7 módszer az elakadt alkalmazások kezelésére Androidon, hatékony!

Tapasztalt már olyan Android-alkalmazást, amely összeomlik? Ha igen, akkor talán az alábbi lépéseket követheti az Android alkalmazás fagyasztott alkalmazásainak megoldásához.

Volt már problémája az Android mobiltelefonján található alkalmazásokkal?

Például hirtelen megállt és kiadták Felugrik"Sajnos az alkalmazás leállt" vagy angolul, olvasható "Sajnos az alkalmazás leállt". Biztosan ideges és zavart lesz srácok.

Tehát, ha ezzel találkozik, nem kell pánikba esni! Az ApkVenue itt áttekinti, hogyan kell kezelni az elakadt alkalmazást egy bevált Android telefonon. Gyerünk, hallgassunk!

Mi okozza az alkalmazások leállítását az Android telefonokon?

Fotó forrása: thedroidguy.com

Előfordul, hogy Önnek, Android-felhasználóknak, értesítést kapott "Sajnos az alkalmazás leállt" vagy "Sajnos az alkalmazás leállt" miközben szórakozik egy okostelefon segítségével.

Mielőtt megtudná hogyan lehet javítani "Sajnos az alkalmazás leállt" Androidon érdemes előre tudni, hogy mi okozza a következőket.

1. A RAM memória megtelt

Fotó forrása: greenbot.com

RAM memória Androidon fontos szerepet játszik a különböző alkalmazások futtatásában a okostelefon. Tehát a RAM memória korlátozott és a futó alkalmazások száma háttér biztos, hogy tele van.

Ezekkel a feltételekkel néha a futtatni kívánt alkalmazás memóriája elfogy, és hibába ütközik, amikor megnyitja, vagy akár egyáltalán nem is használható srácok.

2. Az alkalmazás gyorsítótár fájljai felhalmozódnak

Fotóforrás: androidcentral.com

Android operációs rendszer mindig gyorsítótár fájlok mentése minden alkalmazás felgyorsítja Önt egy másik időpontban.

A gyorsítótár-fájlok felhalmozódnak, ha sokáig nem tisztítja őket, és ez okozza az okostelefon teljesítményének csökkenését. Beleértve az alkalmazás futtatásakor.

3. Nem kompatibilis alkalmazások és operációs rendszerek

Fotóforrás: androidpit.com

Az alkalmazások és az Android operációs rendszer egyre növekszik frissítés a problémák kijavítására és a teljesítmény javítására. Ha használja okostelefon Old school Android, akkor az alkalmazás már nem kompatibilis a használt operációs rendszerrel.

Például, ha okostelefont használ Android 4.4 KitKat alkalmazással, és az alkalmazáshoz legalább Android 5.0 Lollipop szükséges, akkor természetesen nem fog működni. srácok.

Az Android-telefonokon leállított alkalmazások legyőzésének módjainak gyűjteménye!

Tehát, ezek közül néhány oka annak, hogy az alkalmazás sajnos leállt az Android rendszeren. Miután megtudta az okot, ezúttal az ApkVenue elmondja az alkalmazás megoldása leállt az Android-on. Gyere és nézd meg a teljes beszélgetést!

1. Állítsa le az alkalmazás futását a háttérben

Fotó forrása: gottabemobile.com

Az Android-alkalmazások egyik oka a hiba teljes RAM memória használt. Az első megoldás az, hogy megtisztítja és leállítja a háttérben más néven futó alkalmazásokat háttér.

Ehhez legfeljebb okostelefon Itt maradsz Koppintson a gomb Legutóbbi alkalmazások és csak nyomja meg az "X" ikont, vagy tisztítsa meg az összes futó folyamat törléséhez háttér.

2. Törölje a gyorsítótár és az alkalmazás adatait

Fotó forrása: vietnammoi.vn

Sajnos az alkalmazás leállt az Android rendszeren, ezt gyorsítótár és adathibák okozhatják az alkalmazásban. Ezzel is kezelheti az alkalmazáskezelést törölje az alkalmazás gyorsítótárát és az adatokat ban ben okostelefon Az Ön Androidja.

