A Telkomsel 2020 ingyenes kvóta megszerzésének 3 módja

Meg kell próbálni az ingyenes Telkomsel 2020 kvóta megszerzését, hogy egy gyors hálózattal megállás nélkül szörfözhessen! Nézze meg itt a magyarázatot!

Úgy tűnik, hogy a Telkomsel ingyenes kvóta megszerzését nagyon keresik ennek az egyetlen mobilszolgáltatónak, a bandának a felhasználói.

Valójában eddig a Telkomsel továbbra is Indonézia egyik legnépszerűbb mobilszolgáltatója. Te is a hűséges felhasználók közé tartozol, igaz?

A Telkomsel internetcsomag opciói a stabil hálózat mellett nagyon változatosak is. Természetesen vásárolhat, amire szüksége van.

De tudod mit? Az internetcsomag megvásárlásán kívül kiderül, hogy ingyenes Telkomsel-kvótát is kaphat, tudod!

Kíváncsi vagy? Nyugodj meg, Jaka felfedi hogyan lehet megszerezni a Telkomsel 2020 ingyenes kvótáját neked. Gyerünk, csak nézd meg az alábbi magyarázatot!

Hogyan lehet megszerezni a legújabb Telkomsel 2020 ingyenes kvótát?

Csak ellenőriztem a Telkomsel kvótát, de felállt, banda? Duh, azonnal meg kell húznod, mert nem tudsz szörfözni, igaz? De nyugodj meg! Ingyenes kvótát kaphat, tudod!

Azok számára, akik nem tudják, hogyan szerezhetik be a Telkomsel 2020 ingyenes kvótáját, kövesse az ApkVenue alábbi magyarázatát!

1. Hogyan juthat el a Telkomsel 30 GB-os ingyenes kvótájához

Ingyenes 30 GB-os kvóta megszerzése álomnak tűnik! Olyan sok, igaz? Szerencsére azok számára, akik Telkomselt használnak, ez a szolgáltató ingyenes 30 GB-os kvótát biztosít!

Sajnos ezt a 30 GB-os ingyenes kvótát fizetős csomag váltotta fel 2020. június 1-jétől. De még mindig kaphat olcsó Telkomsel-kvótát! Nézd meg!

1. lépés - Telepítse a MyTelkomsel alkalmazást

  • letöltés és telepítés Saját Telkomsel alkalmazás első. Ha még nincs, letöltheti a My Telkomsel alkalmazást az alábbi linken.
Alkalmazások termelékenysége Telkomsel LETÖLTÉS
  • A telepítés után nyissa meg a My Telkomsel alkalmazást. Ezután jelentkezzen be egy aktív Telkomsel számmal.

2. lépés - Válassza ki a 'Shop' menüt

  • Bejelentkezés után kattintson a gombra Üzlet. Ezután válasszon Oktatás.
  • Válassza a menüt Tanári szoba vagy Ilmupedia amit akarsz. Az ár is nagyon kedvező, csupán 1000 IDR-től kezdődik. A csomag kiválasztása után nyomja meg a gombot megvesz.

3. lépés - Kész

  • A korábban vásárolt Ruangguru vagy Ilmupedia csomag azonnal aktiválódik, miután megkapta az SMS értesítést.

Nos, ott van hogyan lehet ingyenes kvótát szerezni a My Telkomsel-en akár 30 GB a RuangGuru és 30 GB az Ilmupedia esetében.

Sajnos a MyTelkomsel ingyenes kvóta megszerzésének módja az, hogy 30 GB-os kvótát szerez nem érvényes 2020 május vége óta.

Azonban továbbra is élvezheti a Ruangguru és az Ilmupedia Telkomsel csomagokat megfizethető áron a különböző tanulási alkalmazásokhoz való hozzáférés érdekében online.

2. Hogyan juthat el a Telkomsel ingyenes kvótájához a ROLi segítségével

A Telkomsel ingyenes kvótát is kaphat havonta a ROLi alkalmazással. Csak kövesse az alábbi lépéseket, és 300 MB szabad kvótát kap.

1. lépés - Telepítse a ROLi alkalmazást

  • Először töltse le és telepítse az alkalmazást ROLi. Az alkalmazást a következő linken keresztül is letöltheti.
Apps Utilities LETÖLTÉS
  • A telepítés után nyissa meg az alkalmazást. Kattintson a gombra Regisztrálj, majd töltse ki személyes adatait és Telkomsel számát.
  • Kapni fog egy SMS-t, amely tartalmazza Ellenőrző kód. Írja be a kódot a megadott oszlopba, majd kattintson a gombra Ellenőrizze.

2. lépés - Töltse ki az „Érdeklődési köröket”

  • Ezután felkérik Önt, hogy töltse ki Érdeklődés. Töltse ki érdeklődésének megfelelően. Ezután kattintson a gombra Mentés.

3. lépés - Adjon engedélyt az alkalmazásnak

  • Később megjelenik egy értesítés arról, hogy ehhez az alkalmazáshoz az Ön engedélye szükséges. Adjon engedélyt a kattintással Lehetővé teszi.
  • Az oldalon Értesítési hozzáférés, van egy menü ROLi helyzetben Letiltás. Váltsd át erre: Engedélyezze.

4. lépés - Kattintson a "Képernyő lezárása" menüre

  • Visszatérve a ROLi alkalmazáshoz, most megnyithatja a főoldalt. Kattintson a gombra Menü amely a jobb alsó sarokban található, hogy hozzáférjen több más menühöz.
  • Kattintson a menüre Képernyő zárolása. Húzódás nélkül azonnal válassza a menüt.

5. lépés - Válassza a Képernyő zárolása lehetőséget

  • Megtekintheti a zárolási képernyő háttérképének lehetőségeit, csak válassza ki az ízlésének megfelelőt.
  • Győződjön meg arról, hogy a mobiltelefon zárolási képernyőjét kicserélték a ROLi zár képernyőjére.
  • Menjen vissza a ROLi alkalmazás főoldalára, és fejezze be. Csak annyit kell várni 30 nap. Ezt követően ingyenes kvótát kap 300 MB.

Nagyon könnyű, igaz? Annak ellenére, hogy nem sok, ennek az ingyenes Telkomsel-kvótának a megszerzésével további kvótát kaphat bármilyen hozzáféréshez, bandához.

Ezután, ha a kvóta hirtelen elfogy, azonnal regisztrálhat a Telkomsel sürgősségi internetes kvótájára, és később kifizetheti azt, miután feltöltötte a következő jóváírást.

3. Hogyan juthat el a Telkomsel ingyenes kvótájához kóddal

Ezenkívül van még egy Xara, amely a Telkomsel ingyenes kvótáját kapja a 2020-as alkalmazás nélkül. Kipróbálásához csak meg kell adnia Telkomsel ingyenes kvóta kód a Telefon menüben.

A kódot az alábbi táblázatban láthatja. Írja be a Telefon vagy a Telefonos menüpontot, majd nyomja meg az gombot Hívás a Telkomsel számával.

Azonban a Tsel 2020 ingyenes kvóta megszerzése nem feltétlenül sikeres. Ennek ellenére nincs semmi baj a módszer kipróbálásával. Ki ismeri a szerencsét, igaz?

Nos, ennyi volt hogyan lehet megszerezni a Telkomsel 2020 ingyenes kvótáját amelyet egyszerűen és gyorsan kipróbálhat a mobiltelefonján, banda.

A Telkomsel ingyenes kvótájával természetesen többet takaríthat meg azokon a kiadásokon, amelyeket a kvóták vásárlására fordíthat.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found