a legjobb idő a közösségi médiában való közzétételre ig, fb és egyebekkel

Szeretné tudni, hogy a legjobb időpont az Instagramon, a Twitteren, a Facebookon és más közösségi médiában való közzétételhez? Az ApkVenue válasza, teljes!

Legjobb idő a posztolásra a közösségi médiában, legyen szó Instagramról, Twitterről, Facebookról vagy másról, nem önkényes, tudod, banda!

Vannak a legjobb idők, amelyeket a legmegfelelőbbnek és az optimálisnak tartanak a közösségi médiában történő tartalom közzétételéhez. Vagy amit általában hívnak főműsoridő.

Erre figyelned kell a fejlődés érdekében eljegyzés és vonzza a többi felhasználó figyelmét. Sőt, ha Ön a közösségi média szakembere, vagy csak hírességre vágyik.

Tehát, nehogy rossz órán küldjön be üzenetet, ezért ezúttal az ApkVenue elmondja a legjobb időpont titkát a közösségi médiában való közzétételhez. Nézd meg!

Legjobb idő a közösségi médiában történő posztolásra

Valójában mit kell érteni legjobb idő a közösségi médiában? A legjobb idő alatt azt értjük, amikor barátom vagy követői mi online a közösségi médiában.

Minden közösségi médiának azonban más a mintázata, bandái. Tehát az Instagram közzétételének legjobb ideje határozottan eltér az optimális időponttól a Facebookon.

Különösen különféle forrásokból számolt be Kihajt szociálisaz alábbiakban a legoptimálisabb időpontok a közösségi médiában való közzétételhez!

Legjobb idő az Instagram közzétételére

Fotó forrása: sproutsocial

Az Instagram ma is az egyik legnépszerűbb közösségi média, a felhasználók száma napról napra nő.

Ráadásul az Instagram ma már nem csak önmagában létező közeg, hanem egy új munkahely a rúpiakassza hírességként történő összegyűjtésére.

Ahhoz azonban, hogy sok lájkot szerezzünk az Instagram-on, kiderül, hogy nem elég csak hűvös feliratokat használni, tudod, banda.

Arra is ügyelnie kell, hogy kiválassza a legjobb Instagram-közzétételi órákat, amelyek növekedhetnek eljegyzés. Az Instagram 2020 közzétételének legjobb idejéhez nézze meg az alábbi pontokat:

  • A legjobb IG utáni idő 2020-ig eljegyzés a legkövetkezetesebb a nap hétfőtől péntekig (hétköznap), Rajt 9-16 óráig.

  • Az elkötelezettség minden nap csökkenni kezd reggel 6 előtt és 21 óra után. Talán ennek az az oka, hogy a felhasználók többsége abban az órában még mindig pihen, és nem végez közösségi tevékenységet.

  • A legjobb idő az Instagram közösségi média bejegyzéseire napok Szerda 11 óra, valamint a nap Pénteken 10–11..

  • Nap szerda egy nap a elkötelezettség aránya (mint, megjegyzésstb.) a legmagasabb.

  • Ehelyett nap vasárnap egy nap a elkötelezettség aránya Legalacsonyabb. Ez azért fordulhat elő, mert az emberek többsége szívesebben találkozik és vakációzik a barátokkal vagy a családdal.

  • Ha van olyan terméke, amelyet el szeretne adni az Instagramon, akkor az IG-n való értékesítés feladásának a napja megfelelő nap Szerda 15 óra.

Ott van, banda! Ha már tudja, mikor van az Instagram elfoglalt ideje, amelyet felhasználhat a közzétételre, akkor eljegyzés automatikusan növekszik.

Nem csak, hogy ütemezheti az automatikus Instagram-bejegyzéseket is a segítség segítségével eszköz mint Buffer, hogy ne hagyd ki.

Legjobb idő a Facebookon való közzétételhez

Fotó forrása: sproutsocial

Amikor arra kerül sor digitális marketing, tiszta Facebook a legmegfelelőbb közösségi média, aktív felhasználókkal, akik elérik a 2 milliárd embert.

Naponta vannak új felhasználók, akik különféle célokra hoznak létre Facebook-fiókokat, többek között online értékesítés céljából.

De csakúgy, mint az Instagramon, a Facebookon is minden bizonnyal a legjobb időpontok vannak a posztolásra, hogy minél több közönséget, bandát vonzzanak.

Így nemcsak sok kedvelést szerezhet a Facebookon, hanem annak is, akinek van online boltja, remek lehetősége van arra, hogy termékeit sok felhasználó láthassa.

Tehát azok számára, akik szeretnék tudni, mikor a legjobb időpont a Facebook-on való közzétételre, fontolóra vehetik a következő szempontokat:

  • Nap Keddtől csütörtökig, 8: 00-15: 00 a legjobb alkalom a Facebook közösségi média bejegyzéseire, mert következetes elkötelezettséget mutat.

  • Másképp, minden nap Ez jó 7 óra előtt vagy 17 óra után, a kiküldési órákat jelöli a eljegyzés Legalacsonyabb.

