miért van lakatjel a csevegővonalon? nyilván ez a titok

Gondolkodott már azon, miért van mindig lakat, amikor a LINE-n beszélget? Annak ellenére, hogy a zár kicsi, kiderült, hogy a LINE chat chat lakata nagyon nagy funkcióval rendelkezik!

Bevezetése óta VONAL azonnal felkeltette sok okostelefon-felhasználó figyelmét. Hogy nem, nem csak a funkciók felajánlása csevegésA LINE szolgáltatásokkal is felszerelt hang és a videohívások meglehetősen stabilak. És ne felejtsd el, a LINE matricák aranyosak csevegés izgalmasabb.

Nos, azoknak, akik gyakran csevegés a LINE-n talált-e valaha egy lakatjelet VONAL csevegés? Azoknak, akik kíváncsiak a lakat bejelentkezésére csevegés Mit jelent a LINE, JalanTikusnak van magyarázata.

  • Így érheti el a LINE-t ma számítógépen
  • Itt vannak 10 sikeres képregény művész arca a LINE Webtoon Indonéziában
  • 16 LINE Messenger tipp, amelyet ismernie kell

Lakat rejtélye a LINE Chat-en

A LINE Today legjobb híreinek elolvasása mellett mindenképpen használni fogja a LINE-t csevegés jobb? A problémát nem lehet tagadni csevegés a LINE-n szórakoztató. De a szórakozásod csevegés megzavarhatja, ha nem érti az összes tulajdonságát. Valamint si lakatjel a bal sarokban mikor csevegés VONAL. Kíváncsi vagy, mire való?

Lakat funkció a LINE Chatben

Vizsgálja meg, a LINE lakatjel funkciója a biztonságot biztosító védő funkció csevegés Ön. Ez a szolgáltatás akkor lesz aktív, ha szolgáltatás Betűzárás aktív. Röviden: a Letter Sealing egy átfogó kommunikációs rendszer titkosítási szolgáltatás (Végpontok közötti titkosítás vagy E2EE) hogy megvédje a beszélgetés tartalmát.

A Levélzárás funkcióval üzeneteket küldhet a LINE-on anélkül, hogy félne, hogy a beszélgetés minden tartalmát mások bármikor elolvassák szerver A LINE megsértése megtörtént, vagy valaki feltört az okostelefonjába. Ez azért igaz, mert az általa hordozott E2EE szolgáltatás az elküldött üzenethez jelszót ad, így csak az eszközök között tárolódik, a szerveren nem. Tehát csak az okostelefon tudja elolvasni, csak azzal a személlyel, akinek az üzenetet küldi.

Hogyan kapcsolhatom be a Levélzár funkciót vagy a lakatot csevegés VONAL? Android okostelefon-felhasználók számára ez a szolgáltatás automatikusan aktiválódik alapértelmezett. Eközben az iOS felhasználók számára manuálisan aktiválhatja a menübe való belépéssel Beállítások - Csevegés és hanghívások, majd aktiválja a Levélzárást.

A bal sarokban lévő lakatjel mellett, amikor csevegés a LINE szolgáltatáson csevegés titkosítva a LINE-n van Titkosítási kulcs a menün Chat Beállítások. Az egyes eszközök titkosítási kulcsa eltérő, ezért lehetetlen, hogy harmadik felek ezt megnyitják szerver VONAL. Garantáltan biztonságos.

Hogyan derül ki a LINE csevegés zárjegye mögött, hogy van egy fontos funkció, amit jobbra tárolnak? A funkció aktiválása nélkül nem lehet nyugodt csevegés online. Ennek oka az, hogy soha nem fogja tudni, hogy van-e ilyen hackerek vagy egy tréfamester, aki az okostelefonodon koppintja a beszélgetést?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found