hogyan kell rögzíteni az android és iphone telefon képernyőjét

Szeretné rögzíteni a képernyőt, hogy olyan Gaming YouTuberré válhasson, mint Milyhya? Tehát megpróbálhatja rögzíteni az Android és iPhone képernyőket HD minőségben (100% -ban működik).

Gondolt már arra, hogy Gaming YouTuberré válna, különösen azok, akik mobil játékokat játszanak, például a PUBG Mobile vagy a Mobile Legends?

A tevékenységek támogatásához természetesen szükség van egy képernyőfelvevő alkalmazásra a mobiltelefon képernyőjének rögzítéséhez, srácok.

De vajon összezavarodott-e valaha, hogy a fenébe hogyan kell rögzíteni a HP képernyőt használni ezt az alkalmazást? Itt az ApkVenue teljes körűen áttekinti, különösen az Ön számára.

Hogyan lehet rögzíteni egy sikeres Android és iPhone képernyőt

Smartphone álnév okos telefon amelyet ma használ, általában az Android és az iOS operációs rendszereket kifejezetten az iPhone-hoz használja.

Tehát ezúttal az ApkVenue megvitatja mindkettőjüket, és ne felejtsük el beállítani azt a készüléket, amely van, rendben!

Hogyan lehet rögzíteni az Android mobiltelefon képernyőjét gyökér nélkül

Jelenleg nem kell rootolnia, hogy csak a tevékenységeket rögzítse a képernyőn. Különféle Android képernyőfelvételi alkalmazások, valamint beépített testreszabási lehetőségek vannak erre.

Itt van Jaka áttekintése egyszerű módja az Android mobiltelefon képernyőjének rögzítésére, különösen az AZ Screen Recorder alkalmazás használatával. Gyere, nézd meg!

  • 1. lépés: Ha nincs alkalmazásod AZ képernyő felvevő, közvetlenül letöltheti és telepítheti az alábbi linken.
Apps Videók és hangok AZ képernyőfelvevő LETÖLTÉS
  • 2. lépés: Azután Koppintson a Az AZ Screen Recorder alkalmazásikon, amely addig van telepítve, amíg a felvevő ikon meg nem jelenik az értesítési sávon. Meg fog jelenni lebegő ikonra, Koppintson a majd válassza ki Beállítások.
  • 3. lépés: A Beállítások menüben kiválaszthatja a videó felbontását, bitráta, képkocka másodpercenként és mások.
  • 4. lépés: Ha igen, akkor visszatérhet a kezdőképernyő és a Koppintson a ikon Rögzítő amíg meg nem jelenik visszaszámlálás az Android telefon képernyőjén.
  • 5. lépés: Most csak rögzítenie kell az Android mobiltelefon képernyőjén. Ha kész, húzza le az értesítési sávot és Koppintson aÁlljon meg a videó leállításához.
  • 6. lépés: Végül azok számára, akik videókat akarnak átvinni PC-re / laptopra, csak annyit kell tenned, hogy belépsz a belső tárhelybe, és keresel egy mappát, AzRecorderFree hogy megtalálja a korábban felvett videót.

Hogyan készítsünk iPhone képernyőt jailbreak nélkül

Egy másik Android, az iPhone, amely a legfrissebb iOS operációs rendszerrel van felszerelve, már rendelkezik saját képernyőfelvevő alkalmazással, anélkül, hogy le kellene töltenie az Apps Store-ból vagy a jailbreakből.

Most pedig a teljes módszert, ellenőrizzük hogyan kell rögzíteni az iPhone képernyőt ez alatt.

  • 1. lépés: A képernyőrögzítő alkalmazás megjelenítéséhez az iPhone készüléken, amikor először megy Beállítások majd válassza a menüt Irányító központr.
  • 2. lépés: Ezután a Vezérlőközpont oldalon mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáadja az opciókat Képernyő felvétele a zöld plusz ikon megérintésével, amíg az a legfelső pozícióba nem kerül.
  • 3. lépés: Térjen vissza a főoldalra, majd csúsztassa felfelé a Vezérlőközpont megjelenítéséhez. Koppintson a a Képernyőfelvétel ikonra.
  • 4. lépés: Ha a Képernyőfelvétel aktív, az ikon piros lesz, és szintén jelölve van értesítési sáv azonos színű. A felvétel befejezése után nyissa meg újra a Vezérlőközpontot, és kapcsolja ki a Képernyőfelvétel funkciót.
  • 5. lépés: A felvételek megtekintéséhez csak el kell mennie Fotók és nyissa ki Filmtekercs hogy megnézze vagy megossza.

Bónusz: Ajánlott legjobb képernyő-felvevő alkalmazások (Frissítés 2020)

Azon alkalmazáson kívül, amelyet az ApkVenue ismertetett a fenti oktatóanyaggal, más legjobb felvevő-alkalmazási lehetőségek is rendelkezésre állnak, amelyeknek kiváló tulajdonságai vannak a mobiltelefon-képernyők rögzítéséhez.

Kíváncsi? Jobb, ha teljes egészében a következő cikkben látja: 10 Android mobil képernyő felvevő alkalmazás | 100% Nincs gyökér!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Így rögzítheti egyszerűen és teljesen az Android és iPhone telefonok képernyőjét. Nem kell rootolnia vagy jailbreak-et, most még jobban el fogja rontani ez a szolgáltatás.

Ha te lennél, mire lenne használható ez a képernyőfelvevő funkció srácok? Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben!

Olvassa el a cikkeket is Videó vagy más érdekes cikkek a Nabila Ghaida Zia-tól


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found