Nézd meg a Ghost író (2019) teljes filmet

Érdekelnek vígjáték és dráma horrorfilmek? Gyere, nézd meg itt a Ghost Writer (2019) indonéz felirattal című filmet! (Teljes film)

Úgy tűnik, hogy a horrorfilmek soha nem veszítik el érdeklődésüket. Ezt bizonyítja a horror műfajt hordozó indonéz filmek száma.

Az egyik Indonéziában elfoglalt horrorfilm egy film Szellemíró amelyet 2019 júniusában adtak ki. Ennek oka, hogy ez a film a dráma és a vígjáték műfaját is hordozza.

Kíváncsi arra, hogy a Ghost Writer film története miként lesz a rendezői debütálás Bene Dion és producer Ernest Prakasa ez? Gyerünk, olvassa el a következő cikket.

Synopsis Film Ghost Writer (2019)

Naya (Tatjana Saphira) új író, akinek első műve jól eladott a piacon. Könyvének sikere azonban követeléseket támasztott kiadó egyre nehezebb.

Másrészt Naya húgát nevezték el Darto új iskolába lép. A nagy költségigény miatt Naya-nak össze kellett törnie az agyát.

Ihletet keresve új könyvéhez, Naya és Darto új házba költöznek. Naya később egy kopott naplót talált a ház tetőterében.

Naya aztán megérintette a könyvet, és meglepődött azon, ami előtte áll. Találkozott egy szellemmel, aki életében írta a naplót.

Ezután megidézték a könyvtulajdonos szellemét "Mas Sátán" (Ge Pamungkas) írta Naya. Ezután ők ketten egyezséget kötöttek.

Naya írhat könyvet a naplóban szereplő történet alapján, amennyiben nem sérti a megállapodást.

Milyen megállapodást kötött Naya és Mas Setan? További részletekért kövesse az ApkVenue következő cikkét, banda.

Ghost Writer (2019) érdekes tények

A film iránti kíváncsiságának fokozása érdekében az ApkVenue néhány érdekes tényt szeretne elárulni a Ghost Writer filmből, mégpedig a következőképpen.

  • A mainstream horrorfilmekkel ellentétben a Ghost Writer valójában egy vígjáték-horrorfilmet mutat be, egy kis romantikus történettel fűszerezve.

  • A Ghost Writer című film rendezői debütálás Bene Dion és forgatókönyvíró Nonny Boenawan.

  • Ez a film az első horrorfilm is, amelyet játszott Tatjana Sapphira.

  • A Mas Sátán játékának kedvéért Ge Pamungkas 2 órát töltött csak Smink.

Nonton Film Ghost Writer (2019) Teljes film

CímSzellemíró
Élő2019. június 4
Időtartam1 óra 37 perc
RendezőBene Dion Rajagukguk
ÖntvényTatjana Saphira, Ge Pamungkas, Deva Mahenra
MűfajVígjáték, dráma, horror
ÉrtékelésNem elérhető (RottenTomatoes.com)


6.8/10 (IMDb.com)

A szinopszis, az érdekes tények elolvasása és a fenti előzetes megtekintése után biztosan alig várja, hogy megnézze a Ghost Writer (2019) filmet, igaz?

Nem kell aggódnod, banda. Az ApkVenue készített egy linket azok számára, akik valóban meg akarják nézni az alábbi Ghost Writer (2019) filmet.

>>> Nonton Film Ghost Writer (2019) Teljes film <<<

Ez volt Jaka cikke a Ghost Writer filmről, amelyet 2019 júniusában adtak ki. Annak ellenére, hogy kissé hátborzongató, a benne szereplő komédia garantáltan megnevetteti magát.

Milyen filmeket szeretne még látni? Írja meg válaszát a megjegyzések oszlopba, banda. Találkozunk újra egy másik Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found