A trükk az, hogy csak meg kell nyitnia a menüt Beállítások> Alkalmazások és értesítések> Válassza az Alkalmazás> Tárolás> Gyorsítótár törlése lehetőséget vagy Adatok törlése egyik vagy mindkettő törléséhez.

A manuális módszer mellett Android tisztító alkalmazásokat is használhat, mint pl CCleaner hogy egyszerre minden alkalmazást megtisztítson srácok.

Hogyan lehet legyőzni más leállított alkalmazásokat ...

3. Ellenőrizze a microSD kártyát

Fotóforrás: androidcentral.com

Szinte minden okostelefon jelenleg egy további microSD-kártyahelyzel van ellátva különféle fájlok, köztük számos alkalmazás tárolására.

Hibás microSD-kártya néha az Android-alkalmazások akkor is lefagynak, amikor Ön használja őket.

Első lépésként megoldhatja az Android okostelefon és a kikapcsolásával ellenőrizze az SD kártya állapotát hogy használod.

Ha igen, dugja vissza és kapcsolja be újra okostelefon Ön.

4. Indítsa újra az Android okostelefont

Fotó forrása: crackberry.com

Az Android alkalmazásban számos hiba oka van, amelyek leállnak, miközben Ön használja. Kezdve az alkalmazástól az instabil internetes jelig, amelyet használ.

A legegyszerűbb az Csinálni újrakezd Androidsrácok.

Ily módon okostelefon Az Android természetesen újra bekapcsol a feltétellel friss mint az eredeti állapot.

Ha még mindig nem biztos benne, akkor csak deaktiválhatja okostelefon néhány percig, mielőtt újra bekapcsolná.

5. Távolítsa el és telepítse újra az alkalmazást

Fotóforrás: androidauthority.com

Ha az előző módszer még mindig nem hoz megoldást, akkor megteheti eltávolítás és telepítés állítsa vissza az alkalmazást hogy használod. Ennek oka lehet némi hiba és alkalmazásadatok korrupt így az alkalmazás nem fut megfelelően.

Valójában internetkvóta szükséges az alkalmazás újratelepítéséhez. Ez a módszer azonban visszaállíthatja az Android alkalmazást a normál állapotba, és ezt követően használhatja tudod.

6. Frissítse az alkalmazásokat és az operációs rendszereket

Fotóforrás: androidpit.com

Az álnevek frissítése frissítés Android alkalmazás az egyik megoldás lehet a leállt Android-alkalmazások problémáinak megoldására okostelefon Ön.

Alkalmazásfrissítések az alkalmazáshibák megoldása mellett ill korrupt, szintén megszüntethet néhányat hibákat ami a probléma gyökere lehet.

Nem csak frissítés alkalmazás, akkor is köteles frissítse az Android operációs rendszert amely régen újabb.

Ugyanis az alkalmazások minimális követelményeinek időről időre meg kell növekedniük srácok.

7. Gyári alaphelyzetbe állíthatja az okostelefont

Fotóforrás: gadgethacks.com

Ha a fenti módszerek nem működtek, megpróbálhatja Csinálni gyári beállítások visszaállítása Android okostelefon Ön.

Bár nem biztos, hogy megoldja az alkalmazás leállított problémáját, ez a módszer visszaáll okostelefon Az Android az eredeti állapotához hasonlóan.

A trükk az, hogy csak menj a menübe Beállítások> Rendszer> Visszaállítási opciók> Minden adat törlése (gyári visszaállítás). Ez a módszer a modelltől függően változhat okostelefon hogy használod.

Korábban megbizonyosodott arról, hogy minden adat rendelkezésre állt-ebiztonsági mentés megfelelően és helyesen. Mert alapvetően ez is így lesz tiszta belső memória, beleértve a mentett alkalmazásokat, fotókat és videókat srácok.

VIDEO: Lassú internet? Itt van 5 módszer a WiFi-kapcsolat felgyorsítására

Nos, ez Jaka áttekintése arról, hogyan kell kezelni a "Sajnos az alkalmazás leállt" címet okostelefon Android.

Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon feltenni az alábbi megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét és jó szerencsét srácok!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found