  • Világszerte a nap a legjobb időpont a közösségi média bejegyzéseire a Facebookon Szerda 11:00 és 13:00.

  • Közben a nap vasárnap kevésbé tekinthető optimálisnak, és kerülnie kell. Mivel a legvalószínűbb, hogy az emberek ritkán nyitják meg a közösségi médiát ezen az ünnepen.

  • Kereskedelmi célokra az FB-n történő értékesítés megfelelő időpontja az a nap Szerda 13:00 és péntek 11:00.

  • Minden nap 8 óra előtt és 17 óra után úgy ítélték meg elkötelezettség aránya a rossz.

Legjobb idő a Twitteren való közzétételre

Fotó forrása: sproutsocial

Talán más közösségi médiához képest Twitter az a közösségi média, amely lehetővé teszi számunkra, hogy sok emberrel kapcsolatba léphessünk, beleértve azokat is, akiket nem ismerünk jól.

A Twitter mostanra fejlődött felület a közösségi média, amely nem csak lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy állapotot vagy közvetlen üzenet, hanem keresztül is szálak vagy akár egy videót.

Letölthet Twitter-videókat vagy más médiafájlokat, például fotókat is, ha úgy gondolja, hogy érdekesnek tartják őket.

Ezért nem csoda, hogy a Twittert ma a digitális marketing tevékenységek egyik legjobb megoldásának tekintik.

Különösen, ha a megfelelő órákban teszi ezt, például Jaka beszélgetését a következő Twitter-közösségi bejegyzések legjobb időpontjáról:

  • Világszerte a Twitteren a legjobb kiküldetés minden nap Szerda és péntek 9:00. Ennek oka, hogy a felhasználók valószínűleg az adott időszakban (reggel) aktívan keresik a legfrissebb híreket.

  • Vagy akkor is postázhat abban az időben a elkötelezettség aránya ami biztonságosnak számít, mégpedig napok Hétfőtől péntekig 8-16 óráig.

  • Világszinten a legalacsonyabb elkötelezettségi arány fordult elő minden nap 16 óra előtt és 22 óra után. Azonban nap szombat a legrosszabbnak értékelték.

  • Mert e-kereskedelem, az értékesítés utáni elfoglaltság a nap Szombat 11:00. Vagy a napon Szombat reggel 8 és 17 óra között mert elkötelezettség aránya amelyet még mindig meglehetősen biztonságosnak minősítenek.

  • Nap hétfő egy nap a elkötelezettség aránya legalacsonyabb értékesítési célokra.

Legjobb idő a közösségi médiában való közzétételre ~

Legjobb idő a LinkedIn-en való közzétételre

Fotó forrása: sproutsocial

LinkedIn minden bizonnyal a legvonzóbb közösségi média az üzletemberek, a szakemberek és az álláskeresők számára szerte a világon. Beleértve Indonéziát.

Millió, sőt százmillió állásajánlatot biztosít a világ különböző részein, a LinkedIn konkrétabb és egyértelműbb célközönséggel rendelkezik, mint a többi közösségi média.

A LinkedIn azonban nem sokban különbözik a többitől, és kiderül, hogy neki van a legjobb ideje a közösségi média bejegyzéseire, tudod, banda!

Ha érdekel, íme azok a pontok, amelyeket figyelembe kell venni ennek az egy álláskereső alkalmazásnak a használatakor.

  • Világszerte a LinkedIn-ben való közzététel legjobb ideje 3 periódusra oszlik; Nap Szerdán 8-10 és napközben, Csütörtök 9:00 és 13:00, is Péntek 9:00.

  • Éppen ellenkezőleg, napok vasárnap egy nap a elkötelezettség aránya globálisan a legalacsonyabb.

  • Közben napok Keddtől péntekig 08:00 és 14:00 között az optimális idő a hasznos tartalmak megosztására elkötelezettség aránya ami meglehetősen megbízható.

  • Minden nap 04:00 és 08:00 után az az idő, ahol elkötelezettségi ráta kezdve csökkent.

Legjobb idő a Pinteresten való közzétételre

Fotóforrás: Pinterest

Pinterest az Instagram mellett egy másik közösségi média, amely ma a legnépszerűbb fotóposzt-hely.

Valójában rengeteg jó HD minőségű képet is találhat, amelyek felhasználhatók mobiltelefon vagy laptop háttérképként, bandákként.

Nos, ha Pinterest felhasználó vagy, és fejlődni szeretnél eljegyzés, A következő a legjobb idő a LinkedIn-en való posztolásra teljesen.

  • A legjobb nap a Pinteresten való közzétételhez az a nap szombat és vasárnap.

  • Míg a postázás legjobb ideje óra 20:00 és 23:00 óra között, főleg szombatonként.

  • A Pinteresten való postolás legrosszabb ideje munkaidőben történik.

Tehát itt van a banda, az optimális idők a közösségi médiában való közzétételhez. A rendelkezésre álló idő követésével megteszi auto sokat kapott mint.

De ne feledje, hogy még mindig van más módja ennek mint egyre többet kap. Csak nyissa meg ezt a cikket. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Közösségi média vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found