egy egyszerű módja a RAM hozzáadásának a PC-n egy belső merevlemez használatával

Szeretné tudni, hogyan lehet egyszerűen növelni a RAM-ot a számítógépén?

Jelenleg a PC-k használata növekszik. Néhányan PC-t használnak asztalon munkához, és vannak olyanok is, akik a PC-hez elérhető különféle szórakoztató játékok lejátszására használják online továbbá offline. Ezért a legtöbben nagyon aktívan pénzt takarítanak meg, hogy pénzt takarítsanak meg.frissítés a belsőség alkatrészeit.

Annak ellenére, hogy kicserélte a VGA-t és megváltoztattafrissítés processzor, még mindig hiányosnak érzi magát. Miért? Mert van egy összetevő, amelyet fejlesztenie kell. Mi az? természetesen Véletlen hozzáférésű memória vagy általában RAM-ként rövidítik. Igen, a szokásos PC-k általában csak 4 GB RAM-ot rögzítenek. Ilyen nagy kapacitással természetesen még mindig hiányt érez, igaz? Tehát az ApkVenue valami egyedülállóat mond el neked, nevezetesen egy egyszerű módot a RAM hozzáadására a számítógépen egy belső merevlemez segítségével.

  • Könnyű módszerek az Instagram-feliratok beillesztésének egyszerű másolására Android-on
  • Könnyű módszerek az értesítések beszerzésére, ha Pokemon van körülötted
  • Könnyű módszerek a jogosulatlan 4G WiFi modemetolvajok nyomon követésére

Könnyű módszerek a RAM hozzáadására a számítógépen belső merevlemez használatával

Valóban hmm, ha van pénze, könnyedén megvásárolhatja egy számítógépes áruházból a PC RAM hozzáadásához szerencsejáték Ön. Mi lenne azonban, ha te lennél már nincs pénz? Imádnod kell a szüleidet, hogy RAM-ot vásárolj? Vagy lopni szándékozik? Ne kérem. Ebben a cikkben az ApkVenue biztosítja a legegyszerűbb módot a RAM-memória hozzáadására a PC-n anélkül, hogy pénzt kellene költenie. Ügyeljen a lépésekre.

  • Először kattintson a jobb egérgombbal a Sajátgép egy üres helyére, majd válassza ki Tulajdonságok
  • Ezt követően válasszon egy lehetőséget Haladó rendszerbeállítások
  • Ha belépett Rendszer tulajdonságai, megjelenik az opciók Teljesítmény. Kattintson a lehetőségekre Beállítások
  • Ezután belép Teljesítmény opciók. A menün Virtuális memória, kattintson a gombra változás
  • Törölje a jelölőnégyzet bejelölését A lapozófájl automatikus kezelése. Ezután válasszon hajtás melyiket szeretné használni a RAM növeléséhez. Ezután adjon meg egy számot a RAM hozzáadásához a belső merevlemez szabad helyének megfelelően. Ezután kattintson a gombra Készletés kattintson a gombra rendben.
  • Ezek után te Újrakezd Számítógépén, majd nézzen vissza, amikor a számok be vannak kapcsolva virtuális memória megnövekedett.

Befejeződött, érzel valami különbséget? Biztosan PC-ről van szó szerencsejáték Ön erősebb és gyorshajtás Igen? Ha elégedett vagy, megoszthatod a cikkben szereplő információkat az összes barátoddal srácok! Tehát ők is megtehetik ugyanazt, és együtt játszhatsz oké. Írja meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban arról a cikkről, amely arról szól, hogy hogyan adhat RAM-ot ehhez a számítógéphez.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found