Itt van egy egyszerű bemutató egy celebgram stílusú fotó szerkesztésére a vsco használatával, garantáltan sok lájk!

Tippeket és oktatóanyagokat keres a VSCO használatáról, hogy fotói még jobbak legyenek? Íme néhány tipp a VSCO használatához, hogy fotói megegyezzenek a hírességekkel!

Tetszik bosszús fotó az Instagramodon nem valakinek tetszik? Tetszik irigy hírességekkel vagy barátaival, akik takarmány Instagram klassz? Szeretné elkészíteni Instragram feed menővé válsz, de nem tudják, hogyan?

El kell ismerni, hogy a VSCO mind a mai napig az egyik legjobb képszerkesztő alkalmazás Androidon és iPhone-on.

Tehát ne csodálkozzon, ha sokan a VSCO-t használják fotóik szerkesztésére.

Tehát továbbra is zavart a VSCO használatával kapcsolatban jó és igaz? Csendes srácok!

Jaka megmondja tippek és oktatóanyagok a VSCO használatával hogy fotói egyenértékűek legyenek a nemzetközi fotósokkal és hírességekkel!

Tippek a VSCO használatához a jó fotóeredményekhez kád Hírességek és profi fotósok

A hírességek híressé válásának egyik módja az, hogy elkészítjük takarmány Instagramjuk a lehető legérdekesebb.

Ha valóban híresség akar lenni, ill utazási blogger ismert, kinek van takarmány és jó fotóeredményekkel követheti az ApkVenue alábbi VSCO szerkesztési tippjeit:

1. Válasszon megfelelő szűrőt

A VSCO fő értékesítési pontja az ebben az alkalmazásban rendelkezésre álló szűrők / előre beállított változatok nagy választéka. Bár valóban ahhoz, hogy több tucat meglévő szűrőt szerezzen, meg kell vásárolnia teljes verzió ezt az alkalmazást (VSCO X).

Ugyanakkor valójában nem kell megvásárolnia a verziót teljes verzió ha ki tudja választani és lejátszani a már elérhető szűrőket.

Az egyik legnépszerűbb preset vagy szűrő, amelyet sok fotós és celebgram használ Esztétikai sorozat (A4-A6). A választott szűrő azonban valójában a szerkesztési stílustól függ.

Nincs igaz-hamis szabály a szűrő kiválasztásakor a VSCO-ban. Minden a szerkesztési stílustól és a személyes preferenciáktól függ. A feltétellel az elvégzett szerkesztések nem túl jók Túlreagál és ragadós.

A cikk végén az ApkVenue tartalmaz néhány szűrőhivatkozást + beállításokat, amelyeket a fotó témája szerint választhat.

2. Használja az expozíciót és a kontrasztot a fényképek világosabbá tételéhez

Egy dolog, ami nem kevésbé fontos, hogy a VSCO-ban szerkesztett fényképei hűvösebbek legyenek, az az elrendezés Kitettség és Kontraszt minél jobb.

Kitettség fényképezés szempontjából utal az általunk készített képre / fotóra eső fény mennyiségére, ami viszont befolyásolja a fénykép fényességét és sötétségét.

Nos, ha az elkészített fotó állapotban van gyenge fényviszonyok és kevesebb megvilágítás, amellett, hogy választott egy szűrőt, amelyet ha megfelelő, ne felejtsen el játszani sem Kitettség hogy a fotó eredményei világosabbá váljanak. Míg Kontraszt inkább egy kép / fotó sötét és világos oldalának dinamikájához.

Egy másik dolog, amelyet meg kell jegyezni, amikor a VSCO-val szerkeszt, az a téma Kontraszt. Ha megfelelően játssza le a kontrasztot, a fotói „valóságosabbak” és élesebbek lesznek.

3. Tegye fotóit "élénkebbé"

A harmadik tipp, amelyre figyelnie kell a VSCO-val történő szerkesztéskor, kb Esztétika Fénykép.

Tehát valójában ez a harmadik tipp az első és a második számú tipp kombinációja. Hogy érted, Jak?

A lényeg az, hogy muszáj érzékeny az „élet” beírásával a szerkeszteni kívánt fotóba. Tegyük fel például, hogy tengerparti fotót szerkeszt. A fotó élénkebbé tétele érdekében megfelelőbbnek tűnik egy másik szűrő használata kékes és fényes szabályozás útján Expozíció, kontraszt, szemcsék, hőmérséklet és mások, mint lehetséges.

Valójában ingyenes, ha bármilyen szűrőt szeretne, de ha odafigyel a hírességekre és a fotóikat szerkesztő profi fotósokra, az biztos

4. Használja a megfelelő vágási technikát

Valójában ezek csak további tippek, és nem kell követnie őket, ha a felvett tárgy helyzete tökéletes.

Néhány fénykép esetében azonban először el kell végeznie a folyamatot vágás annak érdekében, hogy szög a megfelelő illeszkedés.

Általában technika vágás ez sokkal hasznosabb lesz a makró módban készített fotóknál.

Előfordul, hogy a fotóobjektum túl messze van, és annak lennie kellkiemeli így a fotó fókuszáltabbá tétele érdekében meg kell tennie vágás.

5. Készítse el saját szűrőit

Végül, ha úgy találja, hogy talált egy megfelelő szűrőt és elfér inkább készítse el a hírcsatornát, ahelyett, hogy elfelejtené a beállításokat, inkább mentse el.

Tehát bármikor, amikor új fotót szeretne szerkeszteni, de ugyanazzal a szűrőbeállítással rendelkezik, csak a korábban elmentett szűrőbeállítást kell kiválasztania.

A VSCO szűrő beállításainak mentése szintén nagyon egyszerű, csak kattintson a logóra fordított nyíl a VSCO menüben.

BÓNUSZ: VSCO Filter Preset Settings

1. Puha narancs

2. Dapper OOTD

3. Barnás fekete-fehér

Egyéb VSCO presetek / szűrők ~

4. Boldog kék

5. Rosy Pink

6. Meleg narancssárga choco

7. Világoskék ég és óceán

8. Sötét zöld trópusi

9. Végső monokróm

10. Meleg Ibolya

11. Türkizzöld

12. Zöld természet

13. Világos szelfi férfiaktól

14. Klasszikus barna

15. Romantikus évjárat

Ezek voltak a tippek és néhány szűrő oktatóanyag, amelyekkel maximalizálhatja a VSCO fotószerkesztésének eredményeit.

Hogyan? „Megvilágosult”, hogyan készítsenek fényképeket és takarmány érdekes az Instagramon, nem?

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is Internet vagy más érdekes cikkeket a Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found