hogyan olvassuk el a BBM üzeneteket anélkül, hogy olvasási jelet adnánk a feladónak

BBM felhasználóként tudja, mit jelent a D és R az üzenetekben? Nos, ezúttal az ApkVenue meg akarja mondani, hogyan kell elolvasni a BBM üzeneteket anélkül, hogy "olvasás" jelet adna.

Ha felhasználó vagy BlackBerry messenger, biztosan tudod, mit jelent a pipa, D, és R az üzeneten? Igen, BBM biztosítja ezt a funkciót, hogy megkönnyítse a felhasználóinak. "D" képviselni "Kézbesítve" küldött álnév, "R" képviselni "Olvas" ami azt jelzi, hogy az üzenetet a címzett elolvasta. Nos, ezúttal az ApkVenue meg akarja mondani, hogyan olvassa el a BBM üzeneteket anélkül, hogy "olvasási" jelet adna a feladónak.

  • Hogyan lehet megszabadulni a bosszantó barát státusztól a BBM-en
  • Hogyan adhatunk BBM csengőhangokat Androidon root nélkül
  • Az elfelejtett BBM jelszó legegyszerűbb módja az Androidon

Bizonyos esetekben el akarja olvasni valaki BBM-üzeneteit, de nem szeretné, ha tudnák, hogy elolvasta őket. Általában csak azt szeretné tudni, hogy milyen információk vannak, de nem szeretne tovább beszélni. Az ApkVenue-nak itt van a könnyű trükk. Semmi felhajtás, költség, üzemanyag-beállítás és nem Alkalmazás Bármi. Itt vannak a lépések.

BBM-üzenetek elolvasása "olvasási" jel megadása nélkül

  • Amikor megjelenik egy üzenet a barátodtól, csak nyisd meg a BBM alkalmazást. Ezután nyissa meg a lapot csevegés.
  • Ez a titok. Először kapcsolja ki az internetkapcsolatot. Annak érdekében, hogy ne kapjon értesítést a barátainak arról, hogy elolvasta a BBM üzenetet. Annak érdekében, hogy ez könnyű legyen, csak menjen Repülőgép üzemmód álnév Repülőgép üzemmód.
  • Most elolvashatja barátaitól érkező üzeneteket. Miután befejezte az olvasást, zárja be újra az oldalt csevegés-övé.
  • Csak kapcsolja be újra az internetet.

  • Az oldalon csevegés BBM a barátaid, az állapotuk biztosan megmarad "D".

Kiderült, hogy könnyű elolvasni a BBM üzeneteket anélkül, hogy a feladónak "olvasási" jelet adnánk? Lényegében a barátod BBM-jén az üzenet állapota nem változik meg "R" amíg nem nyitja meg az oldalt csevegésa feltétel csatlakozik az internethez. Akkor használhatja ezt a módszert, ha ideges vagy lusta szolgálni a barátait csevegés, de attól tart, hogy fontos információk hiányozhatnak, amelyeket át lehet adni. Tehát, ha van praktikusabb módja, írjon az oszlopba megjegyzés alul igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found