hogyan lehet ingyen nézni a videoalkalmazásban, amennyit csak akar, legális!

Szeretne premier tartalmat nézni a Vidio alkalmazásban, de nem akar pénzt költeni? Így nézheti meg ingyen a Vidio alkalmazást. Filmet nézhet, amennyit csak akar!

A kitörés óta koronavírus világjárvány számos országban, beleértve Indonéziát is, most kampányol 'Maradj otthon' és „Fizikai távolságtartás” egyre többet hangoztatott.

Ennek eredményeként szinte mindenki többé nem végezheti szokásos tevékenységét otthonon kívül, még szórakozás, bandák miatt sem.

Szerencsére jelenleg sok olyan alkalmazás létezik, amely a COVID-19 vírus terjedésének megakadályozására irányuló erőfeszítések támogatása érdekében prémium szolgáltatásait ingyenesen felhasználja.

A sok alkalmazás közül Videó egyike azoknak, amelyek ingyenes hozzáférést kínálnak az előfizetőknek prémium tartalmukhoz.

Nos, azoknak, akik tudni akarják hogyan lehet ingyen nézni a Vidio alkalmazásban, csak nézze meg az alábbi teljes vitát!

Vido alkalmazás ingyenes tartalom 14 napig

Fotóforrás: JPNN (A Vidio streaming alkalmazás ingyenes hozzáférést biztosít a filmnézéshez 14 napig).

Az online tanulási alkalmazások mellett a szórakoztató alkalmazásokra is nagy szükség van a lakosság körében, hogy legyőzzék az unalmat otthon.

Ezért a Vidio egy video streaming szolgáltatás igény szerint alatt áthelyezték, hogy ingyenes hozzáférést biztosítson 14 nap a felhasználónak.

Ingyenes belépés élvezhető exkluzív tartalom a Vidio Original sorozat, a legjobb helyi filmek, válogatott hollywoodi filmek, koreai, bollywoodi és oktatási tartalmak között.

Ezt az ingyenes „Ingyenesen nézhető” Vidio szolgáltatást minden Vidio alkalmazás felhasználó csak egyszer érheti el, és a dátumtól indul 2020. április 4 a hónap végéig.

Az ingyenes szolgáltatás igénybevételének módja az utalványkód beváltása VIDIOBEBASNONTON a Vidio alkalmazással, bandával.

Hogyan lehet ingyen nézni a Vidio alkalmazásban

Most már tudja, milyen utalványkóddal lehet ingyen nézni a Vidio alkalmazásban? Érdekes igaz?

Ha másképp próbálkozik, ingyen és legálisan nézhet mozi filmeket, ugye!

Most, ha azonnal megpróbálja élvezni az Ingyenes Vidio Watch szolgáltatást, de továbbra is zavart a lépésekben, kövesse az alábbi teljes módszert.

1. lépés - Töltse le a Vidio alkalmazást

  • Az első lépés, amelyet el kell végezni, természetesen a Vidio alkalmazás letöltése először, bandával. Az alkalmazást az alábbi linken keresztül is letöltheti:
PT Creative Media Karya böngészőalkalmazásai LETÖLTÉS

2. lépés - Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy Vidio fiókot

  • Ezután jelentkezzen be Vidio-fiókjába. Ha még nincs, akkor először létrehozhat egy fiókot, vagy bejelentkezhet a Google vagy a Facebook segítségével.

Fotóforrás: JalanTikus (Először be kell jelentkezned, hogy a Vidio alkalmazásban továbbra is nézhesd az ingyenes nézést).

  • Ha Google-fiókkal jelentkezik be, a rendszer később kéri írjon be egy telefonszámot a jobb élmény és a fiók biztonsága érdekében.

  • Ezek után te írja be az ellenőrző kódot a Vidio alkalmazás küldte SMS-ben.

3. lépés - Lépjen be a „Számla” menübe

  • Ezt követően belép a menübe „Számla” a jobb alsó sarokban található ikon megérintésével.

4. lépés - Frissítse a Vidio-fiókját premierre

  • A következő lépés a Fiók oldalon válassza ki a menüt 'Frissítés Premierre' a Vidio fiók prémiumra frissítésére.

  • Aztán részenként - Van utalványkódod? kiválasztja a gombot 'Használat' képesnek lennimegváltani az ApkVenue fent említett utalványkódja.

5. lépés - Írja be az utalvány kódját

  • Ezt követően ebben a szakaszban adja meg az utalvány kódját VIDIOBEBASNONTON hogy 14 napig élvezhesse az ingyenes megtekintési szolgáltatásokat a Vidio alkalmazásban.

  • Ha igen, akkor rákoppint a gombra 'Használat'.

Fotóforrás: JalanTikus (Az utalványkód beváltásával ingyenes premier tartalmat nézhet meg a Vidio alkalmazásban).

6. lépés - Korlátlan premier tartalom megtekintése

  • Ha a folyamat megváltani az utalványkód sikeres, így fog kinézni. Információ van az ingyenes Vidio szolgáltatás-előfizetés, banda lejárati dátumáról is.

  • Végül pedig a Vidio alkalmazás premiertartalmát azonnal a saját szívére élvezheti, ha megérinti a gombot "Nézd meg most a Premieret".

Nos, ez volt az információ arról, hogyan lehet ingyen nézni a Vidio alkalmazásban utalványkóddal, bandával.

Most szórakozásból élvezheti a következő 14 napot, mert ingyenes és legális mozifilmek kísérik Önt!

A koreai műsorok rajongói számára korlátlan ingyenes streaminget is nézhet a tvN koreai tévécsatorna csatornáján. Hogyan? Nagyon szórakoztató, igaz?

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found