a legújabb HD minőségű törött mobiltelefon háttérképek gyűjteménye 2020

Szeretne egy egyszerű tréfát csinálni egy barátján? Ha igen, telepíthet egy törött mobiltelefon háttérképet, amely a mobil képernyőjét úgy néz ki, mintha teljesen megsemmisülne.

Olyan háttérképet keres, amely hűvösebbé teheti mobiltelefonját? Az egyik megoldás egy törött képernyő háttérkép használata.

A mobiltelefon képernyőjének hűvösebbé tétele mellett a törött mobiltelefon képernyő háttérkép is segíthet az okostelefon képernyőjén fellelhető repedések fedezésében.

A törött képernyőképek vicc lehet arra is, hogy az embereket, akik látják őket, azt gondolják, hogy a mobiltelefon képernyője valóban megsemmisül, mintha eldobták volna.

Ha akarod törött üveg mobiltelefon háttérkép, összegyűjtheti az ApkVenue által készített következő képgyűjteményt. Azonnal mentse el a mobiltelefonjára, OK!

Törött HP háttérkép

Telepítés Törött képernyő háttérkép Nemcsak hűvösebbé teszi mobiltelefonját, hanem más embereket is becsaphat, akik látják. Azt hiszik, hogy a mobiltelefon képernyője valóban elromlott.

Ezen kívül a mobiltelefon képernyőjén is hiányozhat ezzel a háttérképpel. Csak azt kell használni, mint egy zár képernyőn háttérképként vagy a főképernyőn a mobiltelefon, banda.

Annak érdekében, hogy ne legyen kíváncsi, csak mentse és telepítse a köteget törött LCD HP háttérkép amelyet az ApkVenue készített a következőkkel.

1. 3D törött HP háttérkép

Ahhoz, hogy a mobiltelefon képernyője valóságos töröttnek tűnjön, használhat egy 3D-s mobiltelefon háttérképet, amely nagyon reális és valós bandának tűnik.

Val vel 3D törött képernyő háttérkép Android-telefonok esetén barátaidat is tréfálhatod, úgy gondolva, hogy a mobiltelefon képernyője sérült vagy hibás.

1. Kinek a mobilján törött így az LCD?

2. Ez nem törött név, hanem lyuk!

3. Dobták.

4. Ez rosszul van megtörve.

5. Van olyan lyuk, mint kinek ez a szíve?

6. Mint valódi, igaz?

7. Ez túl szélsőséges.

8. Hogyan éreznéd magad, ha a mobilod képernyője valóban így törne össze?

9. HP, amelyet elütött a senpi.

10. Hűvös háttérkép, de törött HP képernyő.

11. Pánik iPhone háttérképek.

12. Nagyon valóságos repedéshatás.

4. HD törött háttérkép

A HD minőségű HP háttérképek minden bizonnyal nagyon világosak. Ennek eredményeként a megjelenített effekt nagyon valóságosnak tűnik, és nem olyan, mint egy kép.

Val vel törött HP háttérképek HD, kötekedhet a barátaival, és ők biztosan elhiszik. Kíváncsi akarod kipróbálni ezt a tréfát? Csak telepítse a következő háttérképet!

1. Ez is ugyanaz, törött mobiltelefon képernyő és LCD hiba.

2. Az LCD-n komoly hiba van, banda.

3. Olyan klassz!

4. Nagyjából ez hibás!

5. A mobiltelefon, amely ezt a háttérképet használja, határozottan nagyon jó.

6. Alkalmas olyan lányoknak, akik szeretik a szórakozást, bandákat.

7. Kis kezdőképernyő háttérkép, annak ellenére, hogy törött.

8. Nagyon valóságos mobiltelefon képernyő töredéke.

9. Nagyon szép, nagyon!

Egyéb törött mobiltelefon háttérképgyűjtemények ...

3. Cool törött mobiltelefon háttérkép

Szeretne hűvös háttérképeket a zárolási képernyőhöz vagy a kezdőképernyőhöz? Telepíthet egy törött mobiltelefon háttérképet, amely jó és valódi.

Amellett, hogy tréfának lehet használni, hűvös törött mobiltelefon háttérkép és az alábbi jelen egyidejűleg még szebbé teheti a mobiltelefon képernyőjét.

1. Ha ez az iPhone képernyő sérült és hibás.

2. A HP képernyője mögött lévő gép megrepedt.

3. A képernyő elromlott a rendszer szétszereléséig.

4. Nagyon reális, banda!

5. Ez nem kevésbé klassz.

6. Fájdalom, de nem vérzik.

7. Úgy néz ki, mint a HP hibaképernyője és problémája.

8. LCD hiba a hibás képernyőn.

4. Aranyos törött mobiltelefon háttérkép

A hűvös törött mobiltelefon háttérképek mellett vannak olyan vicces képek is a törött mobiltelefonokról, amelyek színesebbé, bandává varázsolhatják mobiltelefonjának képernyőjét.

Bár tréfára nem alkalmas aranyos törött mobiltelefon háttérkép még mindig érdemes rád, hogy aranyos háttérkép legyél, ami szórakoztathat. Ellenőrizze az alábbi képet.

1. Az Android üdvözölni akar, banda.

2. Valaki eltörte a HP képernyőt, amíg az el nem tört.

3. Patrick meglepődve látta, mit, itt?

4. Makacs, szivárog!

5. Csak megpördült, azonnal rosszul repedt.

6. Hmm, mit leskel?

7. Az Android a hurkolás is hobbija.

8. Ha ez jól érzi magát, banda?

Ez egy gyűjtemény volt törött mobiltelefon háttérkép amellyel barátokat vagy más legközelebbi embereket tréfálhatsz meg. Ők is biztosan hisznek abban, hogy az eredeti törött HP képernyő.

A csínyek mellett törött mobiltelefon-képeket is készíthet hűvös háttérképként, hogy díszítse a mobiltelefon képernyőjét, hogy hűvösebbnek és vonzóbbnak tűnjön.

Olvassa el a cikkeket is Tapéta vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found