Hogyan lehet zenét átvinni Androidról iPhone-ra az iTunes használata nélkül

Nem fog tudni zenefájlokat küldeni Androidról iPhone-ra offline hallgatás céljából. Annak ellenére, hogy ez valóban megtehető az iTunes és a számítógép segítségével, ez azoknak jelent problémát, akiknek nincs számítógépük.

Az offline zenehallgatás ritka dolog, amelyet minden iPhone-felhasználónak meg kell tapasztalnia. Nem mint Android amely bármikor és bárhol könnyedén zenélhet. Az iPhone-felhasználóknak különböző dolgokat kell megtapasztalniuk, mert legalább egy internet-hálózathoz kell csatlakoznia ahhoz, hogy élvezhesse a dalokat.

Egy másik probléma azért merül fel, mert az iPhone szintén nem képes különféle fájlokat átvinni, legyen szó zenéről, videókról vagy más fájlokról bluetooth. Ennek eredményeként nem küldhet zenefájlokat Android-ról iPhone-ra offline hallgatásra. Annak ellenére, hogy ez valójában az iTunes és a számítógép segítségével is megtehető, ez azoknak jelent problémát, akiknek nincs számítógépük.

De az alkalmazás támogatásával immár átviheti a zenefájlokat Androidról iPhone-ra, és offline módon hallgathatja őket. A módszer egyszerű, csak bizonyos alkalmazásokat kell letölteni, amelyek a fájlok átvitelére szolgálnak, valamint a zenelejátszót. Nos, itt van Hogyan lehet zenét átvinni Androidról iPhone-ra az iTunes használata nélkül.

  • Az iOS-alkalmazások számítógépen történő futtatásának legkönnyebb módja
  • Hogyan készítsünk olyan navigációs gombokat, mint az iPhone X
  • 5 Apple innováció, amely megváltoztatta a világot, tartalmazza az iPhone X-et?

Hogyan lehet zenét átvinni Androidról iPhone-ra az iTunes használata nélkül

1. Használja a Cloud Music Player alkalmazást

Fotóforrás: iosnoops.com

A Cloud Music Player egy ingyenes alkalmazás, amellyel egyszerűen átviheti a zenét Androidról iPhone-ra. Alapvetően ez az alkalmazás egy zenelejátszó iPhone-hoz, amely USB-kábelcsatlakozás nélkül is felhasználható zenék átadására számítógépről vagy Androidról iPhone-ra. Nos, itt van egy teljes módja a Cloud Music Player használatának a zenefájlok Androidról iPhone-ra történő átvitelére.

Az első dolog, amit meg kell tennie, az alkalmazás letöltése az AppStore-ba. Ezután nyissa meg az alkalmazást, és válassza ki a menüt Forrás ami a bal alsó sarokban található, akkor megjelenik egy opció Wi-Fi transzfer, majd válassza ki a menüt, ahol megjelenik a cím IP-cím amelyet később meglátogathat, hogy elkezdhesse a fájlok átvitelét Android-eszközéről.

Fotó forrása: techwiser.com

A folyamat befejezése után ellenőrizze, hogy az Android és az iPhone ugyanazon a hálózaton van-e. Azután keresse fel az IP címet a böngészőben az iPhone-ra átvitt zenefájlok feltöltéséhez. Bármelyik dalt vagy zenét kiválaszthatja az átvitelhez úgy, hogy megkeresi a kérdéses fájltároló mappát, majd feltölti azt.

Aztán miután a feltöltési folyamat befejeződött, akkor megvan azonnal élvezheti zenefájlok az iPhone-on. De a feltétel az, hogy csak a Cloud Music Player alkalmazással hallgathatja a dalt vagy a zenét. Ezzel az alkalmazással testreszabhatja a lejátszási listákat és véletlenszerűen is lejátszhat dalokat.

2. A Google Drive, a Dropbox vagy a OneDrive használata

Fotó forrása: techwiser.com

Ezzel az alkalmazással zenét is továbbíthat és hallgathat Androidról iPhone-ra Google Drive, Dropbox, vagy Egy meghajtó. A módszer megegyezik az alkalmazással, nevezetesen a Cloud Music Player alkalmazással. A különbség az, amikor a menüt választja Forrás, akkor három menüopció jelenik meg, amelyeket használhat, nevezetesen a Google Drive, a Dropbox és a OneDrive.

E három menüopció segítségével feltölthet zenefájlokat Android-készülékéről, hogy offline módon élvezhesse azokat iPhone-ján a Cloud Music Player alkalmazáson keresztül. Ami a lépéseket illeti, szinte pontosan megegyeznek a fent leírtakkal.

3. Használja a ShareIt alkalmazást

Fotó forrása: racer.lt

A zenefájlok Androidról iPhone-ra küldésének legegyszerűbb módja a ShareIt használata. A trükk az, hogy nyissa meg a ShareIt alkalmazást Androidon, és nyomja meg a gombot rendben majd válassza a menüt Csatlakozás iOS / WP-hez és engedélyezze a hotspotot, hogy az iPhone csatlakozzon az Androidhoz. Ezután megjelenik egy parancs az iPhone hálózat és az Android összekapcsolásához a már felsorolt ​​WiFi címmel.

Fotóforrás: doc. személyes

Miután az iPhone és az Android csatlakoztatva van, nyissa meg az iPhone-on a ShareIt alkalmazást, és válassza az elfogadás menüt. Ezután hajtsa végre az első lépéseket válassza ki a küldeni kívánt zenefájlt Android-tól iPhone-ig a ShareIt használatával. Miután az átviteli folyamat befejeződött, akkor azonnal hallgass zenét a te szíved szerint iPhone-on offline a ShareIt alkalmazáson keresztül. Ha azt szeretné, hogy könnyebben csatlakoztassa az Androidot és az iPhone-t, akkor ugyanazt az útválasztót / WiFi-t használja, így nincs szüksége hotspotra a csatlakozáshoz.

Ez az Hogyan lehet zenét átvinni Androidról iPhone-ra az iTunes használata nélkül. Ezeket a lépéseket egyszerűen megteheti néhány alkalmazás letöltésével.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found