a Microsoft Office feltörésének egyszerű módja 100% -ban ingyenes!

A Microsoft Office meglehetősen drága, ezért sokan kalózkodnak vele. Most a cikken keresztül a szerző ingyen elmondja a Microsoft Office trükkjeit! Nem kamu és 100% -ban legális.

Mondhatni a Microsoft Office jelenleg szoftver a legjobb irodai igényeknek. Ennek oka az, hogy bár számos ingyenes irodai szoftver létezik, mint pl OpenOffice, KingOfficestb., nyilvánvalóan nem helyettesítheti a Microsoft Office-t. Ráadásul a Microsoft Office hűséges felhasználói.

De, mint tudjuk, a Microsoft Office hivatalos verziója viszonylag drága. Kár, igaz? De ne aggódj. Kiderült, hogy van egy trükk, amely lehetővé teszi számunkra a Microsoft Office ingyenes használatát! Nos, ebben a cikkben áttekintjük a Microsoft Office trükkjeit ingyen! Nem Félrevezetés, és nem kell félni, mert ez 100 százalékban legális. Csak nézze meg azonnal!

  • 100% -ban sikeres! Ez egy trükk, hogy fiók nélkül töltsenek le alkalmazásokat a Microsoft Store-ba
  • AZTA! Kiderült, hogy ez egy titkos üzenet a Microsoft logóján
  • 10 lenyűgöző tény a Microsofttól, amit nem tudtál

100% -ban ingyenes Microsoft Office trükkök, nem kamu

A Microsoft Office vitathatatlanul a legrégebben használt szoftver. Nagyon tetszett, mert viszonylag könnyen használható. De egyrészt a magas ár miatt egyesek a kalóz használata mellett döntenek. Tehát e trükk követésével ingyenesen beszerezheti a Microsoft Office alkalmazást! Így már nem kell használni a kalózokat.

A trükk használatához két funkciót használunk ki, nevezetesen a funkciókat az alkalmazást tovább Google Chrome és még Microsoft Office Online amely a Microsoft hivatalos és jogi alkalmazása. Itt vannak a lépések.

Lépésről lépésre: Ingyenes Microsoft Office letöltése

  • A kezdeti szakaszban kezdje a Google Chrome telepítésével a következő egérútvonalon keresztül.
Google Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS
  • Nyissa meg a Google Chrome-ot és kattintson "Webáruház" amint a képen látható.
  • Válassza az „Alkalmazások” lehetőséget, majd írja be az „Excel” (vagy egy másik Microsoft Office alkalmazás) lehetőséget, majd válassza az „Hozzáadás a Chrome-hoz” lehetőséget. További részletekért lásd a képet.
  • Ha igen, akkor az ábra szerint átkerül az oldalra. Kattintson a jobb gombbal az imént hozzáadott alkalmazásra, és válassza a "Parancsikon létrehozása" lehetőséget. További részletekért lásd a képet.
  • Ezután egy új ablak jelenik meg. Jelölje be az "Asztal" elemet, majd kattintson a "Létrehozás" gombra.
  • Ismételje meg más Microsoft Office alkalmazásokkal, például a PowerPoint, a OneNote és a Word alkalmazással, amíg az alább nem látható.
  • Nyisson meg egy alkalmazást, majd meg kell Bejelentkezés Microsoft-fiókkal. Vagy ha nincs, csak regisztráljon. Ez ingyenes.
  • Ha elkészült, az eredmény olyan lesz, mint lent. Körülbelül nem sokban különbözik általában a számítógépekre telepített Microsoft Office-tól, és nem túl lassú. Csak ehhez hozzáféréshez internetkapcsolatra van szükség. Ellentétben a szokásos telepítésekkel, amelyekhez internetkapcsolat nélkül férhet hozzá.

Nos, ez az a trükk, hogy miként lehet ingyenesen használni a Microsoft Office programot az ApkVenue alkalmazásból. Most már nem kell kalóz alkalmazásokat használni. És a mai internetes korszakban a Microsoft Office interneten keresztüli elérése nem jelent problémát. Sok szerencsét!

Szalaghirdetés: Microsoft


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found