Ez a 6 alkalmazás megváltoztathatja az okostelefon kameráját, mint a DSLR, meg kell próbálni!

Ha DSLR fényképezőgéphez hasonló képeket szeretne kapni, annak ellenére, hogy csak egy közönséges fényképezőgépet használ, megpróbálhatja telepíteni azokat az alkalmazásokat, amelyeket az ApkVenue alább ismertet egy Android telefonon. Kíváncsi? Gyerünk, lássuk teljes terjedelemben!

Azok számára, akik szeretik a fényképezést, mindenképpen szükségük van egy olyan fényképezőgépre, amelynek képminősége egyértelmű DSLR fényképezőgép amely a tükörreflexes fényképezőgépek fejlesztése. DSLR vagy Digitális egylencsés fényvisszaverő egy digitális fényképezőgép, amely használja automatikus tükör és prizma térkép ami hasznos a fény áthaladásához a lencsétől felé kereső. Ezt a típusú kamerát széles körben használják profi fotós lenyűgöző képminőség elérése érdekében.

Sajnos a legtöbb DSLR fényképezőgép magas áron. Ez arra készteti néhány embert, hogy inkább okostelefont használjon fényképezési hobbijaként, és meg kell elégednie ezzel a lövés eredményei vannak. Még mindig vannak más módszerek is a képek megszerzésére, mint például a DSLR fényképezőgép, még akkor is, ha csak normál kamera használatával. Megpróbálhatod alkalmazások telepítése amelyet az ApkVenue alább tárgyal egy Android telefonon. Kíváncsi? Gyerünk, lássuk teljes terjedelemben!

  • Hogyan készíthetünk olyan kifinomult okostelefonos kamerát, mint egy tükör nélküli kamera
  • 10 legjobb YouTube-csatorna a fotózás elsajátításához
  • 6 tipp videók rögzítésére Android-on, hogy olyan híres legyen, mint Raditya Dika

Ez a 6 alkalmazás megváltoztathatja az okostelefon kameráját, mint egy DSLR

1. Camera FV-5 Lite

Az első alkalmazás, amellyel DSLR képminőséget kaphat, az Camera FV-5 Lite amely számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik, mint például kereső megjelenítése, fókusz mód, fehéregyensúly és program mód. Ezzel az alkalmazással az okostelefon kamerája tiszta felvételeket képes készíteni, például DSLR fényképezőgépet használ. Fájl méret csak 3,7 MB könnyedén tud járni Android 4.0+ és több mint tízmilliószor töltötték le.

2. AfterFocus

A következő a kameraalkalmazás MotionOne amely elmosódott háttérhatású képeredményeket kínál. Ezzel az alkalmazással megteheti válassza ki az összpontosítani kívánt területet és elhomályosítja a háttérterületet. Van különféle szűrők amellyel természetes és valósághű fotókat készíthet. Fotóit közvetlenül a közösségi médiában is megoszthatja AfterFocus.

3. DSLR Zoom kamera

Ha egy könnyű HD kamera alkalmazást és egy kis fájlméretet szeretne az Android okostelefonokhoz, akkor DSLR Zoom kamera a helyes választás. Felajánlotta Peakecorp, ez az alkalmazás csak helyet foglal 1,5 MB de tiszta felvételeket tud nyújtani funkciókkal naprakész. Nem csak fotók, hanem az alkalmazáshoz is használhatja videó rögzítése minőségi képekkel.

4. Professzionális 4K DSLR HD kamera

Ez az alkalmazás 1080p képminőséget biztosít a rögzítéshez fotók és videók kiváló minőségben, nagy felbontásban. A kínált funkciók változatosak, mint Alternatív arcfelismerés, jelenetmódok, színhatások, fehéregyensúly, expozíció kompenzáció, arcfelismerés, és így tovább. Csak ez az alkalmazásfájl mérete 2,5 MB és egyszerűen használható adatkapcsolat nélkül.

5. DSLR X-HD kamera

DSLR X-HD kamera HD képek rögzítésével segít megörökíteni és megörökíteni a pillanatokat. Alkalmas az alkalmazásra prizma szűrő művészet szebb műalkotásért. Ez az alkalmazás is jön videó felvétel 4K HD és fejlett funkciókkal, például DSLR fényképezőgép képességekkel. A maximális eredmény elérése érdekében ez az alkalmazás alkalmas okostelefonokkal való használatra 16 MP kamera.

6. DSLR fényképezőgép: Fotószerkesztő

Letöltött alkalmazások több mint 500 ezerszer lehetővé teszi, hogy a fotó hátterét nagyon könnyen elmosódja, hogy csodálatos fényképet készítsen elmosódott háttérrel. tudsz válasszon területet melyeket emelje ki és melyeket homályosítsa el. DSLR fényképezőgép: Fotószerkesztő olyan szerkesztő funkciókkal is rendelkezik, mint kép kivágása, kontraszt, szöveg hozzáadása, árnyék, matrica, és így tovább.

Ez az 6 alkalmazás Androidra ami a fotóit ugyanolyan jóvá teszi, mint a DSLR fényképezőgép eredményei. Azok számára, akik szeretik a fényképezést, de csak az okostelefonokra támaszkodhatnak, ne csüggedjenek. A fenti alkalmazások megoldást jelenthetnek, így a fényképek eredményei ugyanolyan egyértelműek, mint a DSLR fényképezőgép által készített eredmények. Remélhetőleg ez hasznos!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found