiók létrehozására és terjesztésére az Instagram Stories-tól stb. Kezdve.

Sokan mondják és használják Sarahah-t, mint egy kérdés-válasz alkalmazás, az ASKfm. De valójában Sarahah-nak más célja van, mint az ASKfm-nek.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A netezők szerint maga Sarahah arab nyelvből származik, ami őszinteséget jelent. A Sarahah hivatalos honlapján található bevezetésnek megfelelően ez az alkalmazás a munkaköröknek és a barátoknak szól, hogy névtelenül küldjenek üzeneteket az értékelés céljából, és csak egyirányú.

4. LightX Photo Editor

LightX Photo Editor az egyik legjobb képszerkesztő alkalmazás az Androidon. Az általa kínált szolgáltatások meglehetősen teljesek.

A kezdetektől törölheti háttér, változtassa meg a viselt ruhák színét, változtassa meg a háttér színét, két fénykép kombinálásával álnévvé váljon kettős expozíció, és egyéb jó funkciókat.

5. Samsung Internet Browser Beta

Egyes mobiltelefon-gyártók valóban saját böngészőket biztosítanak. Az egyik a Samsung, amely kizárólag a Galaxy sorozat számára létezik, de akkoriban és most a Samsung „kinyitotta a szívét”.

Igen, a Galaxy S8 böngésző, más néven Samsung Internet Browser minden típusú Android okostelefonhoz használható. A Samsung Internet Browser Beta v6.2 számos érdekes funkcióval rendelkezik, például egy nagy kontrasztú móddal, amely lehetővé teszi a cikkek könnyebb elolvasását.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ezután van egy Éjszakai üzemmód, amely egészségesen tartja szemét, amikor éjszaka szörfözik a kibertérben, és még sok más.

6. Mozgóképek

Az iPhone egyik legmenőbb funkciója, amelyre az Android-felhasználók féltékenyek, a Live Photo funkció. Ahol valódi mozgóképeket készíthet.

Az Android esetében a Google rendelkezik Mozgóképek. Ez a legjobb Android alkalmazás lehetővé teszi Live Photo készítését, mégpedig GIF formátumban három másodpercig.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ettől eltekintve létezik egy "Gyors előre" mód is, amely az eredeti sebesség kétszereséről nyolcszorosára gyorsíthatja a videót. Igen, mint a Boomerang az Instagram-on.

7. Félelmetes átalakító

Akárcsak a neve Félelmetes átalakító egy Converter alkalmazás. Aztán mi tette különlegessé, hogy az ApkVenue úgy döntött, hogy felveszi a legjobb Android alkalmazásba?

Teljes, ez az oka. Akár pénznemeket is konvertálhat, a súly, a hossz, a négyzet, a térfogat, a sebesség, a hőmérséklet, a nyomás és egyéb adatok mellett.

8. Ottipo Photo Editor: Matricák, keretek, effektusok

Az utolsó legjobb Android alkalmazás Ottipo Photo Editor. Igen, amint a neve is mutatja, ez egy képszerkesztő alkalmazás, amely számtalan funkcióval rendelkezik, matricákat, szűrőket, kereteket, szöveget és egyebeket adhat hozzá.

Ez az alkalmazás még mindig bétaverzióban van, ezért kérjük, értesítse, ha van néhány hiba. A funkciók azonban továbbra is növekedni fognak.

9. Vizmato

Nem csak szelfik, hanem itt az idő a megosztásra rövid videó. Ha azok közé tartozik, akik mindig követik ezt a tendenciát, akkor a Vizmato nevű legújabb Android-alkalmazás jól fog jönni Önnek.

Vismato egy olyan alkalmazás, amely rövid videóit igazán jó videókká varázsolja. A szűrőeffektusok, a témák, a zene, az effektusok és a szöveg széles választéka van.

A Vismato segítségével közvetlenül is felvehet videókat lassított vagy gyors mozgásban, tetszése szerint.

10. Firefox Focus

A Firefox Focus böngésző alapértelmezés szerint blokkolja a hirdetéskövetést, és automatikusan törölheti a böngészési előzményeket, beleértve a jelszavakat és a cookie-kat is.

A Firefox Focus minimalista böngészőélményt kínál. Nem sok konfigurációs lehetőség és szolgáltatás áll rendelkezésre, a Firefox Focus célja, hogy nyomokat hagyva gyors kereséseket vagy közvetlen URL-látogatásokat hajtson végre. Így biztonságosabb a szörfözés a kibertérben.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

11. Cashtree

A következő legjobb alkalmazás az Cashtree. Pénzt kereshet a Cashtree által ajánlott alkalmazások vagy játékok letöltésével. Linkek felkeresése, hirdetések megjelenítése a lezárási képernyőn, valamint a fiókja hivatkozásai révén.

Az utalványokat az összegyűjtött készpénzzel vásárolhatja meg. A Matahari Mall, a Lazada, a Tokopedia és mások utalványaiból kiindulva. Valójában új okostelefont vásárolhat az összegyűjtött készpénzzel.

Ez a JalanTikus verzió legnépszerűbb ingyenes Android-alkalmazásainak listája, amelyet nem szabad kihagynia. A fenti alkalmazások segítségével sok új dolgot végezhet el okostelefonján. Van további alkalmazás? Ossza meg véleményét.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found