kártya kombináció (harci fedélzet) aréna 5 legjobb összecsapás royale

Ez az Arena 5 Clash Royale legjobb kártyakombinációs képe. A legerősebb harci fedélzeti formáció az Arena 5 Spell Valley-ben.

Az Arena 5 Clash Royale legjobb kártyakombinációját keresi? Itt van néhány példa a Battle Deck Arena 5 elrendezési képeire, amelyek csatákhoz használhatók.

Aréna 5 vagy amit általában neveznek Varázslat-völgy egy Clash Royale aréna minimum 1400 trófeával rendelkező játékosok számára. Az 5. arénát általában a Clash Royale játékosai foglalják el, akiknek a 4., az 5., a 6., a 7., a 8. és a 8. szintjük van. Nem ritka, hogy a 9. szintű játékosok az 5. aréna varázslat-völgyében játszanak.

Kártya kombinációk (Battle Deck) Legjobb az Arena 5 Clash Royale-ban

Az Arena 5 Spell Valley-ben számos új kártya kapható. Ezek a kártyák tartalmazzák: Zap, Mirror, Wizard, Poison és Ice Wizard. Azok számára, akik az Arena 5 legjobb kombinációját szeretnék használni, íme néhány példa a Battle Deck formációkra, amelyek használhatók:

Ezek a legjobb kártyakombinációk, amelyek az Arena 5 Spell Valley Clash Royale játékban használhatók. Ha más Battle Deck formációval rendelkezik, akkor megteheti Ossza meg a megjegyzések oszlopban. Azok számára, akik még nem játszottak a Clash Royale játékkal, töltsék le a legújabb Clash Royale Androidot itt. Sok szerencsét!

Töltse le a Supercell stratégiai játékát

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found